Edmar70 11.09.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Koteczku, jak tam dachóweczka? Kładzie się? Nie wiem ile metrów ocieplenia przewiduje Twój domek, i nie wiem czy te 30 tys. to dużo, czy mało? U mnie np. robocizna za ocieplenie poddasza wynosi 13.400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 11.09.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Edmar - niestety dachówka jeszcze nie położona:( a do tego jutro wstawiają nam okna i bramę hihihihihihiihihi więc będziemy mieli domek z oknami i bez dachu hihhiihihihihiihi - śmieję się bo już nie mam nerwów na to wszystko. Pozdrawiam wszyskich cieplutko P.S. od jutra jestem słomianą wdową - małżo będzie pilował domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Edmar - niestety dachówka jeszcze nie położona:( a do tego jutro wstawiają nam okna i bramę hihihihihihiihihi więc będziemy mieli domek z oknami i bez dachu hihhiihihihihiihi - śmieję się bo już nie mam nerwów na to wszystko. Pozdrawiam wszyskich cieplutko P.S. od jutra jestem słomianą wdową - małżo będzie pilował domku No to fajnie będzie domek wyglądał. A małż właśnie w nowym domku będzie spał? Oby nie padało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 13.09.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 okienka wstawione, brama też, dachółwka wciągnięta na dach mąż po zimnej (3 stopnie) nie przespanej nocy. Domek wygląda ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.09.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Czekam na wieczór i fotki. A małżowi aspirynkę zaaplikuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 15.09.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Oj Koteczku szyfrem do mnie gadasz , co znaczy kratownica? strop drewniany? czy coś innego? Pojecia nie mam, czy chodzi o konstrukcję samej więźby? Którego materiału więcej? Ja mam strop żelbet. więc najtaniej też to nie jest, a dach wielospadowy (czyt. kopertowy na wszystkie możliwe sposoby ). A moja architekt nic nie wspomniała o dużych kosztach, bo pewnie nikt by sie nie budował, a ona nie kamikadze Pozdrawiam i dawaj te zdjecia, bo ja ciągle do Ciebie zaglądam i czekam....na ciągi dalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 16.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witajcie, przypadkiem wdepnęłam do waszego dziennika i życzę, aby budowa szła gładziutko do przodu, co by szybko dach kubraczek otrzymał. Mam pytanie ile płacicie za położenie dachówki i czy ewentualnie możecie polecić swoich dekarzy? Poszukujemy takowych na ok. połowę października do Kłodawy (chyba ta sama gmina). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 17.09.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witaj Ewo na moich skromnych stronach , my płaciliśmy za wybudowanie domu w stanie surowym, tak więc dach jest w cenie Pozdrawiam Adanielak - chodzi o więźbę dachową - w naszym przypadku poszły tego masakryczne ilości:) Pozdrawiam p.s. Zdjęcia są w dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 17.09.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witaj Ewo na moich skromnych stronach , my płaciliśmy za wybudowanie domu w stanie surowym, tak więc dach jest w cenie Pozdrawiam Adanielak - chodzi o więźbę dachową - w naszym przypadku poszły tego masakryczne ilości:) Pozdrawiam p.s. Zdjęcia są w dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 17.09.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witaj Koteczku! Już teraz "kapicz"i o co chodzi z tą kratówką, rzeczywiście na utykana ta więźba! Ale efekty wspaniałe, gdy dachówka dach zapełnia! . Czy dekarze nie przeklinają robena? Bo opinie przeróżne, a ja sama skłaniałam się ku tej dachówce. Oczywiście bez pytań się nie obędzie . Okna zwróciły moją uwagę Twoje chyba salonowe, te panoramiczne, no i drzwi tarasowe proszę o wymiary, a także o zdjęcia ze wszystkich stron świata, by "Renię" zobaczyć na żywca. Myślę, że samopoczucie masz lepsze (?), gdy realne postępy budowlane i tego życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 18.09.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Adanielak - budowlańcy nic nie mówią, co do okna w salonie panoramicznego to podzieliliśmy je na dwie części - problemy z roletą, ale też wygląda nieźle, co do samopoczucia to nie wiem już nic nie wiem ze zmęczenia - w pracy meksyk, na budowie też wszyscy coś odemnie chcą i wymagają żebym o wszystkim wiedziała i na wszystkim się znała, a ja jestem tylko skromną blondynką hihihihihihii. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 20.09.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Hej! Ślicznie wygląda już wasz domek z zewnątrz, dziś miałam okazje go podziwiac...jeszcze moment a będziecie mieszkać...U nas w poniedziałek chcą zacząć strop więc też lecimy do przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A ja mam tylko jedno pytanko Kiedy przeprowadzka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 22.09.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Kochana Bobowo - mam nadzieję że w marcu:) zostało albo tylko, albo aż sześć miesięcy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Kochana Bobowo - mam nadzieję że w marcu:) zostało albo tylko, albo aż sześć miesięcy Pozdrawiam Aby do wiosny... Szybko zleci, zobaczysz. Jeszcze chwilę do świąt, a potem już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 22.09.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Edmar, będzie to najdłuższe 6 miesięcy mojego życia i najbardziej intensywne:) Dobrze że mam architekta wnętrz to przynajmniej połowicznie jedno mam z głowy:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Cześć koteczku Ale macie tempo Gratuluję.. Jaki jest to kolor dachówki na Waszym dachu? Bo jak dobrze widzę to Roben? A przed oceną łazienki, to proszę podaj jej wymiary, aby realnie spojrzeć na to dzielenie ścianką Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 witam wszystkich chciałam dołączyć do grona podczytujących i kibicujących architekt wnętrz to dobra sprawa. opd warunkiem ze nie przepadnie bez wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 25.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Pieknie, pieknie to już projektowanie , żarcik oczywiście, mój jeszcze nie stoi, a ja już myślę co i gdzie postawić. Ścianka w łazience super pomysł, tez mam taką w planie. A moje sugestie: może ścianka oddzielająca za wanną, za nią kibelek+ bidecik, ale na ścianie tylnej, a po drugiej stronie na ścianie umywalki? To tak do zrobienia wizualizacji, bo nie wiadomo, czy się dobrze wpasuje? Warto trochę poprzestawiać, czasem niechcący można uzyskać zadziwiający efekt . Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 25.09.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam wszystkich:) Amtla - serdcznie witam na mojej stronie:) - dachówka rooben chyba miedziany kasztan:( - nie pamiętam, jeżeli chodzi o wymiary łazienki podam jutro:) Efilo - bardzo mi miło że odnalazłaś nasz domek w gąszczu tych wszystkich pięknych projektów i mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej:) Adanielak - przekazałam sugestie architektowi - zobaczymy co wydzi:) a tak na marginesie Pan Tomek - Architekt - bardzo fajny młody człowiek z głową pełną pomysłów:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts