Master1 25.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witam. Do tej pory układając glazurę stosowałem klej firmy ATLAS. Teraz zwątpiłem czy nie zatrzymałem się w technologiach produktów kilka lat temu Dlatego tak myślę ponieważ ostatnio kupując klej do płytek spytałem się pana, który obsługuje magazyn budowlany jakiej marki ludzie kupują klej do płytek. Powiedział, że OPTIROC (teraz chyba Maxit) a ATLAS sprzedaje się raz na ruski rok Możecie wypowiedzieć się na ten temat i przy okazji mam pytanie jakiej firmy klej najlepiej stosować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 25.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A co i na jakim podlozu bedziesz kleil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Master1 26.01.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A co i na jakim podlozu bedziesz kleil ? Każda firma ma kleje na różne podłoża/płytki i wiem o tym bardzo dobrze. Pytam jakiej firmy najlepiej stosować i jaki klej jest najbardziej sprawdzony jeśli chodzi o jakość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 26.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A co i na jakim podlozu bedziesz kleil ? Każda firma ma kleje na różne podłoża/płytki i wiem o tym bardzo dobrze. Pytam jakiej firmy najlepiej stosować i jaki klej jest najbardziej sprawdzony jeśli chodzi o jakość ? weź najdroższy a każdy sprzedawca powie Ci że jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Master1 27.01.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 weź najdroższy a każdy sprzedawca powie Ci że jest najlepszy Takie rady to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić... Jakbym chciał się radzić sprzedawcy to na tym forum nie pytałbym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 27.01.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kiedy to co napisal Mikolayi to prawda . Pytanie tylko , czy potrzebujesz najlepszego kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 27.01.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 weź najdroższy a każdy sprzedawca powie Ci że jest najlepszy Takie rady to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić... Jakbym chciał się radzić sprzedawcy to na tym forum nie pytałbym się. poproszę o troszkę więcej dystansu do samego siebie... w przypadku klei jakość jest proporcjonalna do ceny. Poza tym o klejeniu płytek napisane były już tutaj na forum chyba wszystkie informacje. Proponuję poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.01.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Pytam jakiej firmy najlepiej stosować i jaki klej jest najbardziej sprawdzony jeśli chodzi o jakość ? Mój mąż poraz pierwszy w życiu kładł płytki. Zaczął od leju Ceresit, który był tu polecany właśnie początkującym między innymi ze względu na dobrą konsystencję i takie tam. Mój mąż nie miał najmniejszych problemów i bardzo cobie ten klej chwali. Tyle Ci mogę napisać z punktu widzenia obserwatora i osoby, która przeczesała forum w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie, podobne do tego, które ty zadałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Master1 04.02.2008 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 To może zróbmy małą ankietę Drodzy glazurnicy z jakiego kleju korzystacie i dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miron_ 04.02.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Polecam następujące firmy;KNAUF , MAPEI, SOPRO. Prace wykonane zgodnie z technologią producenta sprawdzają się przez wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 05.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Drodzy glazurnicy z jakiego kleju korzystacie i dlaczego ? To zalezy co mam kleic i na jakie podloze . Nie ma na tak postawione pytanie , prostej i jednoznacznej odpowiedzi . Kazdy renomowany producent oferuje cala game klei . W podobnej cenie i majace zbiezne wlasciwosci . W praktyce okazuje sie ,ze jedne kleje sa przyjemniejsze w pracy , a inne mniej . Jest to subiektywna opinia . I nawet jakbys napisal co chcesz przykleic i do czego , to uzyskasz rozne porady . Padna nazwy wszystkich obecnych na rynku producentow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts