kotek999 25.01.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witam, nie znalazłam nigdzie postu o wykonawcach z lubuskiego, więc zakładam.Nie mam większego doświadczenia w budowaniu i w kontaktach z wykonawcami, ale może Wy podzielicie się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 06.02.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Jak nikt nie chce zacząć to ja to zrobię:) Polecam z całą odpowiedzialnością Panią Architekt Krystynę Drewnowską - adaptacja bez spięć, szybko (2 tygodnie) tanio i solidnie, bardzo dobra współpraca:):) Jeszcze raz wielkie dzięki dla Pani Architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek f 11.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Mozna jakies namiary na tą panią i z jakiego jest miasta.....Dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 11.04.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 do góry:) Chyba w lubuskim nikt nie jest ani zadowolony, ani nie zadowolony z wykonawców, chyba że nikt w tym rejonie się nie buduje albo nie chce podzielić się doświadczeniem. Pozdrawiam. Polecam geadetę Pana Wrzaska - bardzo dobra wpsółpraca, solidny, szybki i bardzo, bardzo cierpliwy ( jeżeli ktoś jest zainteresowany kontakt na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts