Amigaa 25.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Czy ktoś budował ( buduje) domek o wdzięcznej nazwie RUDI ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorący_józio 26.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witam Amigaa. Ja zastanawiam się, nad budową tego domku w okolicach marca. Czy chcesz nanieść jakieś zmiany w projekcie? Jeśli tak, to jakie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amigaa 26.01.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witaj Józiu! Mam zamiar nanieść kilka zmian w projekcie . Na 3 osobową rodzinkę z jednym małym psiakiem wystarczą dwa pokoje na użytkowym poddaszu ( w projekcie są trzy ) , mam zamiar w pokojach zrobić garderoby. A Ty co zamierzasz zmieniać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorący_józio 26.01.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Hmm garderoby, cóż za wspaniały pomysł! Ja m.in. mam zamiar zlikwidować okno w jadalni, oraz zmodyfikować odrobinę taras poza tym garderoba na dole i z czego jestem najbardziej zadowolony spiżarnia pod schodami A o jakim ogrzewaniu myślisz? Ja sie waham miedzy ogrzewaniem podłogowym (oczywiście na górze i na dole) elektrycznym a wodnym, co o tym sądzisz Amigaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amigaa 26.01.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 zdecydowania wodneNa elektrycznie mnie nie stać. A ceny galopująąąąą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amigaa 26.01.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Pomysł ze spiżarką pod schodami wart uwagi... Muszę pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amigaa 26.01.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Czy ktoś buduje taki domek ? Szukam wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts