lettka 25.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mam do sprzedania projekt domu LIBRA II ze strony http://www.dobredomy.pl. Kupiłam go pod koniec sierpnia 2007 i od tamtego czasu koncepcja nam się zmieniła Mozna go obejrzeć pod adresrem: dobredomy.pl/?id_project=110&infopage=1 Za kompletny architektoniczno-budowlany projekt w 4 egzemplarzach (+1 egz materiały pomocnicze) z kosztorysem zapłaciłam 2257,00 zł. Sprzedam go dużo taniej. Zainteresowanych proszę o konakt tel 602 211 266 lub [email protected] Pozdrawiam Arletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lettka 28.01.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 podciągam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lettka 02.02.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan12 04.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A wymienić u nich nie możesz?? Ja kupiłem z Extradom'u Tyberiusza i wymieniam na Rozetę- oba z Domeny. Może zapytaj czy jest taka opcja. Pokryjesz ewentualnie jakiesz koszty manipulacyjne tak jak ja- ok. 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lettka 05.02.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witaj, Nie chodzi mi o wymianę. Ten projekt miała nam przerobić znajoma i nie wywiązała się w ciągu pół roku, a w tym czasie napaliliśmy sie na coś innego. Po prostu zdecydowaliśmy sie budować dom nowoczesny wg indywidualnego projektu i dlatego ten chciałabym sprzedać, jest dosyć popularny, więc może kogoś zainteresuje kupno za połowę ceny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lettka 09.02.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 znowu podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts