kala67 06.09.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 puk puk............żyjesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 spóźnione.....http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 23.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://www.e-gify.pl/gify/okazjonalne/wielkanoc/wielkanoc1.gifNiech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do Was wszystkich przybędzie, niech jajeczka nie pękają jak bańki mydlane- tylko wtedy życzenia okażą się pospełniane;)Świąteczne Gajdeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.06.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 gdzie sie podziewasz??? tak Ci dobrze w tych balach???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 06.07.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A dobrze nam, dziekuję. Chata stoi, nie rozpadła się jak wieszczyły niedowiarki. Jest co prawda nieco nizsza niż tuż po wybudowaniu, ale w całości. Juz gdzieś pisałem, że wykończeniówka może wykończyc, zwłaszcza jak sie straci pierwotny animusz budowlany. Tak wiec, nie wykończyliśmy jeszcze wszystkiego - brak ogrodzenia, ogrodu zagospodarowanego w pełni, bram garażowych i paru innych drobnych, acz przydatnych elementów ale żyjemy, mieszkamy i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 no może jakies nowe fotki wstawisz??????????? prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sloneczko 09.08.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Bonde ogrod nie zajac, nie ucieknie u mnie tez wlasnie co sie pojawil, garaz nieskonczony i nadal brak paru mebelkow...ale za to jak sie cudnie mieszka. Pewnie juz tu gdzies odpowiedz na to pytanie padla ale moze moglbys raz jeszcze podac czym malowales chatke i jak sie specyfik sprawdza? czeka mnie teraz malowanie i szukam odpowiedniego koloru, wasz bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 29.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam, jak się sprawuje połoga? Mam podłogę z modrzewia i po półtoraj roku w kilku miejscach popekała i skrzypi. Wykonawca zapewnia, że to normalne i, że na innych budowach tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts