agagaj 01.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Otwierasz konkretną fotkę (nie cały album), klikasz prawym przyciskiem myszy na fotkę i z menu kontekstowego wybierasz "kopiuj adres obrazka". Wstawiasz to pomiędzy [/img] i nie ma siły, żeby nie hulało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiagdy 01.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 agagaj..poszlam ze Twoja radą z tymi zjdęciami.. niestety fotki na poczatku byly widoczne ale teraz juz sie nie otwieraja w dzienniku (poczatkowe) nie wiem co jest grane i co z tym Picasa.. cos zrobilam pewno zle ale co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 01.04.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 niestety po kliknięciu na fotkę, nie mam w menu opcji kopiuj adres obrazka kopiowanie adresu z samej góry, ani tego z boku obrazków nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 01.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jeśli nie masz po kliknięciu prawym klawiszem na obrazku opcji "kopiuj adres" , to kliknij "właściwości". Tam między innymi wyświetli się ( powinien w każdym razie) adres. Podświetlasz go i klasycznym "kopiuj -wklej" wklejasz między [/img]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 02.04.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 I jak z tymi fotami?? Nowych w dzienniku brak, więc chyba niedobrze piotr.nowy dobrze prawi Nie używam Internet Explorera już od tak dawna, że zapomniało mi się, jak się z nim dogadać Znalazłam na szybko jeszcze: [dopisek z r. 2009] UWAGA: ten temat jest dość długi nowa, krótka instrukcja wklejania zdjęć jest tutaj >> http://forum.muratordom.pl/jak-wkleic-zdjecia,t138412.htm ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kopiujesz adres internetowy wybranego zdjęcia [zakładam, że masz Internet Explorer]: klikasz prawym przyciskiem myszki w dowolnym punkcie wybranego zdjęcia, następnie klikasz "Właściwości". Zaznaczasz myszą i kopiujesz [prawy przycisk myszy i "Kopiuj" lub z klawiatury wciskając równocześnie klawisze Ctrl+C] to co jest w 'Adres ' - adres do zdjęcia MUSI zaczynać się od http:// a kończyć na .jpg [lub .JPG albo JPEG, czasem .gif (rysunek, animacja)]. Zawsze możesz sprawdzić, czy właściwie skopiowałaś, wklejając ten link w pole "Adres" przeglądarki internetowej. Klikasz nad okienkiem pisania postu przycisk Img - widzisz , ustawiasz kursor po znaku nawiasu, wklejasz adres [prawy przycisk myszy i "Wklej" lub z klawiatury Ctrl+V], i klikasz jeszcze raz Img - tym razem ma postać . Nie może być żadnych przerw między , adresem a Klikasz na 'Podgląd', by sprawdzić czy wszystko OK. I wysyłasz. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 05.04.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzięki pikne - jakoś poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/gh7644_kartki-wielkanocne-80.jpg Błogosławionych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 09.04.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dziękuję za wszystkie życzenia. NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 11.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.kartki.wielkanocne.pl/images/image-4636649d0c18082adc1de28b26d9e5f8-478161_easter_bunnies.jpg Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej, dużo krzanu do niej. Baby polukrzonej, kukiełki pieconej. Zmartwychwstanio w dusy i wiesny po usy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 28.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Kolejny wpis i znowu ja Bardzo ładna obudowa A najbardziej podoba mi się cała bryła, rozszerzająca się ku dołowi i to wszystko na tle czerwonej cegły. Fajosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 28.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Zacny kominek . Ze smakiem. Możesz dać jakieś zdjęcie z większej odległości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 05.05.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Już dalej się nie da bo musiałbym wyjść do innych pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 05.05.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nie no , teraz widać wszystko razem z okolicami Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 06.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witaj,bardzo zgrabna forma Twego kominka!!!,...tylko czy nie chciałeś również bezpośrednio nad wkładem zrobic całość w kamieniu i już bez dodatku cegieł? czy w ten sposób chciałeś nawiązać do ściany za kominkiem???czy to jakiś piaskowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 06.05.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 właściwie jest tak jak planowaliśmy, no może poza gabarytami (kominek wyszedł szeroki ze względu na orurowanie i naczynie wzbiorcze) cegły wokół kominka (te wgłębi nawiązują do ściany - która swoją droga powinna być nieco szersza, bo znikła) piaskowiec to tapłyta pozioma, kafle z Leroy M. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.05.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Witam was serdecznie. Od pewnego czasu obserwuję jak budujecie swój domek. Jest piękny. Też kiedyś chciałam podobny, ale marzył mi się ze strzechą. Stało się inaczej i od 4 lat mieszkam we własnym, co prawda nie z bali. Jednak z przyjemnością oglądam wasze zdjęcia i komentarze. PS Kominek jest cudny! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik94297.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 27.05.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Łał. Dzięki za pochwałę kominka. Mieliśmy troche kaca, że wyszedł nam piec chlebowy, ale jak sie podoba... Właściwie juz przywykliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 09.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kurczę. Znowu coś popieprzyłem i małe fotki wchodzą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ja tez pochwalę...kominek jest bardzo fajny !!będe obserwowała dalsze poczynania:)ja tez zaczynam przygode z balami....pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 super fotki!!!napisz z jakiego drewna masz schody?????i jaki był ich koszt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts