jakuber1 21.03.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Prosze bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LidkaDiD 25.03.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Odnawianie strych mebli piękna sprawa, dużo pracy ale warto. Ja ostatnio odnawiałam krzesło po dziadku i szafkę na kubki, która była tak pogryziona, ze polowe musiałam wymienić na nowe drewno, ale jak zawieszę na niej kwiaty latem na elewacji domu drewnianego to będzie malina. Kiedyś szafę dałam do renowacji i koleś robaki pozabijał stosując płyn na nie i owijając całą szafę streczem, żeby powietrza nie miały - chyba je wykończył, bo ich nie widać i nie słychać Pozdrawiam Lidka DomiDrewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeda 28.03.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Uwielbiam takie oldschoolowe meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts