bertolo 26.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witam Czy ktos buduje lub wybudował CO2c Miły wariant III Z muratora? Skorzystałem z wyszukiwarki i przejrzałem kilkaset stron i albo nikt nie buduje, albo ja głąb jestem i nie umiem szukać POMOCY !!! Domek mi sie podoba. Jest podobny do mojej Azali, którą chce kupić, ale nie wiem jak w tym domku z ogrzewaniem ? Dzięki za wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salvatore 16.08.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam!Mam pytanko... Czy ktoś z Was wie coś może na temat tego domu? Buduje, mieszczka? oto link:http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=454&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=mi%C5%82y&symbol=&x=0&y=0&nr=3 proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweł.d 16.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 jak pana poszukiwania milego wariantu jak bede budowal prosze p kontakt gg 51771990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 17.04.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zrezygnowałem z miłego na korzyść Tymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts