Honorata 27.08.2003 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Henok dzięki za wyczerpujaca odpowiedź! Luna_tyk-jak się przyjzysz moim wypowiedziom, nie szukam gotowych rozwiązań i jedynie słusznej racji, a proszę o wasze opinie na ten temat, a to różnica! A wogóle dosyc chyba w tym wątku było juz o pouczaniu mnie, straszeniu samowolą budowlaną, architektami etc. , ludzie wyluzujcie! To forum jest dla wszystkich i tych poczatkujacych i tych bardziej doświadczonych i moim zdaniem służy przede wszystkim wymianie opinii, zbieraniu informacji, zdobywaniu pomysłów! Nie upieram się co do keramzytu i nie mówię, że go juz kupuję, tylko mam wątpliwość skoro jest to materiał w sprzedaży z przeznaczeniem na bloczki fundamentowe (więc jakaś podstawa chyba do tego jest?) Pozdrawiam wszystkich trochę mniej spiętych (może przydałyby się wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 To ja ide na urlop!Keramzyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 27.08.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 To ja ide na urlop! Keramzyt Miłego i ciepłego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts