Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam płytek beżowo-szarych

Aga - Żona Facia

Recommended Posts

Jeśli mogę to też chciałabym podpiąć się pod ten wątek. Szukam szarych płytek już pół roku i nigdzie dostać nie można. Owszem na wystawach widzę ale jak pytam o więcej to mówią, że mają tylko te na wystawie i nie wiedzą kiedy będzie dostawa.

Jeśli mogę to też chciałabym podpiąć się pod ten wątek. Szukam szarych płytek już pół roku i nigdzie dostać nie można. Owszem na wystawach widzę ale jak pytam o więcej to mówią, że mają tylko te na wystawie i nie wiedzą kiedy będzie dostawa.

Witaj krajanko :D

Zapytaj w Formacie, podobno sprowadzą wszystko :D Na zamówienie oczywiście :D

Szare płytki ma Tubądzin, kolekcja Homme, Polcolorit kolecja Futuro i Gazel

POzdrawiam :D

Ja mam w kuchni Imolę Antares - beżową, ale tak naprawdę to jest szaro-metaliczno-beżowawa :-). Mam duży format 40*60. Super wygląda.

http://foto2.m.onet.pl/_m/37db2243cd96cd3639fa48c69969b096,5,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/40f05977d70bab666b731cc7d3018df8,5,19,0.jpg

Więcej zdjęć w dzienniku

Dzieki dziewczyny za podpowiedzi :)

Wszystkie te plytki obejrzałam ale to nie ta szarość jaką bym chciała w kuchni. Musi to być jednolity kolor i najlepiej z połyskiem. Taki zwykły szary jak w kredkach ołówkowych.

Kaśka maciej - przeczytałam Twój dziennik i muszę przyznać, że dobra jesteś wpisaniu, moje gratulacje :D

Ja nie odważyłam się pisać dziennika i po mału zapominam o budowaniu ale za to zachwycam się mieszkaniem :lol:

ja tez szukam plytek w poodbnym kolorze,,,

i sie zastanawiam czy do kuchni beda pasowaly płytki tak na ok 45 cm od blatu

tak zeby sie udalo z jednej plytki polozyc scianke,,, i zostawic 20 cm od gornych szafek... jak myslicie bedzie to mialo wyglad??

homme z tubadzina ładny

albo minimal

antares tez widzialem,,, ale drogi ok 100 zl,...