Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szeptucha...

mazepa

Recommended Posts

To co napisałem jest w całości związane z kontekstem, a pani przytacza to w oderwaniu od kontekstu.

I kto tu nie umie czytać ze zrozumieniem i jest cienki z logiki? Ech...

Ciekawe co to za studia i gdzie?

Na dobrej uczelni, ścisłe i powyżej magisterki. To powinno Ci wystarczyć za odpowiedź :p

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 years później...

Witam serdecznie,

Jestem w trakcie tworzenia swojej pracy magisterskiej wieńczącej moje studia kulturoznawcze, dlatego zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc w jej ukończeniu. Tematem mojej pracy są Szeptuchy, skupiam się głównie na samych hmm… rytuałach związanych z ich działalnością i tu potrzebuję Waszej pomocy, która polegała będzie na wypełnieniu krótkiej ankiety. Nawet jeśli nie wiecie co to Szeptucha ani nigdy o czymś „takim” nie słyszeliście, proszę uzupełnijcie ankietę, bo to też dużo mi powie.

Byłabym dozgonnie wdzięczna jeśli przesłalibyście ową ankietę dalej w świat, do znajomych, czy rodziny. Im więcej odpowiedzi tym lepszy ogląd na sytuację będę miała i tym sposobem moja praca będzie bardziej zaangażowana i wiarygodna.

Z góry dziękuję za pomoc!

Kamila.

Link do ankiety:

http://www.interankiety.pl/interankieta/2a46c561c192e66cc567e4214e913b1a.xml

oj, pytanie o wyznanie jest bardzo niebezpieczne. Jeżeli we wnioskach będzie coś w stylu "do szeptuchy chodzi 30% wyznawców świadków Jehowy a tylko 5% katolików" to hmm następne wnioski trącą już uprzedzeniami religijnymi. Przykro mi, nie mam zamiaru uczestniczyć w tworzeniu podobnych osiągnięć.

• 6 months później...