JoShi 26.12.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 To co napisałem jest w całości związane z kontekstem, a pani przytacza to w oderwaniu od kontekstu. I kto tu nie umie czytać ze zrozumieniem i jest cienki z logiki? Ech... Ciekawe co to za studia i gdzie? Na dobrej uczelni, ścisłe i powyżej magisterki. To powinno Ci wystarczyć za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.12.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 JoShiTaka wyedukowana ,a na pytanie z fizyki nie odpowidziałas Skonczyłas nauke . Bo wiecej wiedzy nie wchodzi.Tak nauczyli w szkole i nic więcej. Zabetonowali i tak zostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.12.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Widzę włodziu, że w każdym wątku będziesz wylewał swoje żale na to, że z tobą nie chcę o fizyce gadać, bo jesteś za wąski. Po mnie to spływa. A o moją edukację się nie martw. Jestem z tych ludzi co uczą się do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 28.12.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Jeszcze okazało by się na forum ,że brak Ci wiedzy . z fizyki twojego tematu. uczonego.Jak sie boisz to trudno.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokesqad 02.04.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam serdecznie, Jestem w trakcie tworzenia swojej pracy magisterskiej wieńczącej moje studia kulturoznawcze, dlatego zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc w jej ukończeniu. Tematem mojej pracy są Szeptuchy, skupiam się głównie na samych hmm… rytuałach związanych z ich działalnością i tu potrzebuję Waszej pomocy, która polegała będzie na wypełnieniu krótkiej ankiety. Nawet jeśli nie wiecie co to Szeptucha ani nigdy o czymś „takim” nie słyszeliście, proszę uzupełnijcie ankietę, bo to też dużo mi powie. Byłabym dozgonnie wdzięczna jeśli przesłalibyście ową ankietę dalej w świat, do znajomych, czy rodziny. Im więcej odpowiedzi tym lepszy ogląd na sytuację będę miała i tym sposobem moja praca będzie bardziej zaangażowana i wiarygodna. Z góry dziękuję za pomoc! Kamila. Link do ankiety:http://www.interankiety.pl/interankieta/2a46c561c192e66cc567e4214e913b1a.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.04.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 oj, pytanie o wyznanie jest bardzo niebezpieczne. Jeżeli we wnioskach będzie coś w stylu "do szeptuchy chodzi 30% wyznawców świadków Jehowy a tylko 5% katolików" to hmm następne wnioski trącą już uprzedzeniami religijnymi. Przykro mi, nie mam zamiaru uczestniczyć w tworzeniu podobnych osiągnięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 03.04.2014 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Wypełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.10.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Ankieta - jak zrobic aby ludzie przestali chodzic do szeptuchy.,Przeciez szptucha leczy modlitwą To trzeba zmienic -najlepiej cudzymi rękami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts