torreador 27.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 WitamJakoś tu mało inwestorów ze Zduńskiej Woli i okolic. A dookoła widzę mnóstwo nowych działek, fundamentów, rosnących murów. Być może jesteście rozproszeni gdzieś po grupie łódzkiej, a ja was nie mogę odszukać. Dlatego mimo wszystko proponuję nową grupę dla budujących w Zduńskiej i dookoła niej.Czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torreador 08.02.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No co jest zduńskowolanie!? Razem będzie nam łatwiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torreador 23.02.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Czy z uwagi na brak wpisów mam wyciągnąć wniosek, że Zduńska Wola się nie buduje? Odezwijcie się. Razem będzie nam łatwiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pudelson 06.10.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ja zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torreador 07.10.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No wreszcie ktoś się przyznał Napisz, gdzie budujesz i na jakim jesteś etapie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 07.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Pod Zduńską. Fundamenty już stoją, szukam teraz ekipy do dachu (dachówka) i tańszych materiałów na ściany (pustaki ceramiczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_kola 26.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Grupa w zasadzie martwa ale co tam, wpisze się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 29.03.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jeszcze nie zginęła - póki my żyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_kola 29.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 No to jeśli nie zginęła jeszcze grupa to pozwolę sobie zapytać czy nie wiesz może gdzie w najbliższej nam okolicy można kupić szambo betonowe? Nie chciałbym za transport płacić prawie tyle co za sam zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 30.03.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ja robię oczyszczalnię - szambo jest drogie w eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_kola 31.03.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Drogie czy nie to i tak będę musiał się podłączyć niebawem do kanalizacji zatem nie opłaca mi się inwestować w oczyszczalnie. Jakby co to ja nadal szukam zbiornika na szambo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 31.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A tak a propos: Czy ktoś ma przydomową oczyszczalnię ścieków? A jeśli tak to jaką i jak się ona spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elkacper 01.07.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam Dopisuję się do grupy.Może okolice są mało "internetowe" i dlatego buduje się dużo ale mało kto forumuje.Jestem ze Zduńskiej Woli, jestem na etapie babrania w glebie - czyli wykopki fundamentowe.Czy macie jakieś ulubione bądź dobre czy tanie miejsca na zakupy materiałów?Każdorazowo szukacie lepszego czy macie jedno miejsce i tam wszystko uzgodnione? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts