Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Viessmanna sprzedają w 2 opakowaniach ?

Dokładnie - mój kupiony w zestawie z zasobnikiem 120l - dwa opakowania - no i trochę "planktonu" - czyli : sterownik pogodowy , zestaw przyłączeniowy kotła , zestaw przyłączeniowy zasobnika , zestaw montażowy ( stelaż do mocowania na ścianie wraz z przyłączami ) , zestaw do przyłącza kominowego ( zestaw współosiowych rur i kolan ) i jeszcze trochę czegoś ... / ale to już było tak dawno temu ... - dokładnie rok :) /

:lol:

Nie najtańsze (to widać po moim miniRankingu) - tylko tanio kupione :lol:

To dwie zupełnie inne rzeczy - tym bardziej że w oficjalnym cenniku IMMERGAS ten kocioł kosztuje 6090zł netto ...

No to zdecydowanie polecam Viessmanna - ja "wyjąłem" rok temu zestaw kondensata Vitodens200 wraz z zasobnikiem 120l , sterownikiem pogodowym, zestawami przyłączeniowymi etc ... za 8 kpl - wówczas w salonie firmowym Viessmanna taki zestaw kosztował 12 kpln ...

:)

Viessmanna sprzedają w 2 opakowaniach ?

Dokładnie - mój kupiony w zestawie z zasobnikiem 120l - dwa opakowania - no i trochę "planktonu" - czyli : sterownik pogodowy , zestaw przyłączeniowy kotła , zestaw przyłączeniowy zasobnika , zestaw montażowy ( stelaż do mocowania na ścianie wraz z przyłączami ) , zestaw do przyłącza kominowego ( zestaw współosiowych rur i kolan ) i jeszcze trochę czegoś ... / ale to już było tak dawno temu ... - dokładnie rok :) /

:lol:

Wiedziałem że nie odpuścisz. :D

Wiedziałem że nie odpuścisz. :D

:lol: - nie odpuścisz ?? - no co Ty - leżę właśnie na wypoczynku w salonie , ogień buzuje w kominku , jest ciepło i przyjemnie - nadmienię oczywiście że to mój nowy domek - w dłoni schłodzone Tyskie - no i lapciak na kolanach - czytam moje ulubione forum ... - no i czasami coś skrobnę - z większym bądź mniejszym sensem rzecz jasna :)

Hmmm - generalnie trochę nie na temat ale mam okien połaciowych 7 sztuk w domu - i nie wyobrażam sobie że miałbym ich nie mieć - generalnie jestem wielkim zwolennikiem takich okien :lol:

PS.

A tak na marginesie żeby nie było tak całkiem nie na temat - oczywiście wszystkie pomieszczenia w których mam okna połaciowe / wszystkie na poddaszu / mam ogrzewane gaziowym końdensatem Viessmanna :lol:

Hmmm - generalnie trochę nie na temat ale mam okien połaciowych 7 sztuk w domu - i nie wyobrażam sobie że miałbym ich nie mieć - generalnie jestem wielkim zwolennikiem takich okien :lol:

PS.

A tak na marginesie żeby nie było tak całkiem nie na temat - oczywiście wszystkie pomieszczenia w których mam okna połaciowe / wszystkie na poddaszu / mam ogrzewane gaziowym końdensatem Viessmanna :lol:

Też je kocham, ale w lecie. Ile Viessmann Ci płaci za reklamę ? :D

Też je kocham, ale w lecie. Ile Viessmann Ci płaci za reklamę ? :D

No właśnie - muszę się do nich udać - ja tu non stop promuję ich produkt i nie mam z tego tytułu nic poza własną satysfakcją posiadania i użytkowania :lol:

W temacie okien dachowych - też mam je z firmy na V - i nawet w zimie je kocham - to jest dopiero moja pierwsza zima w nowym domu - powiedziawszy szczerze to jestem nawet zafascynowany :lol: