joan 30.01.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Charlie - wszystko się zgadza... jest tylko jedno ale... - macho nie lubi chodzić po sklepach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 30.01.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kuleczka cieszem siem czyli takich żon jest więcej Charlie macho nie wyrzuci plazmy nigdy w życiu, dzięki niej jest tym kim jest i jeszcze zimnego browara trzeba mu podawać jak mecz ogląda, to jest ważne w całej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuc 31.01.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Mam umysł ścisły, może nawet ściśnięty, znam się na elektronice, informatyce, a o życiu ogólnie mam malutkie pojęcie, dlatego pytałem Was w tej sprawie. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Trochę mi pomogliście Dzięki Wam jestem w stanie spojrzeć na to zagadnienie z innej strony. Jeszcze raz dziękuję, pozdrawiam i proponuję zamknąć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.01.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Oj nie znacie psychiki kobiet do lewizny raczej nie dochodzi w miejscach publicznych i na oczach koleżanek, no bo gdzie i kiedy. znacie, znacie. Sam swego czasu organizowałem balety, na ktore przychodziły trzy koleżanki z pracy. wszystkie trzy przed mężami miały wytłumaczenie, ze "przecież idę z koleżankami" i żadna nie mogła nic na drugą powiedzieć. Jak żona ma Was zdradzić to i tak to zrobi a jak będzie dręczona to zrobi to bez wyrzutów sumienia i jeszcze sama się rozgrzeszy. Tak własnie kobiety robią. Zawsze jest powód, bo każda jest dręczona i krzywdzona. Wasze żony nie wyjeżdżają na szkolenia, kursy? Mówię Wam tam to się dopiero dzieje Fakt. I dobrze się nie łudzić, że jest inaczej. Babskie imprezy to raczej polegają na gadaniu głupot ,ploteczkach, śmiechu no czasem za głośnym , opowiadaniu o problemach codziennych, dzieciach, fryzjerach, kosmetyczkach, kto ile przytył, kto ile schudł, która młodziej wygląda, pracy i tyle. Na dyskotece?????? Jak są tzw. tańce to panie raczej same balują bo taniec w parach jest passe drodzy panowie. Kpisz, czy o drogę pytasz?? Mój M bardzo często po mnie przyjeżdża poodwozi do domu moje kumpele i tyle . Ich mężowie podchodzą do tego podobnie. Moje gratulacje!!! A kiedy własnej żonie daliście jakiś prezent bez okazji, kiedy byliście na kolacji przy tzw. świecach czy w kinie, na wycieczce tylko we dwoje , kiedy śmiała się przy Was do łez, bądź płakała ze wzruszenia, kiedy usłyszała te słowa przy których oczy błyszczą i zalotnie poprawia się włosy? Jeśli odpowiedź brzmi nie pamiętam , albo ponad miesiąc temu czyli kolacja przy świecach co najmniej raz w miesiącu to warunek stawiany przez żonę... to nie wypuszczajcie żon z domów bo do takich facetów nie chce się wracać. słyszysz tuc? Jak nie masz w chacie odpowiedniej ilości świeczek, to siedź z dzieckiem, a żona MUSI iść poszaleć. PS. I ani jedna PANI nie zająknęła się o prawach dziecka, tylko każda pisze o prawach swoich. I żadnych obowiązkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 31.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 retofood czy myślisz że jeśli dziecku czasem tatuś zamiast mamusi poczyta bajeczkę na dobranoc to jego prawa będą naruszone ?i dla uściślenia, nie mówimy o wyjściach mamusi kilka razy w tygodniu.Fakt że niektóre kobiety zdradzają mężów to nie oznacza że robią to wszystkie ! a może odwrócić problem : czy powinnam pozwalać mężowi na wyjście z kolegami na piwo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 retofood czy myślisz że jeśli dziecku czasem tatuś zamiast mamusi poczyta bajeczkę na dobranoc to jego prawa będą naruszone ? i dla uściślenia, nie mówimy o wyjściach mamusi kilka razy w tygodniu. Fakt że niektóre kobiety zdradzają mężów to nie oznacza że robią to wszystkie ! a może odwrócić problem : czy powinnam pozwalać mężowi na wyjście z kolegami na piwo ??? 1. przeczytaj pierwszy post, czy to chodzi o "czasem". Ja znam taką parę. Ten post to dokładnie część tego, o czym ja wiem. Tyle, że ja wiem więcej. I zapewniam, że nikt nie widział mamusi czytającej bajeczki. I przygotowującej coś dla dziecka. Ona karmi tylko tym, co może kupić w sklepie. Inaczej nie potrafi. Bo nie ma czasu się uczyć. Bo dyskoteka... nowa moda... a w ogóle, to dziecko tak jej zdeformowało figurę, a że mąż temu "winien" to niech z nim teraz siedzi ciapa, niech kąpie, karmi i pilnuje. 2. O tym co "niektóre" a co "wszystkie" nie ma co dyskutować. Oczywiste. 3. W godzinach nocnych ? NIEEEE!!! W nocy chłop ma siedzieć w domu. A po południu - też tylko od czasu do czasu. I odwrotnie. nie mam nic przeciwko wychodzeniu popołudniami. Ale o ile wiem, dyskoteki przed 19-tą to się raczej nie kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 31.01.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 ...precedens Moniki Lewińskiej pokazał, że kontakt oralny nie jest postrzegany w kategorii zdrady małżeńskiej. Czy wszyscy wiedzą o co chodzi - czy mam rozszerzyć pojęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.02.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 ...precedens Moniki Lewińskiej pokazał, że kontakt oralny nie jest postrzegany w kategorii zdrady małżeńskiej. Czy wszyscy wiedzą o co chodzi - czy mam rozszerzyć pojęcie przecież tu nikt nie mówi o zdradzie. ja tylko pisałem: pozwalaj! w końcu inne chłopy potrzebują się też co nieco zabawić (i nie tylko w tańcu ) Tu ani słowa nie ma o zdradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Na temat - uważam, że wszystko można, tylko w granicach rozsądku jeśli kobita wyjdzie raz na jkais czas z koleżankami to przeca nie znaczy że od razu wskoczy do łóżka pierwszemu napotkanemu facetowi ...i vice versa - to samo z facetami natomiast nieporozumieniem jest dla mnie , że mąż wychodzi sobie z kolegami na piwko....a żonie zabrania... to już nie jest partnerstwo...sprawiedliwość musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 kobieta powinna czuć respekt - RESPEKT - być posłuszna i wiedzieć kiedy się odezwać. a nie trajkotać przez cały dzień albo jak macho wraca z roboty i jest zmęczony i nieraz wnerwiony. Bardzo to ułatwia życie i wprowadza harmonię - i jeszcze nie powinna ciagle ogladać tych głupich, popieprzonych seriali - może mecze i tvn 24 ale w trakcie antraktu nie wolno zadawać pytań a emocje ma trzymać na wodzy - nie wolno pod zadnym pozorem okazywać sympatii przeciwnikom druzyny popieranej przez macho. Może się to skończyć AWANTURĄ a nawet wyrzuceniem PLAZMY za okno nie mówiąc już o zamknięciu się w sobie macho na długi okres czasu. wszędzie powinna chodzić z macho - nawet do sklepów Dobre , musze to ukryc przed moim facetem ,bo jeszcze sobie do serca gotow zabrac. I tak cos wlasnie chyba chce zmienic ,bo ostatnio pytal mnie ile kosztuje szkolenie psa na posluszenstwo i kazal sie dowiedziec ile za mnie mialby doplacic.Chyba mi sie ukroci Ewnetualnie powiem , ze szkolenie drogie , a skapy jest i moze zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.02.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 rrmi - ja bym chyba brala to szkolenie, bez wzgledu na koszty Jak On Cię będzie pozniej nieprofesjonalnymi technikami ukladal, to nie wiadomo co z Ciebie wyrosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Nie jestem pewna Zosiu. Poki co posluszenstwo a jesli dojdzie do tego atak? Moglabym w jakims budowalanym markecie zaatakowac obcego mezczyzne i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Rrmi, Mojny się pytał, w jakich marketach kupujesz, bo chce się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.02.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 I tak cos wlasnie chyba chce zmienic ,bo ostatnio pytal mnie ile kosztuje szkolenie psa na posluszenstwo i kazal sie dowiedziec ile za mnie mialby doplacic.Chyba mi sie ukroci Ewnetualnie powiem , ze szkolenie drogie , a skapy jest i moze zrezygnuje Wreszcie jakiś normalny facet. Działa, a nie płacze. Na skąpstwo bym nie liczył. Kiedy trzeba - koszty nie grają roli. PS. Może tak na marginesie, a może i nie... w ubiegłym roku prasa rozpisywała się dość szeroko o tej sprawie. Grono naukowców przeprowadzało badania genetyczne na znacznej ilości populacji europejskiej, chcąc uzyskać jakieś tam dane dotyczące kierunków migracji ludzkości w zamierzchłych czasach. Przy okazji uzyskali dane, że współcześnie ponad 20% dzieci nie ma genów mężów matek!!! Podobno naukowcy kilkakrotnie sprawdzali badania nie mogąc w to uwierzyć, ale rezultat za każdym razem był ten sam. Więc co, wiatropylne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.02.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Tylko gorzej jak facet wyjedzie, a żona się ze smyczy spuści, wtedy to się będzie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Tylko gorzej jak facet wyjedzie, a żona się ze smyczy spuści, wtedy to się będzie działo... Działo się będzie działo ale tak się nikt nie dowie .Praktyka czyni mistrza/nię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.02.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Tylko gorzej jak facet wyjedzie, a żona się ze smyczy spuści, wtedy to się będzie działo... wtedy to i ze smyczą biegają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.02.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Czyli co? Jedyną skuteczną metodą jest średniowieczny pas cnoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Czyli co? Jedyną skuteczną metodą jest średniowieczny pas cnoty... Są jeszcze inne ...bardziej skuteczne.Robić dicho w domciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 01.02.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Przy okazji uzyskali dane, że współcześnie ponad 20% dzieci nie ma genów mężów matek!!! To i tak mało, w czasach kiedy kobietom męża wybierało się na chrzcie było jeszcze gorzej. On stetryczały ramol ona nieletnia dzierlatka i ten trzeci. Historia zna tysiące takich małżeństw. Wariant również popularny, mężczyźni ciągle na wojnach a kobiety w domu. Nie chcę wdawać się w szczegóły doboru partnera, ale 20% to i tak niewiele w porównaniu z minionymi czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts