Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rozrywkowa żona

tuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam umysł ścisły, może nawet ściśnięty, znam się na elektronice, informatyce, a o życiu ogólnie mam malutkie pojęcie, dlatego pytałem Was w tej sprawie. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Trochę mi pomogliście :) Dzięki Wam jestem w stanie spojrzeć na to zagadnienie z innej strony. Jeszcze raz dziękuję, pozdrawiam i proponuję zamknąć temat

Oj nie znacie psychiki kobiet do lewizny raczej nie dochodzi w miejscach publicznych i na oczach koleżanek, no bo gdzie i kiedy.

znacie, znacie. Sam swego czasu organizowałem balety, na ktore przychodziły trzy koleżanki z pracy. wszystkie trzy przed mężami miały wytłumaczenie, ze "przecież idę z koleżankami" i żadna nie mogła nic na drugą powiedzieć.

Jak żona ma Was zdradzić to i tak to zrobi a jak będzie dręczona to zrobi to bez wyrzutów sumienia i jeszcze sama się rozgrzeszy.

Tak własnie kobiety robią. Zawsze jest powód, bo każda jest dręczona i krzywdzona.

Wasze żony nie wyjeżdżają na szkolenia, kursy? Mówię Wam tam to się dopiero dzieje :D
Fakt. I dobrze się nie łudzić, że jest inaczej.

Babskie imprezy to raczej polegają na gadaniu głupot ,ploteczkach, śmiechu no czasem za głośnym , opowiadaniu o problemach codziennych, dzieciach, fryzjerach, kosmetyczkach, kto ile przytył, kto ile schudł, która młodziej wygląda, pracy i tyle.

Na dyskotece??????

Jak są tzw. tańce to panie raczej same balują bo taniec w parach jest passe drodzy panowie.

Kpisz, czy o drogę pytasz??

Mój M bardzo często po mnie przyjeżdża poodwozi do domu moje kumpele i tyle . Ich mężowie podchodzą do tego podobnie.

Moje gratulacje!!!

A kiedy własnej żonie daliście jakiś prezent bez okazji, kiedy byliście na kolacji przy tzw. świecach czy w kinie, na wycieczce tylko we dwoje , kiedy śmiała się przy Was do łez, bądź płakała ze wzruszenia, kiedy usłyszała te słowa przy których oczy błyszczą i zalotnie poprawia się włosy? Jeśli odpowiedź brzmi nie pamiętam , albo ponad miesiąc temu

czyli kolacja przy świecach co najmniej raz w miesiącu to warunek stawiany przez żonę...

to nie wypuszczajcie żon z domów bo do takich facetów nie chce się wracać.

słyszysz tuc? Jak nie masz w chacie odpowiedniej ilości świeczek, to siedź z dzieckiem, a żona MUSI iść poszaleć.

PS. I ani jedna PANI nie zająknęła się o prawach dziecka, tylko każda pisze o prawach swoich.

I żadnych obowiązkach.

retofood czy myślisz że jeśli dziecku czasem tatuś zamiast mamusi poczyta bajeczkę na dobranoc to jego prawa będą naruszone ?

i dla uściślenia, nie mówimy o wyjściach mamusi kilka razy w tygodniu.

Fakt że niektóre kobiety zdradzają mężów to nie oznacza że robią to wszystkie !

a może odwrócić problem : czy powinnam pozwalać mężowi na wyjście z kolegami na piwo ???

retofood czy myślisz że jeśli dziecku czasem tatuś zamiast mamusi poczyta bajeczkę na dobranoc to jego prawa będą naruszone ?

i dla uściślenia, nie mówimy o wyjściach mamusi kilka razy w tygodniu.

Fakt że niektóre kobiety zdradzają mężów to nie oznacza że robią to wszystkie !

a może odwrócić problem : czy powinnam pozwalać mężowi na wyjście z kolegami na piwo ???

1. przeczytaj pierwszy post, czy to chodzi o "czasem". Ja znam taką parę. Ten post to dokładnie część tego, o czym ja wiem. Tyle, że ja wiem więcej. I zapewniam, że nikt nie widział mamusi czytającej bajeczki. I przygotowującej coś dla dziecka. Ona karmi tylko tym, co może kupić w sklepie. Inaczej nie potrafi. Bo nie ma czasu się uczyć. Bo dyskoteka... nowa moda... a w ogóle, to dziecko tak jej zdeformowało figurę, a że mąż temu "winien" to niech z nim teraz siedzi ciapa, niech kąpie, karmi i pilnuje.

2. O tym co "niektóre" a co "wszystkie" nie ma co dyskutować. Oczywiste.

3. W godzinach nocnych ? NIEEEE!!! W nocy chłop ma siedzieć w domu. A po południu - też tylko od czasu do czasu.

I odwrotnie. nie mam nic przeciwko wychodzeniu popołudniami. Ale o ile wiem, dyskoteki przed 19-tą to się raczej nie kończą.

...precedens Moniki Lewińskiej pokazał, że kontakt oralny nie jest postrzegany w kategorii zdrady małżeńskiej.

Czy wszyscy wiedzą o co chodzi - czy mam rozszerzyć pojęcie :lol:

przecież tu nikt nie mówi o zdradzie.

ja tylko pisałem:

pozwalaj!

w końcu inne chłopy potrzebują się też co nieco zabawić :D

(i nie tylko w tańcu :lol: )

Tu ani słowa nie ma o zdradzie :D

Na temat - uważam, że wszystko można, tylko w granicach rozsądku

jeśli kobita wyjdzie raz na jkais czas z koleżankami to przeca nie znaczy że od razu wskoczy do łóżka pierwszemu napotkanemu facetowi :roll: ...i vice versa - to samo z facetami :wink:

natomiast nieporozumieniem jest dla mnie , że mąż wychodzi sobie z kolegami na piwko....a żonie zabrania... to już nie jest partnerstwo...sprawiedliwość musi być :roll:

kobieta powinna czuć respekt - RESPEKT - być posłuszna i wiedzieć kiedy się odezwać. a nie trajkotać przez cały dzień albo jak macho wraca z roboty i jest zmęczony i nieraz wnerwiony.

Bardzo to ułatwia życie i wprowadza harmonię - i jeszcze nie powinna ciagle ogladać tych głupich, popieprzonych seriali - może mecze i tvn 24 ale w trakcie antraktu nie wolno zadawać pytań a emocje ma trzymać na wodzy - nie wolno pod zadnym pozorem okazywać sympatii przeciwnikom druzyny popieranej przez macho.

Może się to skończyć AWANTURĄ a nawet wyrzuceniem PLAZMY za okno nie mówiąc już o zamknięciu się w sobie macho na długi okres czasu.

wszędzie powinna chodzić z macho - nawet do sklepów :lol:

Dobre , musze to ukryc przed moim facetem ,bo jeszcze sobie do serca gotow zabrac.

I tak cos wlasnie chyba chce zmienic ,bo ostatnio pytal mnie ile kosztuje szkolenie psa na posluszenstwo i kazal sie dowiedziec ile za mnie mialby doplacic.Chyba mi sie ukroci :D :roll:

Ewnetualnie powiem , ze szkolenie drogie , a skapy jest i moze zrezygnuje :roll:

I tak cos wlasnie chyba chce zmienic ,bo ostatnio pytal mnie ile kosztuje szkolenie psa na posluszenstwo i kazal sie dowiedziec ile za mnie mialby doplacic.Chyba mi sie ukroci :D :roll:

Ewnetualnie powiem , ze szkolenie drogie , a skapy jest i moze zrezygnuje :roll:

Wreszcie jakiś normalny facet. Działa, a nie płacze.

Na skąpstwo bym nie liczył. Kiedy trzeba - koszty nie grają roli.

PS. Może tak na marginesie, a może i nie...

w ubiegłym roku prasa rozpisywała się dość szeroko o tej sprawie. Grono naukowców przeprowadzało badania genetyczne na znacznej ilości populacji europejskiej, chcąc uzyskać jakieś tam dane dotyczące kierunków migracji ludzkości w zamierzchłych czasach. Przy okazji uzyskali dane, że współcześnie ponad 20% dzieci nie ma genów mężów matek!!! Podobno naukowcy kilkakrotnie sprawdzali badania nie mogąc w to uwierzyć, ale rezultat za każdym razem był ten sam.

Więc co, wiatropylne???

Przy okazji uzyskali dane, że współcześnie ponad 20% dzieci nie ma genów mężów matek!!!

To i tak mało, w czasach kiedy kobietom męża wybierało się na chrzcie było jeszcze gorzej. On stetryczały ramol ona nieletnia dzierlatka i ten trzeci. Historia zna tysiące takich małżeństw. Wariant również popularny, mężczyźni ciągle na wojnach a kobiety w domu. Nie chcę wdawać się w szczegóły doboru partnera, ale 20% to i tak niewiele w porównaniu z minionymi czasami.