Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja do beżowych zdecydowałem się wybrać beżową fugę mapeja, choć jeszcze nie położona, więc o końcowym efekcie trudno mi pisać. W salonie widziałem białe i beżowe z kwiatkami brown i fugą Ceresit - jaśmin

Najgorsze, że trochę mi się zmieniło i zabrakło mi dwóch dekorów Brown kwiatek 1 ewentualnie 3 i nigdzie w Lublinie i chyba w całym województwie nie ma :-/

Ps.

Zdjęcia tak jak obiecałem wkleję, ale jeszcze trochę musimy wszystko podszykować :-)

• Odpowiedzi 289
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo podobaja mi sie plytki Eufiria w kolorach beige,giallo i brown niestety nigdzie nie widzialam ich w zestawieniu razem :-? . Mam problem bo nie wiem jaka podloga pasowalaby do scian w kolorze beige czy giallo czy brown. :o Prosze o przeslanie mi zdjec z lazienka w takiej gamie kolorystycznej, jak nie na forum to na email( [email protected]). Z góry bardzo dziekuje. :roll:
Ale mi raczej chodzi o ściany w kolorze beżu i nie wiem czy bardziej pasuje podłoga brązowa czy ta pomarańczowa z Cersanitu. Nie wiem jak to wygląda w całości i chciałabym zobaczyć jakieś przykładowe zdjęcia. :roll:
Witaj Jakubowa !!!

Ja też już na pewno wezmę euforie tylko jeszcze się zastanawiam nad drugim kolorem czy verde czy giallo ale do soboty podejmę decyzje . Jakie kolory ty robisz u siebie ? Może wrzucisz patre fotek jak już będziesz miała troszkę zrobione lub wyślesz na priv [email protected] pozdrawiam befka

witam po przerwie prace glazurnika idą jak burza.

przesłałam ci na maila zdjęcia naszej euforycznej :lol: łazieneczki. ja jestem bardzo zadowolona z efektu, chociaż prace jeszcze nie skończone. teraz zastanawiam się nad doborem fugi. może ktoś doradzi jaką dobrać do verde i beżu (mapei). jak umiesz to wklej je na stronę, bo ja jakoś nigdy nie pojęłam tej sztuki :oops:

Ja do beżowych zdecydowałem się wybrać beżową fugę mapeja, choć jeszcze nie położona, więc o końcowym efekcie trudno mi pisać. W salonie widziałem białe i beżowe z kwiatkami brown i fugą Ceresit - jaśmin

Najgorsze, że trochę mi się zmieniło i zabrakło mi dwóch dekorów Brown kwiatek 1 ewentualnie 3 i nigdzie w Lublinie i chyba w całym województwie nie ma :-/

Ps.

Zdjęcia tak jak obiecałem wkleję, ale jeszcze trochę musimy wszystko podszykować :-)

witaj. Gdzie pytałes o dekory??? Mmi np w Gali powiedziano,ze sa ppppppproblemy z dostaniem tych plytek, a w niedużym saloniku na Rusałce pani zadzwoniła gdzies i powiedziala,że nie mma żadnych pproblemów. Może warto popytać jeszcze i Ci sprowadzą te dwa dekory. My mamy w zapasie ale beż...

takaja - moja lazienka jest w beżu z brązową podloga ale z innej kolekcji (chcialam jeszcze ciemniejszą). Moim zdaniem tak wygląda mniej mdło, ale to pewnie zalezy tez od rozmiarów łazienki i tego co w niej jeszcze jest

witam !!!

Jakubowa dzieki za zdjecia lazienki na maila wyglada super. Ja w koncu zamowilam beige na sciany + dekory kwiatowe i listwy natomiast na podloge giallo. we wtorek przywioza. Jak bede miala plytki to pojde wybrac fuge wezme na pewno z mapei tylko zastanawiam sie czy bezowa czy jasmin chociaz jasmin moze do bezu byc za jasny, ale wybiore na miejscu . pozdrowienia dla forumowiczow :lol:

witam !!!

Jakubowa dzieki za zdjecia lazienki na maila wyglada super. Ja w koncu zamowilam beige na sciany + dekory kwiatowe i listwy natomiast na podloge giallo. we wtorek przywioza. Jak bede miala plytki to pojde wybrac fuge wezme na pewno z mapei tylko zastanawiam sie czy bezowa czy jasmin chociaz jasmin moze do bezu byc za jasny, ale wybiore na miejscu . pozdrowienia dla forumowiczow :lol:

u nas jest beż z mapeia. i wygląda nieźle, jak chcesz to mam fotki po zafugowaniu, bo już mamy wszystkie płytki na gotowo zrobione :D

Dołączam do grupy euforycznych forumowiczów :) dwa pytanka:

1) połączenie verde i brown (zieleń zbrązem) - jaka fuga wg Was?

2) gdzie w Polsce centralne można dostac zielone dekory?

Pzdr.

witam !!!

u nas jest beż z mapeia. i wygląda nieźle, jak chcesz to mam fotki po zafugowaniu, bo już mamy wszystkie płytki na gotowo zrobione :D

WITAJ pewnie ze chce jezli mozesz wyslij na maila - ten co byl dalej aktualny , wielkie dzieki . a co do zielonych dekorów widziałam od ręki są w Castoramie do kupienia . Pozdrawiam :D

witam !!!

WITAJ pewnie ze chce jezli mozesz wyslij na maila - ten co byl dalej aktualny , wielkie dzieki . a co do zielonych dekorów widziałam od ręki są w Castoramie do kupienia . Pozdrawiam :D

sprawdź skrzynkę :D

Witam wszystkich !!!

Jakubowa Twoja euforyczna łazienka wyglaa pieknie, lecz niestety ja tez jeszcze nie pojelam jak wkleic zdjecie :-( ale bede dalej probowac to zrobic.

:cry:

Zdjecia najpierw trzeba umiescic na jakims serwerze, np. zalozyc profil na fotosik.pl. Po wklejeniu tam zdjecia, kopiuje sie jego adres i wkleja w post na forum:) gotowe!

Chetnie tez zobacze Euforie, bo kolezanka planuje zakup.

Zdjecia najpierw trzeba umiescic na jakims serwerze, np. zalozyc profil na fotosik.pl. Po wklejeniu tam zdjecia, kopiuje sie jego adres i wkleja w post na forum:) gotowe!

Chetnie tez zobacze Euforie, bo kolezanka planuje zakup.

w wolnej chwili trochę liznęłam fotosika, zobaczymy co z tego wyszło. zapraszam do naszej łazienki:

oto ścian z kibelkiem w trakcie kładzenia płytek:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e7cee3cda983f0c.html

oto ściana nad wanną w stanie nieskończonym:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6fd63900b6d1cf69.html

wanna po zafugowaniu:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d28e35bb917146eb.html

ściana umywalkowa na gotowo:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ec66334ee959da5.html

wnęka koło wanny:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a062c87da42f65b0.html

mam nadzieję że zadziała?!?!?!

Jakubowa linki jak najbardziej działają, ale żeby od razu na stronie forum było widać zdjęcie to kopiuj adres obrazka z taką adnotacją - miniaturka na forum z mozliwościa powiększenia (albo jakoś tak;)). Jak załączasz zdjęcie na Fotosiku to pojawia sie na dole potem kilka różnych opcji, ta jest bodajże druga...

a w temacie - odważne zestawienie tego bezu z zielenią! czekam na efekt końcowy, bo na razie trudno ocenić

Jakubowa linki jak najbardziej działają, ale żeby od razu na stronie forum było widać zdjęcie to kopiuj adres obrazka z taką adnotacją - miniaturka na forum z mozliwościa powiększenia (albo jakoś tak;)). Jak załączasz zdjęcie na Fotosiku to pojawia sie na dole potem kilka różnych opcji, ta jest bodajże druga...

a w temacie - odważne zestawienie tego bezu z zielenią! czekam na efekt końcowy, bo na razie trudno ocenić

następnym razem spróbuję w ten sposób, a co do odwagi to w realu zieleń jest delikatniejsza.