Monika_Gdynia 14.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 może ma już ktoś gotową łazienkę w tych płytach? Proszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomaranczowe 23.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wrzucam jeszcze aranżację z płytkami euforia, może komuś pomoże. A według mnie płytki sa naprawdę rewelka. http://img10.imageshack.us/img10/6208/beatarzutqi9.jpghttp://img9.imageshack.us/img9/3226/beatawidok1jo7.jpghttp://img24.imageshack.us/img24/4303/beatawidok3uz0.jpghttp://img15.imageshack.us/img15/3930/w22kc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIESIOŁEK 24.02.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja także proszę o zdjęcia gotowych łazienek z FRIDĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 13.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dołączam do prośby o zdjęcia / opinie / uwagi nt frido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 16.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam Już za niedługo w naszej łazience układać sie bedzie Euforia.W zwiazku z tym mam takie pytanie,co sądzicie o połączeniu kafle układane pionowo i poziomo.Wczoraj zesmy rozrysowywali sobie kafle w lazience i jakos tak nam wpadlo do glowy aby tak zrobić.Co o tym sadzicie?? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomaranczowe 16.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Pokaż co narysowałeś, to Ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 16.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Sęk w tym ze ja je narysowałem na scianach łazienki i z tym pokazaniem to moze byc ciezko.Mam dlatego takie pytanie,czy jest jakis darmowy program do wizualizacji lazienki z zuzyciem glazury Cersanitu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jestemtu 17.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam Już za niedługo w naszej łazience układać sie bedzie Euforia.W zwiazku z tym mam takie pytanie,co sądzicie o połączeniu kafle układane pionowo i poziomo. Wczoraj zesmy rozrysowywali sobie kafle w lazience i jakos tak nam wpadlo do glowy aby tak zrobić.Co o tym sadzicie?? Pozdrawiamy U mnie jest pionowo i w innym kolorze tam gdzie jest kabina prysznicowa. A reszta do o koła poziomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomaranczowe 17.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Możesz tak naprawdę łączyć pion z poziomem tylko... z głową. Euforia to bardzo wdzięczna kolekcja i wręcz zachęca do przełamywania konwencji... Zreszatą luknij sobie na mój projekt wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 23.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dostałam wstępny projekt łazienki w płytkach cersanit frida. Bardzo proszę o komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jak dla mnie to niepotrzebny ten dekor w poziomie, ten wąski, tam gdzie wisi ręcznik dałabym albo cały pas z góry do dołu z dekoru albo z szarej płytki.To moja prywatna opinia. Sama planuję górną łazienkę w tych płytkach.Aha, i teraz zauważyłam podłogę, ja jednak lubię/wolę jednolitą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 23.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzięki, też mam podobne odczucia, że czegoś tu za dużo. A co sądzisz o tym orange'u na suficie? Chyba niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.03.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 On jest nad całą łazienką? Jeśli już to zrobiłabym np nad prysznicem, chociaż też niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 23.03.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Moim zdaniem też za duzo się dzieje w tej łazience. Ja zrezygnowałąbym w ogóle z tych falistych dekorów (zwłaszcza duzych). W zamian za to mozna uzyc mozaiki z tej kolekcji. Fajnie wyglada ścianka koło lustra z prawej strony, z tymi cienkimi pomarańczowymi dekorami. Fajna też jest szafka pionowa. Ładnie wyglada łązienka na drugim drugim widoku w twojej aranżacji. W tym kierunku też bym projektowała resztę łazienki. Tez planujemy łazienkę w tych kaflach. chętnie zobacze juz gotewe łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Maju, Bardzo ładna ta Frida - piękne kolory. A propo's projektu to mam podobne odczucia do Twoich - panią projektantkę trochę poniosła fantazja To chyba jest łazienka średniej wielkości, a za bardzo mieszają się w niej wertykalne i horyzontalne linie dekorów... Zgadzam się, że trochę spokoju wniesie jednolita podłoga i sufit, ale nie rezygnowałabym z tych pięknych falistych dekorów. Czy można użyć ich w mniejszym zakresie? I ten pasek dekoru wokół całej łazienki jest całkowicie passe. Jako miłośniczka symetri od razu zauważyłam, że ścianki we wnęce z umywalką różnią się od siebie, wybrałabym tę spokojniejszą po prawej. Bardzo podoba mi się blat umywalkowy we wnęce, z dużą półką i szafką obok. Takie rozwiązanie wygląda bardzo dobrze i na pewno będzie bardzo wygodne. Jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 25.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Maju jak bedziesz miała to bardzo proszę o kolejne wersje projektu Twojej łazienki. Rozumiem , ze dalej pracujecie nad projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Moniko, pracujemy, tzn. nasz pomocnik powinien pracować. Zgłosiłam mu uwagi, ale nie ma na razie odzewu Poza tym oglądałam wczoraj te płytki na żywo i powien szczerze, ze zaczęłam się wahać Ten orange nie jest zbyt wyrazisty, troche mdły, a ja chciałam taki mocno kontrastujący i ta kompozycja w interencie tak właśnie wygląda. No ale w naturze juz inaczej. Poprosiłam mojego pomocnika aby zrobił drugą wersje projektu. Podsunęłam pomysł kolekcji, ale nie wiem czy skorzysta Na razie nie powiem, która to kolekcja ,ale obiecuję, że pokażę jak dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 25.03.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 tez je widziałam na zywo i musze powiedzieć, że mi się podobają. Tylko , że ja z tej kolekcji głownie bedę używała płytek brązowych, krmowych i w mniejszych ilościach tych żółtych. Faktycznie te pomarańczowe są raczej żółte , ale ładne żólte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 26.03.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Sorry, musiałam wyrzucić projekt. Prawa autorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts