Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CERSANIT: płytki, gres - jakość, serie, zdjęcia, inspiracje, opinie

Rezi

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 289
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Witam

Już za niedługo w naszej łazience układać sie bedzie Euforia.W zwiazku z tym mam takie pytanie,co sądzicie o połączeniu kafle układane pionowo i poziomo.

Wczoraj zesmy rozrysowywali sobie kafle w lazience i jakos tak nam wpadlo do glowy aby tak zrobić.Co o tym sadzicie??

Pozdrawiamy

Witam

Już za niedługo w naszej łazience układać sie bedzie Euforia.W zwiazku z tym mam takie pytanie,co sądzicie o połączeniu kafle układane pionowo i poziomo.

Wczoraj zesmy rozrysowywali sobie kafle w lazience i jakos tak nam wpadlo do glowy aby tak zrobić.Co o tym sadzicie??

Pozdrawiamy

U mnie jest pionowo i w innym kolorze tam gdzie jest kabina prysznicowa. A reszta do o koła poziomo.

Jak dla mnie to niepotrzebny ten dekor w poziomie, ten wąski, tam gdzie wisi ręcznik dałabym albo cały pas z góry do dołu z dekoru albo z szarej płytki.

To moja prywatna opinia. Sama planuję górną łazienkę w tych płytkach.

Aha, i teraz zauważyłam podłogę, ja jednak lubię/wolę jednolitą.

Moim zdaniem też za duzo się dzieje w tej łazience.

Ja zrezygnowałąbym w ogóle z tych falistych dekorów (zwłaszcza duzych). W zamian za to mozna uzyc mozaiki z tej kolekcji. Fajnie wyglada ścianka koło lustra z prawej strony, z tymi cienkimi pomarańczowymi dekorami. Fajna też jest szafka pionowa. Ładnie wyglada łązienka na drugim drugim widoku w twojej aranżacji. W tym kierunku też bym projektowała resztę łazienki.

Tez planujemy łazienkę w tych kaflach. chętnie zobacze juz gotewe łazienki :-)

Maju,

Bardzo ładna ta Frida - piękne kolory. A propo's projektu to mam podobne odczucia do Twoich - panią projektantkę trochę poniosła fantazja :wink: To chyba jest łazienka średniej wielkości, a za bardzo mieszają się w niej wertykalne i horyzontalne linie dekorów...

Zgadzam się, że trochę spokoju wniesie jednolita podłoga i sufit, ale nie rezygnowałabym z tych pięknych falistych dekorów. Czy można użyć ich w mniejszym zakresie? I ten pasek dekoru wokół całej łazienki jest całkowicie passe. Jako miłośniczka symetri od razu zauważyłam, że ścianki we wnęce z umywalką różnią się od siebie, wybrałabym tę spokojniejszą po prawej.

Bardzo podoba mi się blat umywalkowy we wnęce, z dużą półką i szafką obok. Takie rozwiązanie wygląda bardzo dobrze i na pewno będzie bardzo wygodne. Jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to się odezwę :D

Moniko, pracujemy, tzn. nasz pomocnik powinien pracować. Zgłosiłam mu uwagi, ale nie ma na razie odzewu :x Poza tym oglądałam wczoraj te płytki na żywo i powien szczerze, ze zaczęłam się wahać :cry:

Ten orange nie jest zbyt wyrazisty, troche mdły, a ja chciałam taki mocno kontrastujący i ta kompozycja w interencie tak właśnie wygląda. No ale w naturze juz inaczej. Poprosiłam mojego pomocnika aby zrobił drugą wersje projektu. Podsunęłam pomysł kolekcji, ale nie wiem czy skorzysta :wink:

Na razie nie powiem, która to kolekcja :lol: :wink: ,ale obiecuję, że pokażę jak dostanę.