ikaria 21.06.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Płytki matowe są według mnie tak samo ciężkie do utrzymania w czystości jak i te błyszczące.Niestety wszystkie wymagają naszej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benuś1719506947 21.09.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witam Wszystkich Tez zastanawiam się nad symfonią Mam malutką łazienkę i myślę, ze te płytki będą idealne. Mam tylko takie male pytanko w jakich kolorach planujecie dodatki do łazienki mam na myśli jakiś pojemnik na mydło, może ręczniki:) Bo ja nie mam pojecia czy wszystkie kolory będą pasowały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.05.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Poszukuję pilnie 1 płytki Cersanit serii Werbena grafit inserto (dekor) o rozmiarze 33,3 X 50 cm. !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 04.02.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam. Strasznie napaliłam się na kafelki Cersanit Syrio, mam zamiar położyć je w łazience, przedpokoju i kuchni. Czy ktoś z Was posiada je położone w domu ? Jeżeli tak, czy jesteście zadowoleni, czy możecie wkleić zdjęcia ? Pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 25.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 podnosze temat, równiez zalezy mi na zdjęciach kolekcji Syrio - najlepiej w wersji szarej, nero. Ma ktos ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek1978 29.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 podnosze temat, równiez zalezy mi na zdjęciach kolekcji Syrio - najlepiej w wersji szarej, nero. Ma ktos ??? Ja mam i zdecydowanie odradzam!!! Zakupiłem kolekcję CERSANITU SYRIO BEIGE I BROWN oraz dekory Inserto Brown. Nie dość że czekałem na wszystko 3 tygodnie to jeszcze wszystkie płytki przyszły z wadą fabryczną tj. brakiem nadruku ( koloru) na całości płytki. Dodatkowo dekory były krzywe jak banany. Chętnie opiszę tą sytuację szerzej i wkleję jakieś zdjęcia aby przestrzec kupujących przed bublami firmy CERSANIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokociemu 29.08.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Niedługo zabieramy się za wykańczanie mieszkania, na pierwszy ogień idą właśnie płytki w naszej maleńkiej łazience, nic poza Syrio nie wpadło nam w oko. Napiszcie proszę - czy warto ryzykować? Przekopując się przez odmęty internetu natrafiam tylko i wyłącznie na negatywne opinie w temacie Cersanit SYRIO. Bo różnią się odcieniami, długością, nadrukiem... Dosłownie, na kilkadziesiąt znalezionych opinii nawet jedna maleńka nie była pozytywna. Aż specjalnie założyłam tu konto bo już sami nie wiemy co robić. Czy komuś tu na forum udało się je ułożyć i uzyskać zamierzony, dobry efekt? Zakochalismy się w tej aranżacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokociemu 30.08.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ja mam i zdecydowanie odradzam!!! Zakupiłem kolekcję CERSANITU SYRIO BEIGE I BROWN oraz dekory Inserto Brown. Nie dość że czekałem na wszystko 3 tygodnie to jeszcze wszystkie płytki przyszły z wadą fabryczną tj. brakiem nadruku ( koloru) na całości płytki. Dodatkowo dekory były krzywe jak banany. Chętnie opiszę tą sytuację szerzej i wkleję jakieś zdjęcia aby przestrzec kupujących przed bublami firmy CERSANIT. Wiem że trochę czasu minęło, ale mógłbyś napisać coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 11.08.2016 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Koledzy, miał ktoś do czynienia z najtańszymi gresami cersanit? jakieś wnioski? Np. taki norton bis z liroja, byłby ok? http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/plytki-scienne/gres/gres-nieszkliwiony-norton-bis-cersanit,p385204,l233.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 08.10.2016 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Koledzy, miał ktoś do czynienia z najtańszymi gresami cersanit? jakieś wnioski? Np. taki norton bis z liroja, byłby ok? http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/plytki-scienne/gres/gres-nieszkliwiony-norton-bis-cersanit,p385204,l233.html Ok kupiłem je. Okazały się całkiem w porządku. Trzymają wymiar i są proste. Jak za tą cenę są lux max. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts