jestemtu 06.07.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ja do beżowych zdecydowałem się wybrać beżową fugę mapeja, choć jeszcze nie położona, więc o końcowym efekcie trudno mi pisać. W salonie widziałem białe i beżowe z kwiatkami brown i fugą Ceresit - jaśmin Najgorsze, że trochę mi się zmieniło i zabrakło mi dwóch dekorów Brown kwiatek 1 ewentualnie 3 i nigdzie w Lublinie i chyba w całym województwie nie ma :-/ Ps. Zdjęcia tak jak obiecałem wkleję, ale jeszcze trochę musimy wszystko podszykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takaja6 07.07.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bardzo podobaja mi sie plytki Eufiria w kolorach beige,giallo i brown niestety nigdzie nie widzialam ich w zestawieniu razem . Mam problem bo nie wiem jaka podloga pasowalaby do scian w kolorze beige czy giallo czy brown. Prosze o przeslanie mi zdjec z lazienka w takiej gamie kolorystycznej, jak nie na forum to na email( [email protected]). Z góry bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 08.07.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 wyzej jest moje zdjecie z euforią bianco plus brown z podłoga drewnianą. Baaardzo pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takaja6 08.07.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ale mi raczej chodzi o ściany w kolorze beżu i nie wiem czy bardziej pasuje podłoga brązowa czy ta pomarańczowa z Cersanitu. Nie wiem jak to wygląda w całości i chciałabym zobaczyć jakieś przykładowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 14.07.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witaj Jakubowa !!! Ja też już na pewno wezmę euforie tylko jeszcze się zastanawiam nad drugim kolorem czy verde czy giallo ale do soboty podejmę decyzje . Jakie kolory ty robisz u siebie ? Może wrzucisz patre fotek jak już będziesz miała troszkę zrobione lub wyślesz na priv [email protected] pozdrawiam befka witam po przerwie prace glazurnika idą jak burza. przesłałam ci na maila zdjęcia naszej euforycznej łazieneczki. ja jestem bardzo zadowolona z efektu, chociaż prace jeszcze nie skończone. teraz zastanawiam się nad doborem fugi. może ktoś doradzi jaką dobrać do verde i beżu (mapei). jak umiesz to wklej je na stronę, bo ja jakoś nigdy nie pojęłam tej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.07.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ja do beżowych zdecydowałem się wybrać beżową fugę mapeja, choć jeszcze nie położona, więc o końcowym efekcie trudno mi pisać. W salonie widziałem białe i beżowe z kwiatkami brown i fugą Ceresit - jaśmin Najgorsze, że trochę mi się zmieniło i zabrakło mi dwóch dekorów Brown kwiatek 1 ewentualnie 3 i nigdzie w Lublinie i chyba w całym województwie nie ma :-/ Ps. Zdjęcia tak jak obiecałem wkleję, ale jeszcze trochę musimy wszystko podszykować witaj. Gdzie pytałes o dekory??? Mmi np w Gali powiedziano,ze sa ppppppproblemy z dostaniem tych plytek, a w niedużym saloniku na Rusałce pani zadzwoniła gdzies i powiedziala,że nie mma żadnych pproblemów. Może warto popytać jeszcze i Ci sprowadzą te dwa dekory. My mamy w zapasie ale beż... takaja - moja lazienka jest w beżu z brązową podloga ale z innej kolekcji (chcialam jeszcze ciemniejszą). Moim zdaniem tak wygląda mniej mdło, ale to pewnie zalezy tez od rozmiarów łazienki i tego co w niej jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
befcia 20.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 witam !!! Jakubowa dzieki za zdjecia lazienki na maila wyglada super. Ja w koncu zamowilam beige na sciany + dekory kwiatowe i listwy natomiast na podloge giallo. we wtorek przywioza. Jak bede miala plytki to pojde wybrac fuge wezme na pewno z mapei tylko zastanawiam sie czy bezowa czy jasmin chociaz jasmin moze do bezu byc za jasny, ale wybiore na miejscu . pozdrowienia dla forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 20.07.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 witam !!! Jakubowa dzieki za zdjecia lazienki na maila wyglada super. Ja w koncu zamowilam beige na sciany + dekory kwiatowe i listwy natomiast na podloge giallo. we wtorek przywioza. Jak bede miala plytki to pojde wybrac fuge wezme na pewno z mapei tylko zastanawiam sie czy bezowa czy jasmin chociaz jasmin moze do bezu byc za jasny, ale wybiore na miejscu . pozdrowienia dla forumowiczow u nas jest beż z mapeia. i wygląda nieźle, jak chcesz to mam fotki po zafugowaniu, bo już mamy wszystkie płytki na gotowo zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza81 20.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam,ja mam takie płytki juz polozone zapraszam na strone http://www.monaliza81.fotosik.pl.Wygladaja super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza81 20.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 jeszcze raz strona http://www.monaliza81.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 20.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Dołączam do grupy euforycznych forumowiczów dwa pytanka: 1) połączenie verde i brown (zieleń zbrązem) - jaka fuga wg Was? 2) gdzie w Polsce centralne można dostac zielone dekory? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
befcia 21.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 witam !!! Jakubowa dzieki za zdjecia lazienki na maila wyglada super. Ja w koncu zamowilam beige na sciany + dekory kwiatowe i listwy natomiast na podloge giallo. we wtorek przywioza. Jak bede miala plytki to pojde wybrac fuge wezme na pewno z mapei tylko zastanawiam sie czy bezowa czy jasmin chociaz jasmin moze do bezu byc za jasny, ale wybiore na miejscu . pozdrowienia dla forumowiczow u nas jest beż z mapeia. i wygląda nieźle, jak chcesz to mam fotki po zafugowaniu, bo już mamy wszystkie płytki na gotowo zrobione WITAJ pewnie ze chce jezli mozesz wyslij na maila - ten co byl dalej aktualny , wielkie dzieki . a co do zielonych dekorów widziałam od ręki są w Castoramie do kupienia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.07.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Bo sie zastanawiam. Jak sie czysci? Wszystko widac, smugi, brud? Czy macie jakies zdjecia? Bede bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 23.07.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 witam !!! Jakubowa dzieki za zdjecia lazienki na maila wyglada super. Ja w koncu zamowilam beige na sciany + dekory kwiatowe i listwy natomiast na podloge giallo. we wtorek przywioza. Jak bede miala plytki to pojde wybrac fuge wezme na pewno z mapei tylko zastanawiam sie czy bezowa czy jasmin chociaz jasmin moze do bezu byc za jasny, ale wybiore na miejscu . pozdrowienia dla forumowiczow u nas jest beż z mapeia. i wygląda nieźle, jak chcesz to mam fotki po zafugowaniu, bo już mamy wszystkie płytki na gotowo zrobione WITAJ pewnie ze chce jezli mozesz wyslij na maila - ten co byl dalej aktualny , wielkie dzieki . a co do zielonych dekorów widziałam od ręki są w Castoramie do kupienia . Pozdrawiam sprawdź skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
befcia 24.07.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam wszystkich !!! Jakubowa Twoja euforyczna łazienka wyglaa pieknie, lecz niestety ja tez jeszcze nie pojelam jak wkleic zdjecie ale bede dalej probowac to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 24.07.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Zdjecia najpierw trzeba umiescic na jakims serwerze, np. zalozyc profil na fotosik.pl. Po wklejeniu tam zdjecia, kopiuje sie jego adres i wkleja w post na forum:) gotowe! Chetnie tez zobacze Euforie, bo kolezanka planuje zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 24.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Zdjecia najpierw trzeba umiescic na jakims serwerze, np. zalozyc profil na fotosik.pl. Po wklejeniu tam zdjecia, kopiuje sie jego adres i wkleja w post na forum:) gotowe! Chetnie tez zobacze Euforie, bo kolezanka planuje zakup. w wolnej chwili trochę liznęłam fotosika, zobaczymy co z tego wyszło. zapraszam do naszej łazienki: oto ścian z kibelkiem w trakcie kładzenia płytek: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e7cee3cda983f0c.html oto ściana nad wanną w stanie nieskończonym: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6fd63900b6d1cf69.html wanna po zafugowaniu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d28e35bb917146eb.html ściana umywalkowa na gotowo: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ec66334ee959da5.html wnęka koło wanny: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a062c87da42f65b0.html mam nadzieję że zadziała?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
befcia 24.07.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Hejka jakubowa zadzialalo .. jestes szpecem ... ja jutro bede sie uczyc pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 24.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jakubowa linki jak najbardziej działają, ale żeby od razu na stronie forum było widać zdjęcie to kopiuj adres obrazka z taką adnotacją - miniaturka na forum z mozliwościa powiększenia (albo jakoś tak;)). Jak załączasz zdjęcie na Fotosiku to pojawia sie na dole potem kilka różnych opcji, ta jest bodajże druga... a w temacie - odważne zestawienie tego bezu z zielenią! czekam na efekt końcowy, bo na razie trudno ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 25.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Jakubowa linki jak najbardziej działają, ale żeby od razu na stronie forum było widać zdjęcie to kopiuj adres obrazka z taką adnotacją - miniaturka na forum z mozliwościa powiększenia (albo jakoś tak;)). Jak załączasz zdjęcie na Fotosiku to pojawia sie na dole potem kilka różnych opcji, ta jest bodajże druga... a w temacie - odważne zestawienie tego bezu z zielenią! czekam na efekt końcowy, bo na razie trudno ocenić następnym razem spróbuję w ten sposób, a co do odwagi to w realu zieleń jest delikatniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts