malwa-72 28.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam. Jestem nowiutką "forumowiczką" - a to za sprawą domu, który zamierzamy z mężem wybudować. Na razie wszystko co jest związane z budową jest dla mnie kompletnie nowe i nieznane. Dlatego bardzo proszę o pomoc ) pani architekt jest w trakcie przygotowywania dla nas projektu indywidualnego - nawet nie kosztuje tak dużo . Ale za to zszokowała nas ceną za projekt przyłączy - wody, energii , gazu . Powiedziała, że za to wszystko będziemy musieli zapłacić ok. 5 tysięcy!!!. Bo ponoć tyle krzyczą sobie za to ci panowie.Czy to możliwe??? Będę wdzięczna za rychłą podpowiedź. Pozdrawiam - malwa z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 31.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 ja za każdy projekt przyłącza płacę 400 zł, z tego co się orientowałem to standardowa cena w moim mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alaskaop.pl 02.02.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Mysle ze mozna znalesc taniej, porozmawiaj z ta Pania architekt i poszukaj wlacnych wykonawcow tych projektow a na pewno bedzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf2008 02.02.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 5000 to trochę za dużo. proponuję poszukać dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwa-72 02.02.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dzięki za pomoc. Też mi się wydawało, że ta sumka jest "trochę" przesadzona, ale pani architekt powiedziała, że - cytuję " jej branżowcy tyle sobie życzą i teraz mają oni swoje pięć minut". Jeśli z czasem nie zmieni zdania , to rzeczywiście sama poszukam wykonawców od przyłączy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziu 03.02.2008 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witaj, Nie wiem ile płacisz za projekt ale ja zapłacę 3800 pln za komplet z wszystkimi branżówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja płacę za projekty:-gaz 1200-woda 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts