monikaa13 28.01.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 http://www.archeton.pl/index.php projekt CEDRYK - proszę o opinie, co myślicie? jakie błędy, co jest nie tak? co myślicie o częściowym podpiwniczeniu.Będę wdzięczna za wszelkie uwagi bo już od tych wsyzstkich projketów głowa mnie boli, co chwilę podoba mi się inny, najważniejszy jest dla mnie układ wewnątrz, ale elewacje też są ważne, natrafiliśmy ostatnio na cedryka, co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 29.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Kliknięcie na obrazek otwiera opis:http://www.archeton.net/RESOURCES/WIDOKI/Cedryk/Cedryk-390-a0-p.jpgPozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.01.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dzięki, może ktoś teraz się wypowie. Zmiany o których ew. myślimy to częściowe podpiwniczenie, duża łazienka na górze no i jakaś fajna elewacja, poza tym domek według nas jest ok. a według Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 01.02.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 widzę, że żadnych błędów nie ma? nawet mnie to cieszy choć sama wprowadziłabym kilka zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 http://www.twojprojekt.pl/projekty/cedryk wpisujcie wszystko co myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 15.03.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 http://www.twojprojekt.pl/projekty/cedryk wpisujcie wszystko co myślicie Balkoniki moim zdaniem zbędne i podnoszące koszty wykonania. Jak dla mnie brakuje na dole gabinetu. Zlikwidowałbym te wcięcia na parterze. Po co zmniejszać sobie przestrzeń. Ta większa łazienka na górze lekko za mała, bo nie mieści się w niej prysznic. Branie prysznica w wannie jest lekko niewygodne, w szczególności że tam jest jeszcze skos. Reszta nawet fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 dzięki za odzewbalkony - nad nimi jeszcze nie myslelismy, ale to pikuśgabinet - fakt, szkoda że nie mawcięcie - no właśnie fajne, bo jak je zlikwidujemy stracimy zadaszony taras, co według mnie jest potrzebnym rozwiązaniem choc na niewielkiej powierzchniłazienka na górze byłaby jedna, połaczona z dwóch projekt wybieramy juz dobre dwa lata jak nie dłużej, na nic nie możemy się zdecydować, szukamy, pytamy i zawsze coś nam nie pasuje, albo "boczne oko" zauważa jakieś błey nie do przyjęcia myslelismy o częsciowym podpiwniczeniu - co myślicie? no i garaż - jaki ew. dobudowany do bryły czy gdzieś dalej od domu? - jak myślicie? a może dać sobie spokój i zdecydować się na projekt indywidualny, mi się ciągle jednak taki marzy, ale mąż nie za bardzo podziela mój optymizm związany z indywidualnym projektem chcemy juz mieszkac, ale wybrać projekt to chyba najtrudniejsze co mnie w zyciu spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 16.03.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 może ktoś jeszcze coś dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 wcięcie - no właśnie fajne, bo jak je zlikwidujemy stracimy zadaszony taras, co według mnie jest potrzebnym rozwiązaniem choc na niewielkiej powierzchni Zawsze można dobudować za rok czy dwa dodatkowe zadaszenie nad tarasem wystającym poza obrys budynku lub mieć markize opuszczaną gdy trzeba będzie. Ale kto co lubi. myslelismy o częsciowym podpiwniczeniu - co myślicie? Jeżeli grunt Ci na to pomoże to można się zastanowić. Ale to są dodatkowe koszty i to nie małe. Można tam wtedy dać kotłownię i składzik no i garaż - jaki ew. dobudowany do bryły czy gdzieś dalej od domu? - jak myślicie? Garaż nie w bryle budynku = większy podatek od nieruchomości. No i podczas deszczu czy śniegu trzeba się ubierać, żeby podejść do samochodu po zakupy czy zapomnianą teczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 17.03.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dzięki czekam na jeszcze, a może jakieś sugestie co do ceny, bo wychodzi on dość drogo, wiecie może dlaczego? i czy te schodki - dwa do salonu sprawdzą się w praktyce, jak sądzicie? a czy kuchnia nie jest za mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.03.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 i czy te schodki - dwa do salonu sprawdzą się w praktyce, jak sądzicie? Ja u siebie na pewno bym schodków nie dawał. Znajomi się raz wybudowali ze schodkami i teraz w nowym domu już ich nie robią. Ładnie to wygląda ale: - więcej roboty przy wylewaniu posadzki i kładzeniu podłogi - użytkowność znikowa a uważać trzeba coby w nocy nie spaść albo żeby dziecko fikołka nie wywinęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 19.03.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam,z okazji Świąt Cedryk w sztywnym linku - kliknięcie na obrazek otwiera opis:http://www.archeton.net/RESOURCES/WIDOKI/Cedryk/Cedryk-390-a0-p.jpgPozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 17.06.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Może ktoś też wybrał ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 18.06.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Proszę, może macie jeszcze jakieś uwagi, bo jutro idę kupić ten projekt więc już ostatnia szansa, żeby coś zauwazyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 18.06.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A może lepszy ten http://projekty.budujemydom.pl/projekty.php?w=1&id=3238_rozeta_-_domena&s=rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts