majki 22.08.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Witam Wiem, że o pieniądzach się w towarzystwie nie rozmawia, ale pytam, bo mam z żoną dylemat i szukamy wszelkich możliwych odpowiedzi... Szukamy działki na nasze gniazdo rodzinne. Najlepszą propozycję ( dla mnie z różnych względów ) jaką mam to działka 1408 m2, P,S,G,T, 45tyś No drogo to czy nie ? Wiem, że zależy to od wielu czynników, ale przyjmijmy, że są to obrzeża dużego miasta ( Łódź ). P-prąd, S-siła, G-gaz, T-telefon, K-kanalizacja, W-woda. Jak mieliście u siebie, na czym Wam zależało, czym się kierowaliście. Poóżcie zagubionemu... Wszelkie odpowiedzi i uwagi mile widziane. Za każdą z góry dziękuję. A czasu mamy coraz mniej na podjęcie decyzji... Pozdrowienia, Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 22.08.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Cena to rzecz względna w zależności od położenia. Polecam zwrócić uwagę na wymiary działki - moja ma 22 metry szerokości 50 długości a większość projektów które podobały mi się niestety nie mieściła się na niej. Gdybym teraz wybierał działkę kupiłbym szerszą. A cena ...to już zależy od okolicy, a jak rozeznasz ceny w okolicy uważaj także na podejrzanie niską cenę Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Duży atut to media. Policz w ten sposób, że koszt szamba to ok. 4 tys (no, ale koszt przyłącza do kanalizacji), nie trzeba wywozić szamba (przynajmniej 100 PLN/kurs ok. 10 m3), gaz - przyłącze kosztuje ale ogrzewanie gazem (z sieci) kosztuje 2 razy mniej niz na propan (praktyka). Telefon, prad - luxus.Media są baaardzo ważne!PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 22.08.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Jesli to cos pomoze to powiem ze ja zaplacilem 36500PLN za 21 arow z pradem i woda pod Zielona Gora! Wydaje mi sie ze Twoja upatrzona dzialka nie jest droga ale tez i okazja nie jest. To poprostu dobra cena! Pozdrawiam i rzycze dobrego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 22.08.2003 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Uważam, ze to dość dobra cena. My kupowaliśmy w Andrzejowie, blisko PKP i 3 autobusów miejskich , nasza była w cenie 29m2 ale malutka. A ładna działka 1700m2 kosztuje tu 76000zł. i jest tylko prad i woda. Moim zdaniem o ile jest budowlana to cena oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts