Piotr J. 22.08.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Gdzie najlepiej /tanio/ kupowac w Rzeszowie? Zaczynam budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem 23.08.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 To zależy z jakiego materiału będziesz budował i czego aktualnie poszukujesz. Proponuję BOZ, mają przyzwoite ceny i można negocjować rabaty, w RCMB bałagan, jeden daje rabat niższy drugi większy i do końca niewiadomo czy cena jest atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 W BOZie mam srebrna karte dającą upust 7 procent. Mozna wynegocjowac jeszcze większe upusty? Zastanawiam się czy nie ma w Rzeszowie jakichś innych mniejszych hurtowni, które są bardziej konkurencyjne do w/w. Pozostaje tez kwestia materiałów takich jak stal , piasek, tych chyba nie warto kupowac w BOZie, czy RCMB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 23.08.2003 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 W BOZie mam srebrna karte dającą upust 7 procent. Mozna wynegocjowac jeszcze większe upusty? Zastanawiam się czy nie ma w Rzeszowie jakichś innych mniejszych hurtowni, które są bardziej konkurencyjne do w/w. Pozostaje tez kwestia materiałów takich jak stal , piasek, tych chyba nie warto kupowac w BOZie, czy RCMB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem 23.08.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 Każdy materiał jaki kupowałem otrzymywałem z innym rabatem (czyt. z wynegocjowanym). Karta upoważniająca do 7% rabatu nie oznacza ,że nie można się targować. Piasek ,stal trzeba szukać u innych dostawców. Budujesz w samym Rzeszowie czy w okolicy. Jeżeli szukasz bądź będziesz potrzebował wykonawców to niektórych mogę polecić (dach, strop, fundamenty,instalacje wod.-kan.)Są solidni i sprawdzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 24.08.2003 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2003 Jestem właśnie na etapie energicznych poszukiwan ekipy do fundamentów ścian , stropów i być może dachu. Znalazłem kilku naprawde sprawdzonych, ale te ceny.... Trudno jest znależć dobrą ekipe i niedrogą. Chętnie więc skorzystałbym z kontaktów jeżeli spełniają w/w warunki. Szczególnie teraz do fundamentów, to dałoby mi chwilke czasu na dalsze poszukiwania. Jeżeli masz jakiś taki kontakt, to bardzo prosze o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem 24.08.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2003 Info w skrzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 25.08.2003 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Dzięki , maila wysłałem na skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts