Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie najlepiej kupowac w Rzeszowie?

Recommended Posts

W BOZie mam srebrna karte dającą upust 7 procent. Mozna wynegocjowac jeszcze większe upusty? Zastanawiam się czy nie ma w Rzeszowie jakichś innych mniejszych hurtowni, które są bardziej konkurencyjne do w/w. Pozostaje tez kwestia materiałów takich jak stal , piasek, tych chyba nie warto kupowac w BOZie, czy RCMB?

W BOZie mam srebrna karte dającą upust 7 procent. Mozna wynegocjowac jeszcze większe upusty? Zastanawiam się czy nie ma w Rzeszowie jakichś innych mniejszych hurtowni, które są bardziej konkurencyjne do w/w. Pozostaje tez kwestia materiałów takich jak stal , piasek, tych chyba nie warto kupowac w BOZie, czy RCMB?

Każdy materiał jaki kupowałem otrzymywałem z innym rabatem (czyt. z wynegocjowanym). Karta upoważniająca do 7% rabatu nie oznacza ,że nie można się targować. Piasek ,stal trzeba szukać u innych dostawców. Budujesz w samym Rzeszowie czy w okolicy. Jeżeli szukasz bądź będziesz potrzebował wykonawców to niektórych mogę polecić (dach, strop, fundamenty,instalacje wod.-kan.)Są solidni i sprawdzeni.

Jestem właśnie na etapie energicznych poszukiwan ekipy do fundamentów ścian , stropów i być może dachu. Znalazłem kilku naprawde sprawdzonych, ale te ceny.... Trudno jest znależć dobrą ekipe i niedrogą. Chętnie więc skorzystałbym z kontaktów jeżeli spełniają w/w warunki. Szczególnie teraz do fundamentów, to dałoby mi chwilke czasu na dalsze poszukiwania. Jeżeli masz jakiś taki kontakt, to bardzo prosze o namiar.