rrmi 31.01.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 I jak tam dzisiaj , bo cos nie odzywasz sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 31.01.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Niespodziewana kąpiel na szczęście nie zaszkodziła piechowi Dzisiejszy post jego niezmordowanej opiekunki>>>>>>>> "Brando bardzo lubi suczki, biegał dzisiaj z moją( bardzo z tego powodu niezadowoloną) i jeszcze z ta małą dziką sunią, moze spokojnie isc do domu z sukami, z dużymi samcami nie ale z małymi niezaczepnymi tak. tylko do mieszkania - nie dam go do kojca ani do budy, pięknie chodzi na smyczy, w domu -ideał, na spacerze potrzebuje sie wybiegac ale tez bez przesady, no i kocha opone " "potrzebujemy jakiegos Royala albo hillsa dla wrazliwych psów, no i dodatkowo witaminy dla rekonwalescentów, moze być w tabletkach, ładnie je przyjmuje, niestety nawet po kleiku ma biegunkę. dzis pobiore mu krew do badania." Dzięki wszystkim za zainteresowanie i oczywiście za cegiełki też miło wrzucać info, jak wiem, że tu zaglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Co z nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 04.02.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a dziękuję dobrze kopiuję za mosii "w domu sa teraz cztery dorosłe osoby, 6 róznych psów i dziecko, Brando czuje sie jak u siebie, najpierw był w kagancu bo pierwszy raz pusciłam go z wszystkimi psami, ale wszystko było ok. " http://img208.imageshack.us/img208/5465/img4381iw4.jpg "Brando wg mnie zdał swietnie test na dzieci, mała Agatka cały wieczór, sciskała Brandusia, ciągneła po podłodze, układała w koszyczku, łaziła po nim, itp, w końcu dziecku zaczełam zwracac uwage jest rewelacyjny z powodzeniem moze trafic do domu z małymi dziecmi, nie pilnuje zabawek, miski ani swojego miejsca." "Brando kończy dzisaj antybiotyk ale nie jest jakos rewelacyjnie, te oczy jego znów zaczynają puchnąć i robia sie czerwone, chyba trzeba bedzie wziąc wymaz bo moze siedzi tam jakis gronkowiec czy inne ..." " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2008 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Biedne malenstwo ( rzeklabym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 05.02.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Jak się wychoruje będzie do adopcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Podbil moje serce, ale coz........mam dwa kundelki przygarniete z ulic Nowego Jorku, Zenobiusza Floresa i Lalke. Zeni by umarl na serce gdybym mu sprowadzila jeszcze kogos a w dodatku plci meskiej. No i mieszkanie nie jest z gumy a domu na razie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 05.02.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 hihihi, buduj się szybko, w końcu to forum budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 05.02.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Podbil moje serce, ale coz. moje też, i niestety też mam "cóż"...- walczę z alergią u dzieciarni, co prawda jedno bydlę już mam, na razie na nie nie reagują, nie ma mowy o dołożeniu drugiego a taki jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Na tych terenach na ktorych zamierzam sie pobudowac to jak znalazl takie chucherko......ale daleko jeszcze do budowania - trioche jestem niezdecydowana, troche mi sie nie chce, troche sytuacja rodzinna mnie wstrzymuje, projektu nie moge znalezc i takie tam......ale pies jest naprawde kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Aha, czy na przekazie zagranicznym to musze te wszystkie nazwy i numery wypisywac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 05.02.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Na przekazie mozesz tylko podac kod SWIFT, ale bezpieczniej i nazwe i adres. (wszystko jest w pierwszym poście) Wielkie, wielkie dzięki w imieniu swoim własnym i Brando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.02.2008 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A czy mozna prosic o wiecej zdjec tego malenstwa ? Zabawny jest jego grozny wyglad z opisem opiekunki, ze to chodzaca lagodnosc.......a jak z jego brzuszkiem, czy wciaz ma biegunke czy juz lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 06.02.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 oooczywiście przeklejam.......... mój mały miś- pieścioszek http://img227.imageshack.us/img227/8485/img4370ei0.jpg http://img221.imageshack.us/img221/8449/img4373xi1.jpg http://img227.imageshack.us/img227/487/img4377hj3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 06.02.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A czy mozna prosic o wiecej zdjec tego malenstwa ? Zabawny jest jego grozny wyglad z opisem opiekunki, ze to chodzaca lagodnosc.......a jak z jego brzuszkiem, czy wciaz ma biegunke czy juz lepiej ? no proszę Cię, jedyny grożny wygląd ma na focie z oponą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ach........jaki przystojniak i do tego jaki czuly !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 06.02.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Taki drobiażdżyk na kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.02.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Cos malego do kochania......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 06.02.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 moja bokserka też się pcha "na kolanko" a potem burczy bo jej się tyłek ssuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 06.02.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 moja bokserka też się pcha "na kolanko" a potem burczy bo jej się tyłek ssuwa hihi, u mnie to samo, doopsko jej zjeżdża a ona narzeka cytat'Cos malego do kochania.........' o to to, daj znać jak się pobudujesz, bo widzę, że "wyrośniesz" na rottomaniaka a bidulek dziewczyny w fundacji mają niestety dużo - do wyboru, (nie powiem, że do koloru, bo tu jesteśmy tendencyjni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts