Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

znów proszę ;(

oxa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niespodziewana kąpiel na szczęście nie zaszkodziła piechowi :D Dzisiejszy post jego niezmordowanej opiekunki>>>>>>>>

"Brando bardzo lubi suczki, biegał dzisiaj z moją( bardzo z tego powodu niezadowoloną) i jeszcze z ta małą dziką sunią, moze spokojnie isc do domu z sukami, z dużymi samcami nie ale z małymi niezaczepnymi tak.

tylko do mieszkania - nie dam go do kojca ani do budy, pięknie chodzi na smyczy, w domu -ideał,

na spacerze potrzebuje sie wybiegac ale tez bez przesady, no i kocha opone :D "

"potrzebujemy jakiegos Royala albo hillsa dla wrazliwych psów, no i dodatkowo witaminy dla rekonwalescentów, moze być w tabletkach, ładnie je przyjmuje,

niestety nawet po kleiku ma biegunkę.

dzis pobiore mu krew do badania."

Dzięki wszystkim za zainteresowanie i oczywiście za cegiełki też :roll: miło wrzucać info, jak wiem, że tu zaglądacie :D

a dziękuję dobrze :lol:

kopiuję za mosii

"w domu sa teraz cztery dorosłe osoby, 6 róznych psów i dziecko, Brando czuje sie jak u siebie,

najpierw był w kagancu bo pierwszy raz pusciłam go z wszystkimi psami, ale wszystko było ok. "

http://img208.imageshack.us/img208/5465/img4381iw4.jpg

"Brando wg mnie zdał swietnie test na dzieci, mała Agatka cały wieczór, sciskała Brandusia, ciągneła po podłodze, układała w koszyczku, łaziła po nim, itp, w końcu dziecku zaczełam zwracac uwage

jest rewelacyjny z powodzeniem moze trafic do domu z małymi dziecmi, nie pilnuje zabawek, miski ani swojego miejsca."

"Brando kończy dzisaj antybiotyk ale nie jest jakos rewelacyjnie, te oczy jego znów zaczynają puchnąć i robia sie czerwone, chyba trzeba bedzie wziąc wymaz bo moze siedzi tam jakis gronkowiec czy inne ..."

"

moja bokserka też się pcha "na kolanko" a potem burczy bo jej się tyłek ssuwa :D

hihi, u mnie to samo, doopsko jej zjeżdża a ona narzeka :D

cytat'Cos malego do kochania.........'

o to to, :D daj znać jak się pobudujesz, bo widzę, że "wyrośniesz" na rottomaniaka :D :D :D a bidulek dziewczyny w fundacji mają niestety dużo - do wyboru, (nie powiem, że do koloru, bo tu jesteśmy tendencyjni :lol: )