Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pancka, a ty też jesteś pania fakturową?

panią recepcjonistką w centrum hotelowo-konferencyjnym w Krakowie 8)

Pancka,

a w którym? Bo mój m. często nocuje w Krakowie i może bym się kiedyś pozbyła Szymka i..... :lol:

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No cóż, a co ja wczoraj pisałam na temat budowy domu i mojego męża

:evil: :evil: :evil: :evil:

No miałam na myśli to, że co niektórzy mężczyźni to by bez żon (niektórzy bez mamuś) po prostu zginęli. Ale nie miałam na myśli Ciebie. :oops:

no - już lepiej :lol:

ale fajne to recepcjonowanie - można forumować :D

Wiesz co Romek, ja to się zastanawiam jak Ty się wyrabiasz z robotą? :roll:

ale fajne to recepcjonowanie - można forumować :D

Wiesz co Romek, ja to się zastanawiam jak Ty się wyrabiasz z robotą? :roll:

ja sie sam siebie pytam :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Wiecie co, Wy to po prostu jesteście okropne obiboki. Ja jak pracowałam na etacie to nawet przez głowę mi nie przeszło patrzenie w inernet :o Mogłabym chyba startować w konkursie na najbardziej przykładnego pracownika roku. No ale teraz sobie odbijam :lol:
Wiecie co, Wy to po prostu jesteście okropne obiboki. Ja jak pracowałam na etacie to nawet przez głowę mi nie przeszło patrzenie w inernet :o Mogłabym chyba startować w konkursie na najbardziej przykładnego pracownika roku. No ale teraz sobie odbijam :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

żeby nie te obiboki to nie miałabyś z kim rozmawiać więc nie marudz nam tutaj :lol:

Z racji tego że skończył mi się zapas chusteczek i z racji późnej pory powiem już Paniom DOBRANOC i zniknę obrażony za tego obiboka :evil: :wink:

Patrzcie znowu się obraził :-? . Gdybym nie wiedziała, że jesteś z pod znaku bliźniąt to na bank pomyślałabym, że jesteś wagą.

:o :o :o :o :o :o

skąd wiesz???

Mówiłam Ci ostatnio, że ja dużo wiem :lol: :lol: :lol:

romie to podobno baby są obrażalskie a monia zapewnie mówiąć obiboki w liczbie mnogiej tez mnie miała na myśli...

przeciez wiem

specjalnie tak udaje obrażonego. Ale ciiiiiiiiiiii.Nic jej nie mów :lol:

Pancka,

powiedz mi jak sobie radzisz pracując na noce przy dwójce dzieci? Podziwiam Cię.

monia własnie coraz częściej dochodzę do wniosku,ze to praca nie dla nas - matek.Jutro wracam o 7 rano do dwójki łobuzów i nie ma odpoczynku..a nie mam niani ani żadnej mamy czy tesciowej do pomocy..także na oparach sił...bardzo mi czasami ciężko - aż mi się płakać chce ze zmęczenia

Patrzcie znowu się obraził :-? . Gdybym nie wiedziała, że jesteś z pod znaku bliźniąt to na bank pomyślałabym, że jesteś wagą.

:o :o :o :o :o :o

skąd wiesz???

Wiedziałam, że jak to napiszę to wrócisz do nas. Rusz główką i pomyśl trochę :lol: