monia77w1 13.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Pancka widzę Cie Będą zdjecia???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No i uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 13.09.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 nie uciekła!!!!!! zdjęcia wklepane... niewiele ale coś...buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 15.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witaj masz piękny dom! Sami się zastanawiamy nad tym projektem. Przeglądając twój dziennik natknęłam się na to http://img27.imageshack.us/img27/2808/zdj1h.jpg Zdradź mi proszę co to za kafelki. Zakochałam się w tych perełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Więcej zdjęć, więcej zdjęć! Więcej zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 22.09.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Przyłączam się do prośby o ZDJĘCIA!! no pochwal się, pochwal!! P.S.Twoja wzmianka o schodach dopiero teraz do mnie dotarła... tego właśnie się obawiałam... chyba wszystkie projekty Archonu mają tę wadę (plus mała kuchnia - wrrr!!). Kurczę, niby duży ten parter, ale nijak się nie da tych schodów wydłużyć, żeby zlikwidować "zabieg"... Nie wyobrażam sobie wnoszenia mebli na poddasze... Jak tego dokonaliście, mistrzowie?? Buźka, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 23.09.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 meble wnosilismy jak barierki jeszcze nie było.... a co do kuchni - uważam,że wystarczająca...nogi mnie przynajmniej nie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.09.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Więcej zdjęć, więcej zdjęć! Więcej zdjęć! Przyłączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 28.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Pancka, dzięki za najnowsze zdjęcia - powiem jedno: OPAD SZCZENY!!! mam nadzieję, że ciąg dalszy zdjęć nastąpi?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 23.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Pancka, nie udawaj, że Cię nie ma, bo widziałam Cię na forum Rododendronów 6 Ładnie to tak dzienniczek zaniedbywać, co?? A tak na serio, to cieszę się, że mieszka Wam się dobrze - i strasznie zazdroszczę, że Wy już... buziaczki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 24.10.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 jestem...ale nie mam wen do pisania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 26.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No i są!! Są zdjęcia!! Wnętrza Pancki - jak z katalogu, fiu, fiu!! Fotel bujany - po prostu łezka mi się w oku zakręciła Zdjęcia dzieciaczków w kuchni - super!! Kamień w łazience - moje marzenie!! A obudowa wanny - boska!! Czy to prawdziwe drewno? jeśli tak, to jakie? (może bambus?...) Sorry Pancka, wiem, że nie masz weny do pisania, ale po prostu MUSZĘ pytać - wstawiłaś zdjęcia, to teraz masz Czy ten kamień się nie sypie? Wiesz, o co mi chodzi - czy jakoś się nie kurzy z niego specjalnie?... Z góry dzięki za odpowiedź w jakiejś wolniejszej chwili (długie, jesienne wieczory...) i pozdrawiam serdecznie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 27.10.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 magdawo - zasłodziłas mnie tymi pochwałami dzięki !!!!! obudowa wanny to mata bambusowa kupowana w OBI na metry a kamień wcale się nie kruszy i nic niepokojącego się z nim nie dzieje.Mam do odsprzedanaia 11 pudełek !!! cena ??? hmm... jak dla Ciebie 20 zł/m2 .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 27.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ania ale u Ciebie ladnie avatar troche smutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 27.10.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Słonko, dzięki serdeczne, ale na razie - w 32-metrowej kawalerce - nie za bardzo miałabym się gdzie z tym podziać... A ile trzeba czekać na rozpoczęcie budowy w Krakowie - sama wiesz... buziaczki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/17/30/95/400_F_17309521_XxVmTZDhMWXlI85ZwYCemECWHSTaZZBw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tranxen 15.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam Bardzo podoba się nam projekt Rodo6, ale obawiamy się z żoną że salon jest troszkę mały ;/ Nie chcelibysmy likwidować gabinetu na dole. Dlatego piszę z prosbą czy mogłabyś umieścić zdjęcie salonu z narożnikiem? Jak w ogóle zmieściłaś tam narożnik?? Z góry bardzo dziekujemy za odpowiedź W&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 22.03.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam Cię tranxen Już gdzies pisałam dlaczego zostawiliśmy pokoik na dole 1.W domu chcemy zostać całe zycie - a więc również na stare lata.Nikt nie daje mi gwarancji, ze do końca będę miała siły łazić po schodach w górę i w dół. I taki dodatkowy pokoik będzie wtedy na spanko dla dziadków = czytaj NAS 2.Teraz przydaje się nam na biuro - czyli komputer i szafę z dokumentami a orzy okazji "szybką graciarnię" - w przypadku niezapowiedzianych gości tam ląduje np.deska do prasowania, która właśnie używałam patrząc na telewizor przy okazji, jeździki dzieci, i wszystkie graty, które szybko musiały być usunięte. 3.Salon ma owszem służyć do spotkań rodzinnych i takich tam - i na to jest naprawdę bardzo dużo miejsca.A na imprezy większe bedziemy korzystać z pokoju nad garażem, który ma 36m2 !!!! 4.Ja uważam za słuszną decyzję - pozostawienie pokoiku na dole ( zmniejszylismy go o 1 m i o tyle mamy większy salon ) Sofa jeszcze nie przyjechała A co do domku - gdybym mogła cofnąć czas to wybrała bym dokładnie ten sam rodosek Domek jest mega funkcjonalny, i w sam raz dla rodzinki 4 osobowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michur 21.05.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Golden. Jakiś taki sympatyczniejszy (aczkolwiek jeszcze nie jesteśmy w posiadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izatom 29.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jestem na etapie wyboru projektu domu i biorę pod uwagę rodo6 lecz z jednym garażem. Obawiam się, że salon jest zbyt mały i również byłabym Ci wdzięczna gdybyś mogła zamieścić więcej zdjęć salonu. Co do pieska - obie rasy są super! Mądre i ładne psy, więc może zdajcie się na opinię swojego maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts