monia77w1 18.02.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ryby mają płaskostopie. Są marzycielami i chętnie uciekają na koniec świata w poszukiwaniu idealnego życia. Skrupulatnie liczą każdy grosz, by później oddać wszystko pierwszej lepszej osobie - padają ofiara naciągaczy matrymonialnych z największą częstotliwością. W pociągu chrapią. Są okropnymi sklerotykami, co wykorzystują ich dzieci, w celu zyskania większej wolności. Mają wygórowane ambicje, a częste porażki sprawiają, że odwracają się od przyjaciół. Pierdzą w towarzystwie i siorbią podczas jedzenia. Malują paznokcie na jaskrawe kolory, bo myślą, że to odgania komary. Często zapadają w zimowy sen. Smażą tylko na patelni żeliwnej. Skorpion, Rak, Byk i Koziorożec tworzą z Rybkami zgrana paczkę. MĘŻCZYZNA RYBYMężczyzna Ryba to pesymista, nawet na ślubie syna będzie siedział jak na pogrzebie. Jeżeli gra na jakimś instrumencie, to jest to trąbka. Nie myje uszu i dlatego słabo słyszy, sam jednak twierdzi, że inni złośliwie mówią ciszej. Nie orientuje się na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 sama czy też jesz mężusiowi z ręki mężuś w pracy czyli opanowałaś umiejętność jedzenia staram się, z zupą jest juz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 no tak - łyżka , te sprawy - sporo leci po brodze co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 no tak - łyżka , te sprawy - sporo leci po brodze co?? Zdarza się, chyba zamiast samochodu mąż powinien mi kupić śliniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 no tak - łyżka , te sprawy - sporo leci po brodze co?? Zdarza się, chyba zamiast samochodu mąż powinien mi kupić śliniaczek a mi żona nie chce kupić samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 no tak - łyżka , te sprawy - sporo leci po brodze co?? Zdarza się, chyba zamiast samochodu mąż powinien mi kupić śliniaczek a mi żona nie chce kupić samochodu no jaka niedobra a może jeszcze nie umiesz jeszcze jeść i dlatego nie chce Ci kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 umiem - wyczuwam zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 umiem - wyczuwam zazdrość taką malutką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 umiem - wyczuwam zazdrość taką malutką wiedziałem co kupiliście w castoramie w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 umiem - wyczuwam zazdrość taką malutką wiedziałem co kupiliście w castoramie w sobotę? nic. Pojechalismy zobaczyć jak zamontowane są bramy a małżonek załatwiał jakieś interesy. Patrzyłam też na ceny i jest drożej niż w składach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 a trzeba było zostać na forumie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 a trzeba było zostać na forumie z nami przecież wszyscy uciekliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 18.02.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 monia please podaj mi stronkę tych horoskopów- to niesamowite - mój mąż rzeczywiście jest wiecznie na "nie", gra na puzonie i nie słyszy niedosłyszy !!!!!!!Zaraz do Was dołączę - gotuję obiad w międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 monia please podaj mi stronkę tych horoskopów- to niesamowite - mój mąż rzeczywiście jest wiecznie na "nie", gra na puzonie i nie słyszy niedosłyszy !!!!!!! Zaraz do Was dołączę - gotuję obiad w międzyczasie no zobacz - u ciebie się zgadza a u mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 http://www.horoskop.polecam.info/ryby.html proszę bardzo stronka. A co dzisiaj na obiad będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aż sprawdziłam męża Wagi ważą każde słowo, a i tak wychodzą na głupków. Słoma wychodzi im każdym otworem ciała. Szukają przyjaciół, a nikt ich nie chce - dlatego wchodzą w dupsko każdej napotkanej osobie. Zależy im na poklasku, chociaż nie ma podstaw, by ich chwalić. Żyją w ciągłym niepokoju, są ofiarami chorób psychicznych. Mają świetny gust, warto pytać ich o wzór na tapecie. Trudno przychodzi im zmiana zdania, raz powzięte nie zmienia się choćby widzieli, że brną w ślepą uliczkę. Posikują niekontrolowanie. Przyjaźnią się z Bliźniętami, Wodnikami, Wagami i Strzelcami, chociaż i tak żaden z nich go nie lubi. MĘŻCZYZNA WAGAMężczyzna Waga jest przekonany o swojej wyjątkowości - jednak ładnym chłopcom ciężko jest w życiu. Kobiety chętnie ich gwałcą i wykorzystują finansowo. Uwaga! Nasienie Wagi jest dzieciopochodne - potomków Wag ci u nas dostatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Kobiety chętnie ich gwałcą i wykorzystują finansowo dobre prawda to - gwałcisz męża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Kobiety chętnie ich gwałcą i wykorzystują finansowo dobre prawda to - gwałcisz męża?? jak się opiera to nie mam wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 przerąbane ma z Tobą powinien miec premie za szkodliwe warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 przerąbane ma z Tobą powinien miec premie za szkodliwe warunki niech się pocałuje, jak nie pasuje to niech zmieni sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts