Rom 25.03.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 I jak żółądki po świętach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 15.04.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam Na początku przywitam się i od razu życzę wam dużo szczęści w budowie wymarzonego domku. Ja jestem na początku drogi. W czerwcu planuje kupić projekt Rodo6 G2 i dać go do adaptacji. Pancka mam do ciebie ogromną prośbę abyś dokładnie pisała ile poszło Ci materiałów na poszczególne etapy. Jest to bardzo przydatna informacja dla przyszłych budujących w tym dla mnie . Moje zmiany w projekcie znajdziesz na forum Rodo6. Cały czas zastanawiam się co zrobić z balkonami (front i tył). Od frontu raczej zostawię balkon i dodam jeszcze 2 kolumny a z tyłu zlikwiduje go. P.S. Czy zakupiłaś już jakieś materiały na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Puk puk...jest tu kto???? Prosimy o aktualizacje dzinnika i komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.04.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja jestem ale właścicielki komentarzy niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dobry wieczór, miało być coś w dzienniczku a tu nic. Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 16.04.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ojojojojojojoj !!!!!!!!!!!! wróciłam wczoraj z pracy padnięta i uwierzcie mi - nie miałam siły siąść do kompa.... poprawię się pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ojojojojojojoj !!!!!!!!!!!! wróciłam wczoraj z pracy padnięta i uwierzcie mi - nie miałam siły siąść do kompa.... poprawię się pozdrawiam no mamy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ojojojojojojoj !!!!!!!!!!!! wróciłam wczoraj z pracy padnięta i uwierzcie mi - nie miałam siły siąść do kompa.... poprawię się pozdrawiam żeby mi to było przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Huiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pancka ale fajnie że zaczynacie Liczę na częste i regularne wpisy w dzienniczku W sumie to ci geodeci mało od Was wzięli. Strasznie mi się podoba tablica którą wkleiłaś Bardzo fajnie zakryłaś niektóre dane. Jak się coś takirgo robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.04.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hihi...romie (oddaj dzidziusia !! ---> ) mało wzieli bo...... życzliwy znajomy załatwił , ale wiesz nawet nie mam pojęcia ile "normalnie" byśmy zapłacili ? Jak się robi takie przeróbki? w paint shop pro się bawię DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA KCIUKASKI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No Aniu Gratulacje Z okazji szczęśliwego dnia to dla Was http://www.ipoznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.04.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no dzięki ANIU uuuuwwwwiieeelbiam szampana ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 18.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Kobito gratuluje A kiedy odebraliscie pozwolenie na budowe Nic nie pisalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 18.04.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 a cześć kaśka!! pozwolenie odebraliśmy 09.04 - jakos mi ten szczegół umknął ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 18.04.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hej pancka-widzę że szybko się uporaliście z brakami suuuuper my zaczeliśmy 2 dni przed Wami-tzn.tyczenie w prima aprilis, a roboty:15.04 koparka, 16.04 2 gruchy betonu na ławy, teraz panowie szalują i w Pn znowu beton-fundamenty i znowu kasa kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 18.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 aha drogę zrobiliśmy przed tyczeniem, a później lało i nas troszkę zalało, tzn. 2 koparki utopine przy przewożeniu ziemi z wykorytowanej drogi-kupa ziemi po1 koparce była akurat w miejscu tyczenia domku i na szybko szukaliśmy koparkowego, który sie podejmie przewieźć, a po geodetach działka się się szuszyła tzn. ten naruszony grunt, coby 3 kopary nie utopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Darek 18.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Gratulujemy Wam postępów. Niech się mury pną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.04.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hihi...romie (oddaj dzidziusia !! ---> ) Pancka zobacz na 63 stronie w komentarzach do dzienniczka bobowej tam znajdziesz dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 19.04.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 romciu - mnie na widok Twojej córci zęby swędzą!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie schrupała bym ją ! -jest przesłodka!! ehh.. taka synowa by mi pasiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 21.04.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Pancka widziałam Twoje propozycje zmian i... jeśli nie chcesz mieć słupa konstrukcyjnego pomiędzy salonem, a pokojem, to no prolem wystarczy zrobić podciąg w płycie nad parterem-u nas kierownik widzi to tak: 7 drucików 16mm i długie ok. 5m puścić od ściany południowej do ściany z kominkiem i oprzeć je na analogicznych 7 drucikach 16 również ok.5m long puszczonych od kominka do ściany pomiędzy domkiem i garażem (eh...zamotałam?, może nie), nie porzebny do tego żaden urzędas typu architekt, tylko kier-bud co prawda pod sufitem wyjdzie w tym miejscu taka bela, ale można podwiesić sufit i ją schować, a ścianę działową salon/gabinet mozesz ustawić gdzie chcesz pytanko: gdzie kupiłaś dachówkę, jaką i za ile, tzn. ile za m2 i za całość (znając Cie kupiłaś te boczne wykończeniowe)-odp. może byc na p.w. P.S.dzisiaj wylaliśmy fundament-23m3 betonu (szer.28cm, wys.90cm) a działka prawie równa no idowiedz mi sie o ten piach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts