Pancka 09.06.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no romie, zazdrość , zazdrość.... praktycznie to zaważyło właśnie na tym,że kupilismy tę działkę. A wyobraż sobie,że do Dolinki Mnikowskiej mamy kilkadziesiąt tylko metrów http://pl.wikipedia.org/wiki/Rezerwat_przyrody_Dolina_Mnikowskahttp://www.jura.art.pl/pl/rezerwat.php?go=dolmniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.06.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 nie lubie Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 09.06.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 kto się czubi ten się lubi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 JA tylko zaczynam budować dobrą pozycję wyjściową A kto da więcej?? Pancka ale najbardziej to ja Ci zazdroszczę teo widoku z okna ahhhhh Piękny!!!Cudowny!!!! A może aukcja na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.06.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 kto się czubi ten się lubi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dzień DobryPancka a co to za kózki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Pancka jak oglądam Twój domek to tak miło mi na duszy...bo wygląda tak jak mój (tylko odwrócony) Ciekawe jak będzie dalej? Kiedy planuje zadaszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 03.07.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 DZIEŃDOBEREK MOI KOCHANI ! Kózki towarzyszą nam od samego początku budowy..zwróć uwagę na jedno z pierwszych fotek w moim dzienniczku..siedzą moje smerfy na trawie a obok pasą się owe kozy.Tak właśnie martwilismy się gdzie biedaczki będą się posilać jak zacznie się budowa a tu , proszę - budowa im w niczym nie przeszkadza!! biegają sobie naokoło domku i bawią się w chowanego na moim parterze ... Ps.Nie potrzebujemy kosiarki http://img71.imageshack.us/img71/8053/77423979xz4.jpg A zadaszanie powinno się skończyć jeszcze w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Pancka te Twoje Smerfy są po prostu słodziaste Trzymam kciuki za wiechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 09.07.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ach..romie złoty, żebyś ty wiedział jak mi się za tymi moimi słodziastymi smerfami tęskni!! Wywiezliśmy je do dziadków do Biłgoraja na wakacje - praktycznie pierwszy raz taka rozłąka.Póki co nie radzę sobie. A wiecha była tyle co u sąsiada i mocno zastanawiamy się czy my będziemy robić.Rozróbę chłopaki zrobili nieświeżą - łącznie z rozbijaniem pełnych butelek z wódką ościany , bójka i takie tam.Także może tylko mały grill przy małej flaszeczce i to wszystko.Nie chcemy policji na karku. http://img292.imageshack.us/img292/9514/obraz050ls6.jpg rozczuliłam się........................... to mój smerfik Ozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Pancka super zdjęcie Nie martw sie smerfami (wiem, wiem łatwo mówić ) ale ja moich nigdzie nie wysyłałam i teraz stare konie chca ciągle w domu siedzieć A czy ekipe masz ta samą co sąsiad???? Bo przecież nie powiedziane, że tak samo będą się zachowywać Aczkolwiek ja osobiście jestem za fajną, kameralną imprezką: gril i flaszeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 09.07.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 bobowa właśnie ekipa jest ta sama - jedna firma buduje 2 domy....równocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ach..romie złoty, żebyś ty wiedział jak mi się za tymi moimi słodziastymi smerfami tęskni!! Wywiezliśmy je do dziadków do Biłgoraja na wakacje - praktycznie pierwszy raz taka rozłąka.Póki co nie radzę sobie. A wiecha była tyle co u sąsiada i mocno zastanawiamy się czy my będziemy robić.Rozróbę chłopaki zrobili nieświeżą - łącznie z rozbijaniem pełnych butelek z wódką ościany , bójka i takie tam.Także może tylko mały grill przy małej flaszeczce i to wszystko.Nie chcemy policji na karku. http://img292.imageshack.us/img292/9514/obraz050ls6.jpg rozczuliłam się........................... to mój smerfik Ozi O śliczny smerf ze śliczną mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 10.07.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ROMIE PODRYWASZ MNIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.07.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ROMIE PODRYWASZ MNIE? no co Ty!!!!!! to już nie można komuś coś miłego powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 11.07.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 romusiu nasz złoty ale ja byłam szczęśliwa z tego powodu,że tak ładnie o mnie napisałeś!! absolutnie nie zła!... joj straciłam wszelkie szanse....bbbuuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 27.07.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Właśnie niedawno znalazłam Wasz dziennik i dołączam do grona czytelników, których jak widze masz bardzo bardzo wielu.My jesteśny na etapie fundamentów, (budujemy rodo 4) i jeszcze długa droga przed nami , a ile nerwów przy tym.Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 01.08.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 witaj elii !!Nie taki diabeł straszny jak go malują!! wiele zależy od nastawienia - dacie radę! trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 01.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 mam nadzieję że damy radę, no i mam też nadzieję że w razie pytań będę mogła liczyć na twoją pomoc, miło patrzeć jak domek pnie się w górę, oby wszystko szło tak dobrze, a czy mogła byś napisać jakie zmiany wprowadziliście na piętrze, my dorobiliśmy garderobę kosztem jednego pokoju, nasz domek nie ma pokoju nad garażem, dla naszej (narazie) trzy osobowj rodziny 5 pokoi wydawało się wystarczqające . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 02.08.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 oczywiście jak tylko będę mogła Ci pomóc to napewno to uczynie rzut piętra wkleiłam do dzienniczka - zobacz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts