Pancka 19.08.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 bobowa - jutro !!!!!!!!!!!!!!!!! nie, tak powaznie spieszymy się bo kredyt trzeba spłacać i szybko opuścić nasze dotychczasowe mieszkanko aby można go było wynająć ( z pieniędzy z wynajmu mieszkania chcemy spłacać raty kredytu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 20.08.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 jak najszybciej - myślimy sie wprowadzić na wiosnę...może się uda? póki co krucho z kasą....... ale musimy dać radę..najwyżej wprowadzimy się do pustych ścian ... z materacem i pudłami.... no cóż ale do "DOMU" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 23.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Kochani mam pytanie zwiazane z kuchnią. Mam zamiar zrobić też spiżarkę ale nie mam pomysłu jak to rozwiązac w tej kuchni . Proszę o pomysly Skąd można wziąć taki wspaniały program do projektowania kuchni. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 30.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Pancka zastanawia mnie jedna rzecz-dlaczego nie masz ocieplonego tego kawałka ściany zewnętrznej pomiędzy domem i garażem (tuż pod dachem), bo tam styropian trzeba pod krokwie wsadzić-jak to później zrobią? i czy pod podbitką masz dany styropian-inaczej będziesz mieć niedocieplenia, alo mostki termiczne.Może są rozwiązania, o których ja nie wiem, ale my mamy ocieploną ścianę, pod podbitką i jaskółki jeszcze przed położeniem folii i dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 30.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 a i strasznie dużo dałaś za ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 30.08.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 angelko...też zadałam to pytanie mojemu budowniczemu - on na to, że podczas ocieplania domu następni mi to mają obowiązek zrobić - nie on.Dla mnie też to bez sensu,że nie zostało to zrobione od razu!! Nie mam pojęcia w jaki sposób ci "następni " to zrobią!! Pewnie ściągną kilka rzędów dachówek a potem je znowu założą A za ziemię wiem,że zapłaciliśmy jak za woły , ale to nie moja brocha była - mój mąż czasami musi mieć cos na "już" no ale za to się płaci.Ja znalazłam ziemię za free ale trzeba było poczekać 2 tygodnie a mój małż oczywiście stwierdził.że nie ma na to czasu... eehh....mężczyżni są z marsa a kobiety z wenus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.09.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 ten widok na tatry, wzgórze z klasztorem Boooooooże jak ja kocham Tatry!!!!! Ile ja bym dała za taki widok!!!!!! Witam i mam pytanko odnośnie zsypu na bieliznę, bo też kombinuję żeby zrobić: jakich on powinien być wymiarów żeby było wygodnie? Znaczy wydognie na ciuchy, z pościelami i innymi "gabarytami" to se będę musiała pewnie dygać po pięterkach i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 04.09.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 witam Cię Dorcia! Zapraszam więc do mnie na"oglądanie widoczków" Zsyp bielizny będzie służył do brudasków typu skarpetki, majtki, koszulki.... mam 3 facetów i wiem co mnie czeka. Większe pranie ( pościel i ect. ) zapewne będę zrzucać ze schodów na dół - bynajmniej nie zamierzam tego nosić w miskach po schodach Nie pamiętam jaką ma średnicę otwór- odmierzałam go od dna wiaderka...hehe...więc chyba coś 38 - 40 cm - powinno starczyć, co? Nie bardzo mogło byc więcej bo nasze łazienki w rodoskach są maleńkie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dzięki. Wychodzi mi że mogę zrobić albo pod 50 albo ok. 25, to chyba będzie musiało być te 50 - myślałam że to za dużo będzie, ale skoro tak masz to musi być ok Aha i na dole stawiasz to wiaderko i wszystko do niego ma spadać, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Pancka normalnie idziecie jak burza Fajny płotek, ciekawa jestem koloru I ile kosztuje taki "sztachetkowy" Kiedy przeprowadzka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 06.09.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dorcia...hihih....nie ten zsyp będzie obudowany rygipsem .Na górze będę miała klapkę podnoszoną i ciuchy będą "zlatywały" do takiego wora na stelażu bobowa - my mamy działeczkę 26m x 2 i 35m x 2 =ok120 m. Za sztachetki daliśmy 8 000 zł. + stal też kilka tysięcy zł. + brama + furtka + cement na murek ( ok.2 tony ! ) ...... + domofon . Wyjdzie ponad 20 000 zł. 1 sztuka sztachetki kossztuje ok 4 - 5 zł. A przeprowadzka mam nadzieję na wiosnę - teraz troszkę zwolnimy tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Dzień dobry Ale mnie dawno nie było - normalnie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Dorcia...hihih....nie ten zsyp będzie obudowany rygipsem .Na górze będę miała klapkę podnoszoną i ciuchy będą "zlatywały" do takiego wora na stelażu No tak sobie właśnie wyobrażałam, że to będzie obudowane g-k Chodziło mi własnie o to, do czego będzie spadać - wór na stelażu to fajny pomysł Masz może już wymyślone jakie będą te klapki? Jakieś foty/namiary? Bo muszę małża przekonać że to wcale nie będzie brzydko wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 21.09.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dorcia - nie mam żadnej fotki zsypu - pomysł podglądnełam w amerykańskich filmach .U nas to będzie "klapka" - zapewne plastikowa lub jakaś inna lekka imitująca drewno - coś jak klapa od deski klozetowej z tym tylko,że kwadratowa . Poprostu. Romie - w końcu! mnie też długo nie było bo wczasowałam się 2 tygodnie w Międzyzdrojach pozdrawiam................ mam już wszystkie okna!! podobno....dziś jadę obadać, bo nie byłam w moim domku hohohohoho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 doberek Dzięki za cenę płotu Czekam na zdjęcia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 25.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 okna wyglądają super, jaki to kolor? za ok 2 tyg bedziemy też zamawiać okna, i jak narazie obstawiamy kolor orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 26.09.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Fajnie ,że Wam się okienka podobają to właśnie jest orzech..ale w sumie w różnych firmach ten" orzech" się nieco różni Teraz jest BUM na złoty dąb ...osobiście nie znoszę tego koloru...kojarzy mi się z kaką mojego dziecka...upss....ssooorrkkkiiii pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Teraz jest BUM na złoty dąb ...osobiście nie znoszę tego koloru...kojarzy mi się z kaką mojego dziecka...upss....ssooorrkkkiiii Mam dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik21 12.10.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witaj Pancka! My planujemy budowę rodoska wiosną 2009 i obecnie szukamy ekipy budowlanej. Stad prośba, może podałabyś namiary na firmę, która stawiała twój domek, oczywiście jeśli jesteś z niej zadowolona . Z góry dziękuję i pozdrawiam. I napisz coś w końcu nowego w swoim dzienniku. Gosik21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts