Pancka 17.10.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Serwus Gosiku! ależ proszę Cię bardzo " RICH - BAU - BUD" Z Żelczyny ( Wielkie Drogi ) pan.Rysiek 515 - 068 - 330 A dzienniczek wiem, zaniedbany - ale nie bardzo mam co pisać... nic wiele się nie dzieje - a wręcz staneliśmy z robotą..... pod koniec miesiąca wchodzą instalatorzy, tynkarze i wylewkarze - wtedy ruszę ponownie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik21 17.10.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzięki! I jeszcze jedno pytanko, planujesz może rekuperator w domu? Jesli tak to jakiej firmy? Ja właśnie rozglądam się za jakims fajnym sprzętem, w miarę niedrogim ale dobrej jakości. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 21.10.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Gosiku...raczej nie...musimy juz liczyc się bardzo z wydawanymi pieniązkami..bo braknie...bbuuu.....ale zobacz tutaj http://forum.muratordom.pl/rekuperator,t2602.htm?highlight=łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzień Dobry Ale mnie tu dawno nie było normalnie wstyd idę do dzienniczka czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 03.12.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 zaniedbaliście mnie..fakt miłego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzień dobry Ja tez przyznaję sie do strasznego zaniedbania Strasznie mi wstyd Chyba widać Ale widzę, ze po przerwie ruszyliscie ze zdwojoną siłą. Ale zazdroszczę Wam prądu. Ja od 3 m-cy mam juz miec i ciągle nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 zaniedbaliście mnie..fakt miłego czytania ale ja obiecuje poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 zaniedbaliście mnie..fakt miłego czytania ale ja obiecuje poprawę Ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No to teraz Pancka masz przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Tez mi sie tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Tez mi sie tak wydaje aż tacy okropni jesteśmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 03.12.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 wiecie, cieszę się ,ze powróciliście wolę mieć przechlapane niz być samotna monia77 - my mieliśmy termin na marzec z pradem!! a tu , proszę!! ale fakt wystapilismy z wnioskiem o przyspieszenie bo w marcu to my chcemy się juz wprowadzać. spróbujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 wiecie, cieszę się ,ze powróciliście wolę mieć przechlapane niz być samotna monia77 - my mieliśmy termin na marzec z pradem!! a tu , proszę!! ale fakt wystapilismy z wnioskiem o przyspieszenie bo w marcu to my chcemy się juz wprowadzać. spróbujcie! Kiedy Nie mogę, co za tempo tylko ja sie tak grzebię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.12.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Tez mi sie tak wydaje aż tacy okropni jesteśmy??? Tak trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 wiecie, cieszę się ,ze powróciliście wolę mieć przechlapane niz być samotna monia77 - my mieliśmy termin na marzec z pradem!! a tu , proszę!! ale fakt wystapilismy z wnioskiem o przyspieszenie bo w marcu to my chcemy się juz wprowadzać. spróbujcie! z nami nie masz szans na samotność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.12.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pancka, widziałam Twoją wycenę poddasza. Zdecydowaliście się już? Jak dla mnie to trochę drogo A jak wełna jest w tej wycenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 09.12.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witaj Pancka! Od początku odwiedzam Twój dziennik, śledzę postępy na budowie i bardzo Ci kibicuję Też buduje rodo6 G2.Przeczytałam , że zawnioskowałaś do energetyki o przyspieszenie przyłącza, prosze powiedz czy jest na to jakiś specjalny formularz, do kogo konkretnie się zwróciłaś ? Pół roku czekam na przyłącz i nic Od sąsiadów prąd pożyczam, bo przecież ci monopoliści mają czas, żeby skrzynkę założyć Trzymam kciuki za Twoją budowe i życzę powodzenia w zmaganiach z wykańczaniem tego pieknego domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dzień Dobry Od dwóch tygodni cisza w dzienniczku Nic się nie buduje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 10.12.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Pancka pieknie wam idzie budowanie.Śliczny kominek i na pewno super uczucie jak sie w nim pali. My mamy takie chwile ciepełka gdy napalimy w kozie, która obecnie stoi na miejscu przyszłego kominka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No to gratuluje postępów Jakie macie plany na najbliższe miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts