Rom 11.12.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 I zniknęła nam Pancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.12.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Wpadłam zobaczyc czy urocza wiolonczelistka powróciła ale nic z tego Pewnie zapracowana, zajęta dziecmi i ciagle na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 wogóle mi się to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.12.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No właśnie, co się dzieję z gospodynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 21.12.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 witojcie moi kochani.. co robi gospodyni? leczy kaczora... buu.. ku....wa....nigdy juz nie wezmę alkoholu do ust Wczoraj skończyłam .... lat !!! i po pracy tj.24:00 wpadła moja kierowniczka z wińskiem ( słowackim z czarnej porzeczki ) i tak się troszkę upodliłysmy...eehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 21.12.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 hihihi...DZIĘKI DORCIU!!!! Tobie życzę również tego samego!!!!! ...nadrobiłam dzienniczek...nastukaliście mi ... więc się zebrałam i otóż...zaglądnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.12.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 witojcie moi kochani.. co robi gospodyni? leczy kaczora... buu.. ku....wa....nigdy juz nie wezmę alkoholu do ust Wczoraj skończyłam .... lat !!! i po pracy tj.24:00 wpadła moja kierowniczka z wińskiem ( słowackim z czarnej porzeczki ) i tak się troszkę upodliłysmy...eehhh No ładnie, nie dosyć, ze sie nie pochwaliłaś, że masz urodzinki to jeszcze nic nie postawiłas Oczywiście żartuje i życzę Ci wszytskiego najlepszego i szybkiej przeprowadzki do nowego domku http://www.e-kwiaty.pl/images/bo005-xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.12.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://images34.fotosik.pl/422/2d20d6d1ebdb941a.jpg Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.12.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.12.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku życzy Monika http://victor.blox.pl/resource/choinka01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 25.12.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 dziekuję kochani i za życzenia świąteczne i urodzinkowe !!Wam życzę również Wesołych, spokojnych, radosnych, pełnych miłości i ciepła rodzinnego świąt!!!_______________./\.____________ __>_<______________Ѽ.\/ Ѽ___________;->( ɕѼ Ҩ .___________@.♥ '(█) ♥ *$________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)____________>o*oѼ @.<_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'._(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)____________▓▓▓▓▓___________________▓▓▓▓▓? ??▓▓▓____ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Czyżby tu się nadal świętowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 30.12.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 romuś.. no w końcu bez chłopa jestem - muszę trochę poużywać też mi się należy.... a co !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.12.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ooooooooooooo to nieźle ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.12.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 wogóle to się nie przywitałem dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 30.12.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 serwus mój romie oddaj dzidziusia !!!! ... robię pyszną sałatkę... i ogórów mi brakło - teraz to by mi się przydał chłop - ... nie nie nie !!! nie to co myślicie !! nie chce mi się poprostu zejść do piwnicy po słoik z ogórkami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 teraz to by mi się przydał chłop - ... nie nie nie !!! nie to co myślicie !! nie chce mi się poprostu zejść do piwnicy po słoik z ogórkami !!! chłop się generalnie przydaje tak w ogóle i w szczególe Zdradź sekret tej sałatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 teraz to by mi się przydał chłop - ... nie nie nie !!! nie to co myślicie !! nie chce mi się poprostu zejść do piwnicy po słoik z ogórkami !!! chłop się generalnie przydaje tak w ogóle i w szczególe Zdradź sekret tej sałatki Ja też jestem ciekawa co za pysznosci robisz. A jak chłop przyjedzie to wykorzystaj podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 31.12.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 e tam żadna filozofia... pokroiłam to co było w lodówce - tj.pomidor, ogórek, kukurydza, groszek, ser żółty, filet z kurczaka w paseczki podsmazony, kapusta pekińska, ogórek kiszony, pieczarki marynowane, ketchup i majonez.... i tyle..bez sóla i pieprza wychodze do pracy i pewnie znowu nie będzie mnie kilka dni - będę odsypiać!! także juz teraz życzę Wam... ══ SYLWESTER ══ ╔══╦══╦══╦══╗ ╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║ ╔═╝║║║║║║║╚╝║ ║╔═╣║║║║║╠═╗║ ║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║ ╚══╩══╩══╩══╝ ═ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ═ .......*o*o*o*o*o*o .........o_o_oo_o_o ....... (´´´´´´´´´´) .........|´´´´´´´´| .........|________| .........|´´´__´´´| .........|´´ /´´\´´| .........|´´ \__/´´| .........|´´2009´´| .........|´´´´´´´´| .........|´´´´´´´´| .........|________| .........|********| .........|********| .........|********| .........|********| ........„” ******* “„ ......„” ********** “„ ...../ ************* \ ...„” ************** “„ ../*****************'\ . |******************| . |******************| . |'==============='| . |....................................| . |.........Szczęśliwego........| . |............Nowego.............| . |..............Roku...............| . |..............2009.............. | . |................................... | . |................................... | . |'================'| . |******************| . |******************| . |******************| . |******************| ..\'*****************'/ ...============= ═ Bardzo dużo miłości, ═ mało w życiu trudności, ═ dużo bąbelków w szampanie, ═ kogoś kto zrobi śniadanie, ═ a na każdym kroku ═ szczęścia w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts