Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Dom w rododendronach 6 " pancki i łukasia - KOMEN

Pancka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Pancka witam Cię serdecznie! :D

Podczytujemy z męzem z zapartym tchem i z usmiechem na ustach :D Twój dzienniczek budowy i jesteśmy pod wrażeniem Twoich pomysłów oraz poczucia humoru :p

My również mamy dwóch synków w podobnym wieku i wydaje nam się że ten właśnie projekt jest idealny dla takiej właśnie rodzinki 2+2

Chciałabym się do Ciebie uśmiechnąć i poprosić o pokazanie nam Waszego domku. Pytam nieśmialo bo wyobrażam sobie że możesz już mieć dość tych wizyt...My obecnie mieszkamy w Bronowicach a budowę planujemy na Węgrzcach,ale jeżdżę codziennie do pracy na trasie Kraków-Oświecim i raz jechałam objazdem przez Mników właśnie,więc wiem gdzie to jest.

Jeśli nie mialabys nic przeciwko pokazaniu nam swojego domku byłabym oooogromnie wdzieczna i prosze o kontakt na [email protected] lub pod numerem 662-067-687 Z góry dziekuję!

Witam Cię Kallula :D

absolutnie nie mam nic przeciwko temu abyście wpadli na " kawkę" :wink: .

Czy możecie poczekac kilka dni, ponieważ własnie założyli nam ogrzewanie podłogowe i teraz wylewki, po których nie bardzo mozna za świeżego chodzić :oops: .. Dam znac jak będziemy mogli przyjmowac gości..ok?

Witam Cię Pancka :D

Bardzo dziekuję za zaproszenie,już sie cieszę na te wizytę:D Wyobrażam sobie że jestes bardzo zabiegana.Dom,dzieci,budowa,praca....a na dodatek zmiana pracy...Trzymam kciuki na pewno wszystko pójdzie gładko :p To nasze spotkanie to naprawdę nic pilnego.My jesteśmy na etapie papierkow,w zasadzie to jeszcze dzielimy działkę a budowa to pewnie za jakieś poł roku,ale myslami to my już sie urządzamy ...a nawet już tam mieszkamy.To znaczy ja... :oops: Jak mawia mój mąż marzyć dobra rzecz :PCzekam cierpliwie i życze powodzenia! :p

dziękuję wszystkim za wsparcie :D

wczoraj złożyłam wypowiedzenie.. bałam się strasznie i po raz kolejny okazało się,że strach ma wielkie oczy.Poszło aż nadto gładko... i dobrze...

Za to wieczorem byłam na dyzurze nocnym z 40 st. gorączką... i mam L4 do końca tygodnia.Hmm... to tak wyszło jakbym się już nie chciała pojawiać w dotychczasowej pracy.I żal mi, że nie chodzę bo bardzo zgraną paczkę mamy i juz nie będę miała okazji z nimi w takim komplecie pobyć.buuu.....

Za to muszę się Wam pochwalić, że skoczyłam o kilka szczebli w górę !! Nie zostanę tylko kierownikiem...... ale więcej nic nie mówię aby nie zapeszyć :wink:

Na budowie stoimy bo pan wylewkarz nie podejmie się pracy w takie mrozy.. i czekamy na ocieplenie.

• 2 weeks później...

dzięki kallula!!

choróbsko już zażegnane i trzeba sie zebrać w kupę i ruszyc do przodu.. dzis umówiłam sie z panem wylewkarzem na godz. 10 na budowie... od środy ma wchodzić.Zamówiłam watę na oceplenie dachu... i powiedzcie mi czym się różni płyta gipsowa od płyty usb? tak się ona chyba nazywa :-?

a tak z innej beczki - ściełam włosy.. na krótko :wink: