Rom 31.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://blog.webshots.com/wp-content/uploads/2006/12/happy_new_year.jpg życzy.........Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/1992.jpg życzy Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 10.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Pancka witam Cię serdecznie! Podczytujemy z męzem z zapartym tchem i z usmiechem na ustach Twój dzienniczek budowy i jesteśmy pod wrażeniem Twoich pomysłów oraz poczucia humoru My również mamy dwóch synków w podobnym wieku i wydaje nam się że ten właśnie projekt jest idealny dla takiej właśnie rodzinki 2+2 Chciałabym się do Ciebie uśmiechnąć i poprosić o pokazanie nam Waszego domku. Pytam nieśmialo bo wyobrażam sobie że możesz już mieć dość tych wizyt...My obecnie mieszkamy w Bronowicach a budowę planujemy na Węgrzcach,ale jeżdżę codziennie do pracy na trasie Kraków-Oświecim i raz jechałam objazdem przez Mników właśnie,więc wiem gdzie to jest. Jeśli nie mialabys nic przeciwko pokazaniu nam swojego domku byłabym oooogromnie wdzieczna i prosze o kontakt na [email protected] lub pod numerem 662-067-687 Z góry dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 10.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 12.01.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam Cię Kallula absolutnie nie mam nic przeciwko temu abyście wpadli na " kawkę" . Czy możecie poczekac kilka dni, ponieważ własnie założyli nam ogrzewanie podłogowe i teraz wylewki, po których nie bardzo mozna za świeżego chodzić .. Dam znac jak będziemy mogli przyjmowac gości..ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A nowe zdjęcia gdzie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 12.01.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ty się kobieto nie wstydz tylko wolnej chwili wgrywaj zdjecia i pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 12.01.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no właśnie monia.. w wolnej chwili.. brak owej zmieniam teraz pracę i w jednej jeszcze pracuję, w drugiej sie szkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No, no no ale kominek fajniusi i te rureczki też Kiedy przeprowadzka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no właśnie monia.. w wolnej chwili.. brak owej zmieniam teraz pracę i w jednej jeszcze pracuję, w drugiej sie szkole... To ja trzymam kciuki za nową pracę i za trochę wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 13.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witam Cię Pancka Bardzo dziekuję za zaproszenie,już sie cieszę na te wizytę Wyobrażam sobie że jestes bardzo zabiegana.Dom,dzieci,budowa,praca....a na dodatek zmiana pracy...Trzymam kciuki na pewno wszystko pójdzie gładko To nasze spotkanie to naprawdę nic pilnego.My jesteśmy na etapie papierkow,w zasadzie to jeszcze dzielimy działkę a budowa to pewnie za jakieś poł roku,ale myslami to my już sie urządzamy ...a nawet już tam mieszkamy.To znaczy ja... Jak mawia mój mąż marzyć dobra rzecz :PCzekam cierpliwie i życze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 14.01.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dziękuję wszystkim za wsparcie wczoraj złożyłam wypowiedzenie.. bałam się strasznie i po raz kolejny okazało się,że strach ma wielkie oczy.Poszło aż nadto gładko... i dobrze... Za to wieczorem byłam na dyzurze nocnym z 40 st. gorączką... i mam L4 do końca tygodnia.Hmm... to tak wyszło jakbym się już nie chciała pojawiać w dotychczasowej pracy.I żal mi, że nie chodzę bo bardzo zgraną paczkę mamy i juz nie będę miała okazji z nimi w takim komplecie pobyć.buuu..... Za to muszę się Wam pochwalić, że skoczyłam o kilka szczebli w górę !! Nie zostanę tylko kierownikiem...... ale więcej nic nie mówię aby nie zapeszyć Na budowie stoimy bo pan wylewkarz nie podejmie się pracy w takie mrozy.. i czekamy na ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 25.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Pancka gratulujemy awansu Życzymy szybkiego zaklimatyzowania sie w nowym miejscu pracy i samych sukcesów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 25.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 I oczywiście duuuużo zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 25.01.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 I oczywiscie duuuużo zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 26.01.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dzięki kallula!! choróbsko już zażegnane i trzeba sie zebrać w kupę i ruszyc do przodu.. dzis umówiłam sie z panem wylewkarzem na godz. 10 na budowie... od środy ma wchodzić.Zamówiłam watę na oceplenie dachu... i powiedzcie mi czym się różni płyta gipsowa od płyty usb? tak się ona chyba nazywa a tak z innej beczki - ściełam włosy.. na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.01.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 a tak z innej beczki - ściełam włosy.. na krótko foty foty foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 26.01.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 kaśka nie mam !!co u Ciebie ciocia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.01.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Co to znaczy nie mam, bo tu majowki podesle hihihhi U mnie OK a za miesiac zostane mamuska - znow hihihi tym razem dziewczynka siedzi w brzucholku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts