Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Dom w rododendronach 6 " pancki i łukasia - KOMEN

Pancka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

KASIU GRATULACJE!!!

A TAK MIĘDZY NAMI... W KOŃCU!!

ILE SAMI MIAŁ CZEKAĆ JESZCZE NA RODZEŃSTWO??!!! NIEDOBRZY RODZICE, WY...

KALLULA.. DAWAJ ..O CO CHODZI? ZACZEŁAM NOWA PRACĘ I RZECZYWIŚCIE POCHŁONEŁA MNIE NA MAXA.A DO TEGO CHCEMY ZAMKNĄĆ JUŻ BUDOWĘ.OCIEPLILIŚMY DACH, MAMY JUŻ BRAMĘ GARAŻOWĄ I DRZWI ZEWNĘTRZNE LADA CHWILA PRZYJADĄ :D

DZIŚ I JUTRO MAM CZAS, WIĘC MOŻE UDA MI SIĘ NADROPBIC DZIENNICZEK.

POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO... ALE MAMY ZIMĘ..EH.. A JUŻ TAK ŁADNIE BYŁO!!! :cry:

Pancka napisała:

KALLULA.. DAWAJ ..O CO CHODZI? ZACZEŁAM NOWA PRACĘ I RZECZYWIŚCIE POCHŁONEŁA MNIE NA MAXA.A DO TEGO CHCEMY ZAMKNĄĆ JUŻ BUDOWĘ.OCIEPLILIŚMY DACH, MAMY JUŻ BRAMĘ GARAŻOWĄ I DRZWI ZEWNĘTRZNE LADA CHWILA PRZYJADĄ

DZIŚ I JUTRO MAM CZAS, WIĘC MOŻE UDA MI SIĘ NADROPBIC DZIENNICZEK.

POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO... ALE MAMY ZIMĘ..EH.. A JUŻ TAK ŁADNIE BYŁO!!!

Witaj Pancka :D jak super że jesteś i na dodatek te postępy :roll: Super :)

U nas sprawy nabrały przyspieszenia bo okazalo sie ze już w trakcie podziału dzialki mozemy zalatwiac wszelkie przyłącza,kupić projekt i składac wszelakie papierki nie czekajac na zakończenie podziału ktore jeszcze potrwa...zwlaszcza że geodeta nie może wejść na dzialkę przez ten śnieg... :cry:

Ale pocieszeniem jest ze mozemy kupić projekt i zamieżamy to zrobić w przyszlym tygodniu,stad ponawiam moją prosbę o oglądnięcie twojego domku :oops: Może będziecie w sobotę jakoś na działce i moglibysmy jakoś podjechać?Wystarczyłoby nam 10 minut i wszystko stałoby się jasne ponieważ tak nas natchneliście swoim dzienniczkiem ze planujemy zrobić prawie identyczną adaptacje:wink: :oops: Z góry dziekuję :)

• 2 weeks później...

moi kochani mnie nie opuszczają!!!!! :D

nowa praca pochłonęła mnie bez pamięci...przychodzę z pracy i od razu idę w łóżko, a tym bardziej, że praktycznie od 2 miesięcy nie mogę wyjść z choroby - non stop na antybiotyku.Schudłam 8 kilo !!!!! I wiecie, inne byłyby z tego tytułu zadowolone a mi jakoś bardziej pasiło być "kobietką"...

ale już siadam i wklepuję wygląd naszych płytek....

narka

kallula dzięki!! dziś już znacznie lepiej. Myślę,że w końcu wytaraskam się z choróbsków.

Fajnie,że Ci się drzwi podobają. Ja myślałam o zupełnie innych...

http://img13.imageshack.us/img13/3677/449c6549534eae.jpg

ale są droższe...w sumie gdybysmy mieli odpowiedni otwór wejściowy moze wyszły by kilka stówek więcej a w sytuacji,

gdybysmy musieli je zamawiać extra rozmiar wyszło by ponad 1 000 zł. więcej!!

Dobrze że czujesz sie lepiej :) Te drzwi też piękne :) Ktoś na forum rododendronów 6 mial podobne drzwi.Było wklejone odwrócone zdjęcie ale itak było widać ze są śliczne :) Piekne te zdobienia w esy floresy...Pancka a jakiego producenta są drzwi ktore rozważacie?Pooglądałabym stronke,choć do tego jeszcze dłuuuga droga przed nami :) Pozdrawiam