monia77w1 26.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Hej Pancka Jak tam w nowej pracy? Zaczęłaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.01.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Co to znaczy nie mam, bo tu majowki podesle hihihhi U mnie OK a za miesiac zostane mamuska - znow hihihi tym razem dziewczynka siedzi w brzucholku Kasiu moje gratulacje Dopiero teraz doczytałam, ze niedługo zostaniesz mamusią Jak będzie się nazywała córeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 30.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dziekuje za gratulacje Teraz trzymajcie kciukasy za pomyslne rozwiazanie Na imie moja corcia bedzie miala Laura, ladnie co? hihihi tym bardziej ze w domu mam juz Samuelka ps Pancka sorki ze wcinam sie z prywata w TWOJ WATEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 09.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie ma Pancki od 2 tygodni ani w dzienniczku ani w komentarzach... zaglądam codziennie i nic... A mam do niej taaakie pilne sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 14.02.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 KASIU GRATULACJE!!! A TAK MIĘDZY NAMI... W KOŃCU!! ILE SAMI MIAŁ CZEKAĆ JESZCZE NA RODZEŃSTWO??!!! NIEDOBRZY RODZICE, WY... KALLULA.. DAWAJ ..O CO CHODZI? ZACZEŁAM NOWA PRACĘ I RZECZYWIŚCIE POCHŁONEŁA MNIE NA MAXA.A DO TEGO CHCEMY ZAMKNĄĆ JUŻ BUDOWĘ.OCIEPLILIŚMY DACH, MAMY JUŻ BRAMĘ GARAŻOWĄ I DRZWI ZEWNĘTRZNE LADA CHWILA PRZYJADĄ DZIŚ I JUTRO MAM CZAS, WIĘC MOŻE UDA MI SIĘ NADROPBIC DZIENNICZEK. POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO... ALE MAMY ZIMĘ..EH.. A JUŻ TAK ŁADNIE BYŁO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Wszystkiego najlepszego http://www.kartkireligijne.eu/kartki/27/561.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 16.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Pancka napisała: KALLULA.. DAWAJ ..O CO CHODZI? ZACZEŁAM NOWA PRACĘ I RZECZYWIŚCIE POCHŁONEŁA MNIE NA MAXA.A DO TEGO CHCEMY ZAMKNĄĆ JUŻ BUDOWĘ.OCIEPLILIŚMY DACH, MAMY JUŻ BRAMĘ GARAŻOWĄ I DRZWI ZEWNĘTRZNE LADA CHWILA PRZYJADĄ DZIŚ I JUTRO MAM CZAS, WIĘC MOŻE UDA MI SIĘ NADROPBIC DZIENNICZEK. POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO... ALE MAMY ZIMĘ..EH.. A JUŻ TAK ŁADNIE BYŁO!!! Witaj Pancka jak super że jesteś i na dodatek te postępy Super U nas sprawy nabrały przyspieszenia bo okazalo sie ze już w trakcie podziału dzialki mozemy zalatwiac wszelkie przyłącza,kupić projekt i składac wszelakie papierki nie czekajac na zakończenie podziału ktore jeszcze potrwa...zwlaszcza że geodeta nie może wejść na dzialkę przez ten śnieg... Ale pocieszeniem jest ze mozemy kupić projekt i zamieżamy to zrobić w przyszlym tygodniu,stad ponawiam moją prosbę o oglądnięcie twojego domku Może będziecie w sobotę jakoś na działce i moglibysmy jakoś podjechać?Wystarczyłoby nam 10 minut i wszystko stałoby się jasne ponieważ tak nas natchneliście swoim dzienniczkiem ze planujemy zrobić prawie identyczną adaptacje:wink: Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 16.02.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 oczywiście zamierzamy przez rz ,nie wiem czemu wyszło inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 17.02.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Czy mógłbys dodac zdjęcia salonu i tego gabinetu pomniejszonego, bo wciąż się zastanawiam czy powiększyc salon kosztem gabinetu, czy tylko pomniejszyc gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 17.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Czy mógłbys dodac zdjęcia salonu i tego gabinetu pomniejszonego, bo wciąż się zastanawiam czy powiększyc salon kosztem gabinetu, czy tylko pomniejszyc gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 20.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ładne drzwi i myślę ze niedrogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 27.02.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 czekamy na nowe zdjęcia. Chętnie bym zobaczyła jeszcze wielkoś całego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 13.03.2009 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nie ma właścicielki... Pewnie czeka z utęsknieniem na wiosnę... A my czekamy i na wiosnę,i na nowości w dzienniczku.Z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 18.03.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 moi kochani mnie nie opuszczają!!!!! nowa praca pochłonęła mnie bez pamięci...przychodzę z pracy i od razu idę w łóżko, a tym bardziej, że praktycznie od 2 miesięcy nie mogę wyjść z choroby - non stop na antybiotyku.Schudłam 8 kilo !!!!! I wiecie, inne byłyby z tego tytułu zadowolone a mi jakoś bardziej pasiło być "kobietką"... ale już siadam i wklepuję wygląd naszych płytek.... narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 19.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Miałam napisać: Rany jakie piękne te nowe drzwi!!!....ale jak zerknełam do komentarzy to zaniemówiłam z przerażenia...i napisze tylko żę nieważne drzwi,wracaj szybko do zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 20.03.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 kallula dzięki!! dziś już znacznie lepiej. Myślę,że w końcu wytaraskam się z choróbsków.Fajnie,że Ci się drzwi podobają. Ja myślałam o zupełnie innych...http://img13.imageshack.us/img13/3677/449c6549534eae.jpgale są droższe...w sumie gdybysmy mieli odpowiedni otwór wejściowy moze wyszły by kilka stówek więcej a w sytuacji, gdybysmy musieli je zamawiać extra rozmiar wyszło by ponad 1 000 zł. więcej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 20.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobrze że czujesz sie lepiej Te drzwi też piękne Ktoś na forum rododendronów 6 mial podobne drzwi.Było wklejone odwrócone zdjęcie ale itak było widać ze są śliczne Piekne te zdobienia w esy floresy...Pancka a jakiego producenta są drzwi ktore rozważacie?Pooglądałabym stronke,choć do tego jeszcze dłuuuga droga przed nami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 21.03.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 drzwi filmy stolpaw http://www.stolpaw.com.pl/index.php/produkty/drzwi-zewnetrzne a te z "esami floresami " stobrawa http://www.stobrawa.superzakupy.biz/index.php?o=cats/show/4276&PHPSESSID=i7tmi5ihr4fg1koc7n4p15phhm9ts41l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.03.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No Pancka, no Ja Cię prosze Ty nas nie zostawiaj na tak długo Życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Przyszłam i ja... i oczu od dziennika nie mogłam oderwać Domek prześliczny, okolica przyjazna, ale niesamowite wrażenie zrobiła na mnie p. Pancka, a raczej jej sposób prowadzenia dziennika... czyta się bez odrywania wzroku. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts