Pancka 23.03.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 DZIĘKUJĘ DARDURDKO!!! baaarrrrddzzooo mi mmiiiiiiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Pancka, no co z tym dachem????? A kafelka pierwszego gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cecil 27.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kolejny "Apacz" się przyczepił do Pancki Powtórze ptyanie do Pancki, które zadałam też na forum o rododendronach, bardzo zalezy mi na Twojej odpowiedzi, a mianowicie: W projekcie mamy taką samą bramę w garażu 2-u stanowiskowym. Czy słyszeliście może, że przy tak długiej bramie tj. 4- 5 m jest problem z jej używaniem?? Nasi budowlańcy twierdzą, że są bardzo mocno wadliwe. Często się psują, a zwłasza te z napędem elektrycznym. Podobno napór np wiatru może je zniekształcać i przez to są problemy. Jaka jest Twoja opinia na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 29.03.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Cecil - hhmm...na chłopski rozum można było by tak to rozumieć... ale takim tokiem myślenia to : plastikowe okna pod wpływem temperatury będą się wypaczać, blachodachówka pod wpływem deszczu będzie rdzewieć, drewniane ogrodzenie korniki zjedzą, na płytkach w domu wychodzisz sobie "ścieżki" bo mają małą ścieralność.. i tak można mnożyć.... co może się stać. Te rzeczy, owszem , mogą się wydarzyć ale skoro produkt świetnie się sprzedaje to chyba świadczy o tym, że się sprawdza ok. Nie słyszeliśmy o tym ,że szersze drzwi mogą sie zwichrować pod wpływem wiatru.To przecież mocna, solidna konstrukcja , silniejszy mechanizm automatyczny niz w przypadku pojedynczych drzwi... więc raczej nie spodziewamy się niczego złego... a nawet gdyby to dostalismy 2 letnią gwarancję - będziemy reklamować.Mieliśmy dylemat czy założyć jedną czy dwie bramy i za naszą decyzją przemówiła cena... za 2 oddzielne zapłacilibyśmy dużo więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 29.03.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ROM!!LENIU CZYTAJ WSZYSTKO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cecil 29.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Pancka Dziekuję za odpowiedź, fajnie jak ktos porafi rozwiać moje wątpliwości co do niektórych kwestii. W naszym terenie ostro wieje i dlatego takie pytanko, póki co zostajemy nadal przy pojedyńczej bramie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.03.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Pancka Dziekuję za odpowiedź, fajnie jak ktos porafi rozwiać moje wątpliwości co do niektórych kwestii. W naszym terenie ostro wieje i dlatego takie pytanko, póki co zostajemy nadal przy pojedyńczej bramie. Pozdrawiam Cecil, ja mam bramę 4,75, mieszkamy od listopada i na razie nic się nie dzieje. Napęd elektryczny też jest przystosowany do wielkości bramy, zapewne, więc nie rozumiem w czym problem. Tylko, że u mnie nie było wyjścia, nie było możliwości 2 bram, więc mam jedną. Choć gdyby była taka możliwość to może bym się zastanowiła na dwiema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cecil 31.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cecil, ja mam bramę 4,75, mieszkamy od listopada i na razie nic się nie dzieje. Napęd elektryczny też jest przystosowany do wielkości bramy, zapewne, więc nie rozumiem w czym problem. Tylko, że u mnie nie było wyjścia, nie było możliwości 2 bram, więc mam jedną. Choć gdyby była taka możliwość to może bym się zastanowiła na dwiema hmm.. my mielismy najpierw bramę na 4,65, ale kierownik bob. zmienił nam na 5,05, że niby dwa samochody to w 4,65 swobodnie nie wjadą... my laicy oczywiście się na wszystko zgadzamy Póżniej budowlańcy coś o tej bramie zaczeli, że to kiepski pomysł.. i tak w kółko, a my jak te karpie - łykamy wszystko.. ehh, dużo obaw i wątpliwości, po nocach nie można spać, tylko ciągle myślę, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 31.03.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nasza brama ma 400 cm.szerokosci, 20 wysokości i nadproże 15... W domu są dwa samochody - jedno "normalne" i drugie "mini" tj. ford focus i renault twingo... spokojnie wjadą i to na raz !! ... nie widzę powodu do nieprzespanych nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://tswdracolp.bblog.pl/i/blog/users/364/files/Image/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 WESOŁEGO ALLELUJA ZYCZY MONIKA http://bi.gazeta.pl/im/9/6402/z6402539X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 14.04.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dziękuję! Mam nadzieję,że tę Świeta minęły Wam radośnie i obficie ! Ja nie miałam kilka dni dostępu do netu Spędzilismy je u tesciów w Biłgoraju... Dziś po powrocie otworzylismy skrzynkę na listy i ... dostaliśmy zawiadomienie z banku, że od tego miesiąca spłacamy ratę kredytu.MASAKRA !! nie spodziewalismy sie tego już...miało byc od grudnia.Moja cała pensja idzie na spłatę..Nie damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 16.04.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 prośba do ani - bobowej budowniczowej ... oglądnęłam tą cegiełkę ze stronki...nie można jej dostać gdzies w polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hop Hop jest tu ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 02.07.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 monia...jastesmy cisi inco-gnito powiem Ci w tajemnicy ..... że za miesiąc przeprowadzka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 prośba do ani - bobowej budowniczowej ... oglądnęłam tą cegiełkę ze stronki...nie można jej dostać gdzies w polsce? Przepraszam, że tak długo to trwało.......................wiesz............kłopoty Jeśli jeszcze jesteś zainteresowana to nelscamp mają w Komornikach, w Centrum Meblowym przy zjeździe na autostradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 02.07.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aniu co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wysiadł kręgosłup i włóczenie się z moją matką po sądach ech.................dużo gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 monia...jastesmy cisi inco-gnito powiem Ci w tajemnicy ..... że za miesiąc przeprowadzka pozdrawiam Co za wiadomość Jeszcze nie gratuluję, żeby nie zapeszyc No i czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 05.07.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Się uchichrałam z Twojego dzieciaka sztorcującego dziadka Poprosimy jeszcze o zdjęcie dumnej Pani domu w Twingo:) Płytki na dół super! - uwielbiam tą serię Damasco chyba to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts