kasiakp 19.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ania napisz mi kobieto co to za plytki te do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Tak lubię zaglądać do dzienniczka Pancki.A tam ni widu ni słychu.Tutaj też cisza.Paaaaanckaaaaaaaa gdzie ty jesteś? czy już mieszkasz w swoim pięknym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Pancka, mieszkasz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 13.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 To ja też zapytam....Pancka mieszkasz już Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 15.08.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 ....................hhaaloo jestem!!!! buu.... mój notoryczny brak czasu i pogoń, ba... za życiem???? znowu zmieniłam pracę..w tamtej chcieli mnie zajechać, zrobić wariatkę - szybko musiałam uciekać - teraz mam nadzieję,że będę miała więcej czasu. Postaram się nadrabiać codziennie coś... w każdym bądz razie mam mocne postanowienie - DO 2 TYGODNI PRZEPROWADZKA !!!!!! Od poniedziałku do czwartku wziełam sobie wolne i mam zamiar dokończyć pakowanie, przewożenie i ewent. zakupy - na tyle na ile mi jeszcze kasiorki starczy.Oj.... masakra z tą kasą.. ten dom zżera mi chłapczywie wszystkie pieniążki Pa !!! lecę do pracy... dziś w restauracji mamy imprezę - rezerwację -jakiś koleś robi sobie "kawalerskie" - może być zabawnie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.08.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Pancka,wiatrołap piękny a kolor nie jest oczojebny,budzi zainteresowanie co też może być dalej.No po prostu zaprasza w głąb domu. Jeśli znajdziesz trochę czasu to wklej zdjęcia reszty domku.Kibicuję Twojej budowie od początku i jestem po prostu ciekawa(no tak już mam) Pozdrawiam i życzę powodzenia w nowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 16.08.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Gratuluje postępowych postępów w budowaniu i życiu. Chcę więcej zdjęć perełek i ogólnie tych płytek bo je uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 17.08.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ania wiecej zdjec Fugi perelkowe extra a wiatrolap nicxzego sobie kolorystycznie Ponawiam pyt dotyczace szarych plytek parteru Co to za plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 21.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Kupujesz Buffiego ?? Bo ja bym się nie zastanawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No to proszę o relację jak się mieszka I o zdjęcia oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 perełki miodzo Mozna wiedzieć co to kolekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 28.08.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja odpowiem co to za perełkowa kolekcja - Flower z Opoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Sanyaa dzięki Pewnie cena kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 28.08.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Koło 20 zeta za sztukę - nie wiem czy to dużo ale chyba nie tragicznie. Mnie na łopatki położyła cena mozaiki do Organzy - 400 m2 i to kupiona bardzo tanio bo w Liroyu kosztuje 560. Niby Opoczno, Polska tania firma a potrafią sobie policzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aniu pokazałabys całą ścianę z tymi perełkami bo ni diabła nie mogę sobie wyobrazić ile potrzeba, żeby ładnie wyglądało.Resztę domku też obfotografuj bo strasznie jestem ciekawa jak zrobiliście.pozdrowionka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 03.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Cześć Pancka!! Twoje dobre pomysły są tak słynne na forum budujących / przyszłych budujących Rododendronki 6, że nie mogłam ominąć Twojego dzienniczka!! I faktycznie!! super pomysły, śliczny domek!! Jak się mieszka? Napisz i zamieść jak najwięcej zdjęć, jak już trochę odpoczniecie po przeprowadzce Ja noszę się z pomysłem powiększenia łazienki na górze kosztem sąsiedniego pokoju. Czy czujesz się komfortowo w górnej łazience? (chodzi mi o przestrzeń)... fotki mile widziane... Z GÓRY DZIĘKI!!! i niech Wam się mieszka szczęśliwie i słonecznie!! pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 04.09.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 mieszkamy!!!! juz jakies kilkanascie nocy...jak bosko jest uwielbiam poranne kawki w szlafroczku na swoim zaśmieconym podwórku!!! nawet te piejące koguty o 5 rano to rarytas.... domek bardzo funkcjonalny... jedyne przed czym moge ostrzec kolejnych budujacych - schody!!!! pomyslcie nad konstrukcją drewnianą czy jakims innym rozwiązaniem. Te nasze zabiegowe to jakas masakra - nam nic innego nie pozostało jak się przyzwyczaić ale tym, którzy moga jeszcze cos zdziałac to radzę szybciutko zdjęcia.. aż wstyd mi się przyznać... oadły baterie w aparacie a ja nie wiem gdzie wsadziłam ładowarkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 05.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 magdawo - dziękuje za pochwały.. bardzo mi miło Co do łazienki - jest wystarczająco duża...bynajmniej dla nas.Zmieściła się narożna wanna, kibelek, muszla, stelarz z umywalką - zmieściła by się na nim jeszcze jedna umywalka, i jeszcze jest dość miejsca.Może na kabinę z prysznicem już nie starczy miejsca ale jeden prysznic w dolnej łazience już jest więc drugi uważam za zbędny. Jedyne co moge ci poradzić to to, abyście przy montazu wanny - o ile będzie pod oknem - odsuneli ją o kilkanaście cm.od ściany, bo przy wstawaniu uderzamy głowami o skosy!! mimo, że juz ściana kolankowa jest podwyższona o jeden pustak.... monia 77 - cena moich perełek to 7 zł / sztuka dekorka długości ok.22cm.Myślę, że wcale nie drogo a efekt zaskakuje wszystkich ...hihi Sanyaa - kobieto, widzę,że mamy jednakowe gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 07.09.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dzięki serdeczne za odpowiedź, właśnie tego nokautu przy wychodzeniu z wanny się obawiałam... nieprzyjemne, szczególnie z mokrą głową... Niech Wam się wspaniale mieszka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 No dawaj Kochana wreszcie te zdjęcia!!! Gratuluję Pamiętam moją euforię sprzed .........o rany .......10 miesięcy Jak ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts