Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Dom w rododendronach 6 " pancki i łukasia - KOMEN

Pancka

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

....................hhaaloo jestem!!!!

buu.... mój notoryczny brak czasu i pogoń, ba... za życiem????

znowu zmieniłam pracę..w tamtej chcieli mnie zajechać, zrobić wariatkę - szybko musiałam uciekać - teraz mam nadzieję,że będę miała więcej czasu.

Postaram się nadrabiać codziennie coś...

w każdym bądz razie mam mocne postanowienie - DO 2 TYGODNI PRZEPROWADZKA !!!!!!

Od poniedziałku do czwartku wziełam sobie wolne i mam zamiar dokończyć pakowanie, przewożenie i ewent. zakupy - na tyle na ile mi jeszcze kasiorki starczy.Oj.... masakra z tą kasą.. ten dom zżera mi chłapczywie wszystkie pieniążki

Pa !!! lecę do pracy... dziś w restauracji mamy imprezę - rezerwację -jakiś koleś robi sobie "kawalerskie" - może być zabawnie ;-))))

Pancka,wiatrołap piękny a kolor nie jest oczojebny,budzi zainteresowanie co też może być dalej.No po prostu zaprasza w głąb domu. Jeśli znajdziesz trochę czasu to wklej zdjęcia reszty domku.Kibicuję Twojej budowie od początku i jestem po prostu ciekawa(no tak już mam) Pozdrawiam i życzę powodzenia w nowej pracy :)

Cześć Pancka!! :)

Twoje dobre pomysły są tak słynne na forum budujących / przyszłych budujących Rododendronki 6, że nie mogłam ominąć Twojego dzienniczka!! I faktycznie!! super pomysły, śliczny domek!!

Jak się mieszka? Napisz i zamieść jak najwięcej zdjęć, jak już trochę odpoczniecie po przeprowadzce ;)

Ja noszę się z pomysłem powiększenia łazienki na górze kosztem sąsiedniego pokoju. Czy czujesz się komfortowo w górnej łazience? (chodzi mi o przestrzeń)... fotki mile widziane... Z GÓRY DZIĘKI!!!

i niech Wam się mieszka szczęśliwie i słonecznie!!

pozdrawiam, Magda

mieszkamy!!!! juz jakies kilkanascie nocy...jak bosko jest

uwielbiam poranne kawki w szlafroczku na swoim zaśmieconym podwórku!!! ;-)

nawet te piejące koguty o 5 rano to rarytas....

domek bardzo funkcjonalny...

jedyne przed czym moge ostrzec kolejnych budujacych - schody!!!! pomyslcie nad konstrukcją drewnianą czy jakims innym rozwiązaniem. Te nasze zabiegowe to jakas masakra - nam nic innego nie pozostało jak się przyzwyczaić ale tym, którzy moga jeszcze cos zdziałac to radzę szybciutko :-?

zdjęcia.. aż wstyd mi się przyznać... oadły baterie w aparacie a ja nie wiem gdzie wsadziłam ładowarkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magdawo - dziękuje za pochwały.. bardzo mi miło :D

Co do łazienki - jest wystarczająco duża...bynajmniej dla nas.Zmieściła się narożna wanna, kibelek, muszla, stelarz z umywalką - zmieściła by się na nim jeszcze jedna umywalka, i jeszcze jest dość miejsca.Może na kabinę z prysznicem już nie starczy miejsca ale jeden prysznic w dolnej łazience już jest więc drugi uważam za zbędny.

Jedyne co moge ci poradzić to to, abyście przy montazu wanny - o ile będzie pod oknem - odsuneli ją o kilkanaście cm.od ściany, bo przy wstawaniu uderzamy głowami o skosy!! mimo, że juz ściana kolankowa jest podwyższona o jeden pustak....

monia 77 - cena moich perełek to 7 zł / sztuka dekorka długości ok.22cm.Myślę, że wcale nie drogo a efekt zaskakuje wszystkich ...hihi :wink:

Sanyaa - kobieto, widzę,że mamy jednakowe gusta :D