Pancka 01.06.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 iza&tom jeżeli macie jakieś wątpliwości zapraszamy do obejrzenia osobiście - o ile oczywiście nie macie do nas dlaeko tak najlepiej stwierdzić czy jest on dla Was mały czy wystarczający. Kilka postów wczesniej pisałam dlaczego zostawiliśmy pokoik na dole.I nadal uważam,że decyzja była jak najbardziej słuszna.Oczywiście to sprawa indywidualna każdego - trzeba zobaczyć bo obawiam się ,że zdjęcia nie oddadza prawdziwego odbioru. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izatom 03.06.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Super!! Dzieki za zaproszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak_ol 24.07.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Pancka na wstepie super domek! ja mam jeszcze troche czasu zanim zaczne sie budowac ale przegladajac Twoj dziennik jestem w 100% pewny jednej rzeczy, mianowicie psa,chce Berneńczyka !! ;]super pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 05.08.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Joj..Czasie stań na chwilkę ;-/ już ponad rok mnie tu nie było - należą się baty, kopniak w tyłek Budowa - nie urządziliśmy się jeszcze na "zicher", ale bynajmniej trawa urosła na ogrodku pozdrawiam wszystkich Wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 24.01.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Joj..Czasie stań na chwilkę ;-/ już ponad rok mnie tu nie było - należą się baty, kopniak w tyłek Budowa - nie urządziliśmy się jeszcze na "zicher", ale bynajmniej trawa urosła na ogrodku pozdrawiam wszystkich Wrócę Wielu w to wierzy ale czekać 1,5 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 21.02.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Witam serdecznie,przegladalem Twoj dziennik budowy,bardzo fajny milo sie czytalo,nie wiem czy jeszcze tu czasem zagladasz ale jesli tak to mam pytanie czy ten kamien co masz na kominku to jest Sicilia ze Stegu czy moze cos innego?Dzieki za odpowiedz ,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts