monia77w1 16.02.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 chociaż raz niech mężczyzna ma pierszeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 chociaż raz niech mężczyzna ma pierszeństwo co za wykręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 chociaż raz niech mężczyzna ma pierszeństwo co za wykręty Żadne wykręty proszę Pana. To Pan jest strasznie ineresowny. Zamiast wpaść do koleżanki i pomóc tak po prostu to nie. Pan by od razu coś chciał w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.02.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 witam kochani !!cieszę się,że udomowiliście się i u mnie..pochlebia mi to!!nie mam zbyt wiele czasu dziś Wam towarzyszyć, ale może wieczorkiem z pracy uda mi się....tymczasem pozdrawiamhttp://img147.imageshack.us/img147/9561/babysmallkt6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A pewnie że się udomowiliśmy. Sympatycznie u Ciebie, przytulnie, no i do tego dobre towarzystwo Będę wpadał częściej Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.02.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 melduję się z..pracy..tym co już idą na odpoczynek życzę spokojnej nocki..a nocnych marków proszę o wsparcie - telepatyczne...abym dotrwała jakoś do 7 rano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Łączę się z Tobą w bólach.Ten właśnie pracuje - z ty, jednak komfortem, że w domu. Będę trzymał kciuki żebyś wytrwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Czy to dzisiaj wieczór pracusiów. Ja właśnie skończyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Czy to dzisiaj wieczór pracusiów. Ja właśnie skończyłam. Dobry Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dobry wieczór, chyba był Pan bardzo zajęty dzisiaj bo wogółe Pan nie zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Pan dzisiaj cały dzień umiera od przeziębienia a na dodatek cały dzień miał jedną mała kobitkę na stanie. Jestem wykończony Uffffff jutro idę do roboty to sobie odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A Panie co dzisiaj porabiały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No to dużo zdrówka Panu życzę i mam nadzieję, że Pan nadzieję, że to nie ta mała kobitka tak Pana wymęczyła tylko choroba A duża kobitka znowu Cię opuściła? Z tym odpoczywaniem w robocie, skąd ja to znam. Mój m zawsze w niedziele wieczorem mówi, że jak pojedzie do pracy to wreszcie odpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A Panie co dzisiaj porabiały??? Ja nadrabiałam leniwą sobotę. Posprzątałam ze 3 razy (2 brudasy były w domu), ugotowałam obiadek, uprasowałam 3 pralki ubrań i rozliczyłam styczeń (jak ja tego nie znoszę , wolałabym przekopać całe podwórko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No to dużo zdrówka Panu życzę i mam nadzieję, że Pan nadzieję, że to nie ta mała kobitka tak Pana wymęczyła tylko choroba A duża kobitka znowu Cię opuściła? Z tym odpoczywaniem w robocie, skąd ja to znam. Mój m zawsze w niedziele wieczorem mówi, że jak pojedzie do pracy to wreszcie odpocznie Dziękuję za życzenia. Dużo kobitka dostała dzisiaj luzy od mężusia.Ale za to pilnie pracowała przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A Panie co dzisiaj porabiały??? Ja nadrabiałam leniwą sobotę. Posprzątałam ze 3 razy (2 brudasy były w domu), ugotowałam obiadek, uprasowałam 3 pralki ubrań i rozliczyłam styczeń (jak ja tego nie znoszę , wolałabym przekopać całe podwórko). na czym polega rozliczanie stycznia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No to dużo zdrówka Panu życzę i mam nadzieję, że Pan nadzieję, że to nie ta mała kobitka tak Pana wymęczyła tylko choroba A duża kobitka znowu Cię opuściła? Z tym odpoczywaniem w robocie, skąd ja to znam. Mój m zawsze w niedziele wieczorem mówi, że jak pojedzie do pracy to wreszcie odpocznie Dziękuję za życzenia. Dużo kobitka dostała dzisiaj luzy od mężusia.Ale za to pilnie pracowała przy kompie Skąd ta pewność, może siedziała na jakimś forum, jak ma w zwyczaju jej mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A Panie co dzisiaj porabiały??? Ja nadrabiałam leniwą sobotę. Posprzątałam ze 3 razy (2 brudasy były w domu), ugotowałam obiadek, uprasowałam 3 pralki ubrań i rozliczyłam styczeń (jak ja tego nie znoszę , wolałabym przekopać całe podwórko). na czym polega rozliczanie stycznia?? Na księgowaniu faktur i innych pierdół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No to dużo zdrówka Panu życzę i mam nadzieję, że Pan nadzieję, że to nie ta mała kobitka tak Pana wymęczyła tylko choroba A duża kobitka znowu Cię opuściła? Z tym odpoczywaniem w robocie, skąd ja to znam. Mój m zawsze w niedziele wieczorem mówi, że jak pojedzie do pracy to wreszcie odpocznie Dziękuję za życzenia. Dużo kobitka dostała dzisiaj luzy od mężusia.Ale za to pilnie pracowała przy kompie Skąd ta pewność, może siedziała na jakimś forum, jak ma w zwyczaju jej mąż no tego bym nie darował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A Panie co dzisiaj porabiały??? Ja nadrabiałam leniwą sobotę. Posprzątałam ze 3 razy (2 brudasy były w domu), ugotowałam obiadek, uprasowałam 3 pralki ubrań i rozliczyłam styczeń (jak ja tego nie znoszę , wolałabym przekopać całe podwórko). na czym polega rozliczanie stycznia?? Na księgowaniu faktur i innych pierdół. ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts