Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Dom w rododendronach 6 " pancki i łukasia - KOMEN

Pancka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja robiłam instalację przez niezależną firmę. Sprzęt mam dość dobry bo Integrę Satela i czujki Siemensa, w tym 13 czujek, kontraktory do 2 bram, 1 kontraktor do okna, 2 syreny, 2 tablice. Za wszystko zapłaciłam 3500 pln tylko, że firma ochroniarska chce mnie skroić na nadajniku prawie 400 pln. Gosciu z firmy ochroniarskiej nie chce gadać o obniżeniu ceny za nadajnik i koniec :evil: . Jutro mamy się spotkać i negocjować abonament.

okres promocyjny mam przez 3 m-ce po 5 pln, potem 70 netto. Zamierzam ostro negocjować bo to i tak jest najzwyklejszy haracz a ochrona i tak wątpliwa :-? powiem Ci Romek, że jestem tak upierdliwyn klientem, że już im współczuję :lol:

A na sprzątanie to nie musisz się włamywać, drzwi będą stały otworem :lol:

okres promocyjny mam przez 3 m-ce po 5 pln, potem 70 netto. Zamierzam ostro negocjować bo to i tak jest najzwyklejszy haracz a ochrona i tak wątpliwa :-? powiem Ci Romek, że jestem tak upierdliwyn klientem, że już im współczuję :lol:

A na sprzątanie to nie musisz się włamywać, drzwi będą stały otworem :lol:

nie prowadzę buchalterii domowej ale z tego co pamiętam to płacę koło 60 zł na miesiąc a raz na kwartał jeden rachunek wynosi stówkę bo dochodzi jakaś opłata za dzierżwę łącza GSM czy coś takiego.

Mówisz że jesteś taka upierdliwa?? :o :o JAkoś nie zauważyłem

Uff dobrze, że nie działasz a mojej branży :D

A ty drzwi nie zostawiaj otworem bo żadna ochrona nie pomoże :lol:

Oj potrafię być. Panowie od alarmów chyba mają mnie już dosyć :lol:. Jak nie każę sobie przesłać regulaminów, to procedury zmiany i przekazywania haseł, a to każę im się wypchać i nie pozwalam na monitorowanie uruchomienia i wyłączenia systemu i muszą umowe pisać od nowa i takie tam :wink:

Jeżeli płacisz co 3 m-ce większy rachunek to znaczy, że też płacisz za nadajnik Ciebie to dopiero kroją bo rocznie wychodzi Ci 160 pln. I co tak przez cały czas trwania umowy bedziesz im płacić czy przez jakis określony okres?

To nie jest chyba opłata za nadajnik tylko za łącze bo to idzie po częstotliwościach GSM, które oni wykupują. Zresztą nie znam sie :oops: :oops: :oops:

I nie mam pojęcia czy to opłata na stałe :oops: :oops:

Musiałbym zapytać malży :oops:

A co do Twojej upierdliwości - właśnie słuchałem fajnej piosenki o kobietach:

:lol: :lol: :lol:

To nie jest chyba opłata za nadajnik tylko za łącze bo to idzie po częstotliwościach GSM, które oni wykupują. Zresztą nie znam sie :oops: :oops: :oops:

I nie mam pojęcia czy to opłata na stałe :oops: :oops:

Musiałbym zapytać malży :oops:

A co do Twojej upierdliwości - właśnie słuchałem fajnej piosenki o kobietach:

No cóż, a co ja wczoraj pisałam na temat budowy domu i mojego męża :lol:

Co do tej opłaty za GSM to u mnie w umowie za nadajnik nie żądają żadnych opłat tylko w razie zniszczenia trzeba zapłacić przeszło 1000 pln.