monia77w1 17.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Pancka, a ty też jesteś pania fakturową? panią recepcjonistką w centrum hotelowo-konferencyjnym w Krakowie Pancka, a w którym? Bo mój m. często nocuje w Krakowie i może bym się kiedyś pozbyła Szymka i..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No cóż, a co ja wczoraj pisałam na temat budowy domu i mojego męża No miałam na myśli to, że co niektórzy mężczyźni to by bez żon (niektórzy bez mamuś) po prostu zginęli. Ale nie miałam na myśli Ciebie. no - już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.02.2008 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ale fajne to recepcjonowanie - można forumować owszem..w ramach relaksu..ale 12 godzin patrzę w ten monitor...i oczy powoli zaczynają się buntować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 panią recepcjonistką w centrum hotelowo-konferencyjnym w Krakowie ale fajne to recepcjonowanie - można forumować Wiesz co Romek, ja to się zastanawiam jak Ty się wyrabiasz z robotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 panią recepcjonistką w centrum hotelowo-konferencyjnym w Krakowie ale fajne to recepcjonowanie - można forumować Wiesz co Romek, ja to się zastanawiam jak Ty się wyrabiasz z robotą? ja sie sam siebie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wiecie co, Wy to po prostu jesteście okropne obiboki. Ja jak pracowałam na etacie to nawet przez głowę mi nie przeszło patrzenie w inernet Mogłabym chyba startować w konkursie na najbardziej przykładnego pracownika roku. No ale teraz sobie odbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.02.2008 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 monia.. http://www.hotelwitek.com.pl/ w tym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ale ceny to macie niecienkie. Chyba jako inwestora na dorobku i do tego z kredytem to mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.02.2008 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 muszę się zczajać nieco z tym,że stukam na forum...przede mną w lobby siedzi 21 ludzia z piwami w ręku i muszę czuwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wiecie co, Wy to po prostu jesteście okropne obiboki. Ja jak pracowałam na etacie to nawet przez głowę mi nie przeszło patrzenie w inernet Mogłabym chyba startować w konkursie na najbardziej przykładnego pracownika roku. No ale teraz sobie odbijam żeby nie te obiboki to nie miałabyś z kim rozmawiać więc nie marudz nam tutaj Z racji tego że skończył mi się zapas chusteczek i z racji późnej pory powiem już Paniom DOBRANOC i zniknę obrażony za tego obiboka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Patrzcie znowu się obraził . Gdybym nie wiedziała, że jesteś z pod znaku bliźniąt to na bank pomyślałabym, że jesteś wagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.02.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 romie wysiadasz? no co Ty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Pancka, powiedz mi jak sobie radzisz pracując na noce przy dwójce dzieci? Podziwiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.02.2008 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 romie to podobno baby są obrażalskie a monia zapewnie mówiąć obiboki w liczbie mnogiej tez mnie miała na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Patrzcie znowu się obraził . Gdybym nie wiedziała, że jesteś z pod znaku bliźniąt to na bank pomyślałabym, że jesteś wagą. skąd wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Patrzcie znowu się obraził . Gdybym nie wiedziała, że jesteś z pod znaku bliźniąt to na bank pomyślałabym, że jesteś wagą. skąd wiesz??? Mówiłam Ci ostatnio, że ja dużo wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 romie to podobno baby są obrażalskie a monia zapewnie mówiąć obiboki w liczbie mnogiej tez mnie miała na myśli... przeciez wiem specjalnie tak udaje obrażonego. Ale ciiiiiiiiiiii.Nic jej nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 romie to podobno baby są obrażalskie a monia zapewnie mówiąć obiboki w liczbie mnogiej tez mnie miała na myśli... Pancka, Romka ciężko będzie przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.02.2008 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Pancka, powiedz mi jak sobie radzisz pracując na noce przy dwójce dzieci? Podziwiam Cię. monia własnie coraz częściej dochodzę do wniosku,ze to praca nie dla nas - matek.Jutro wracam o 7 rano do dwójki łobuzów i nie ma odpoczynku..a nie mam niani ani żadnej mamy czy tesciowej do pomocy..także na oparach sił...bardzo mi czasami ciężko - aż mi się płakać chce ze zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Patrzcie znowu się obraził . Gdybym nie wiedziała, że jesteś z pod znaku bliźniąt to na bank pomyślałabym, że jesteś wagą. skąd wiesz??? Wiedziałam, że jak to napiszę to wrócisz do nas. Rusz główką i pomyśl trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts