Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Dom w rododendronach 6 " pancki i łukasia - KOMEN

Pancka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pancka,

powiedz mi jak sobie radzisz pracując na noce przy dwójce dzieci? Podziwiam Cię.

monia własnie coraz częściej dochodzę do wniosku,ze to praca nie dla nas - matek.Jutro wracam o 7 rano do dwójki łobuzów i nie ma odpoczynku..a nie mam niani ani żadnej mamy czy tesciowej do pomocy..także na oparach sił...bardzo mi czasami ciężko - aż mi się płakać chce ze zmęczenia

a może zacznij robić to co Ci najlepiej wychodzi? Czasami warto zaryzykować. Ja z mężem gdybyśmy pewnego dnia nie podjęli pewnych decyzji to do dzisiaj siedzielibyśmy na ciepłych posadkach a le za to za dużo mniejsze pieniądze.

Tak wogóle to chciałam napisać, że Romka ciężko będzie przebić w leniuchowaniu w pracy a nie w obrażaniu. Chociaż fochy strzela całkiem nieźle :lol:

no no ciekawe :lol: :lol: :lol:

Rozwiń temat - może się czegoś fajnego dowiem :lol:

Romek, liczyłeś kiedyś w godzinach od 8 do 16 piszesz postów :lol:

4,55 dziennie - to niedużo :lol:

Tak wogóle to chciałam napisać, że Romka ciężko będzie przebić w leniuchowaniu w pracy a nie w obrażaniu. Chociaż fochy strzela całkiem nieźle :lol:

no no ciekawe :lol: :lol: :lol:

Rozwiń temat - może się czegoś fajnego dowiem :lol:

Romek, liczyłeś kiedyś w godzinach od 8 do 16 piszesz postów :lol:

4,55 dziennie - to niedużo :lol:

Srednio, a wróć, np. do piątku :lol: