monia77w1 17.02.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 haha ale się czepiasz szczegółów Piatek miałem luźny w pracy Ja, szczegółów, ha ha dobre a kto napisał w rok 1600 postów he? To wszystko przez Ciebie i nie w rok tylko w rok i 2,5 m-ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No nie mogę znależć tej stronki. no ja też jej nie widzę może później na nią trafię chciałem poszukać Ciebie Jak ładnie poprosisz to Ci powiem bez szukania plissssssssssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 haha ale się czepiasz szczegółów Piatek miałem luźny w pracy Ja, szczegółów, ha ha dobre a kto napisał w rok 1600 postów he? To wszystko przez Ciebie i nie w rok tylko w rok i 2,5 m-ca i znowu wszystko na mnie - ja ci każę tu przesiadywać od rana do nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 13 sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 haha ale się czepiasz szczegółów Piatek miałem luźny w pracy Ja, szczegółów, ha ha dobre a kto napisał w rok 1600 postów he? To wszystko przez Ciebie i nie w rok tylko w rok i 2,5 m-ca i znowu wszystko na mnie - ja ci każę tu przesiadywać od rana do nocy Nie, Święty Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Lwy to urodzeni królowie, aroganccy, niesympatycznie i nieustępliwi dają się poznać swoim wrogom od najgorszej strony, a rodzina musi przed nimi uciekać, gdy wpadną w zły humor. Często działają impulsywnie, niezależnie od konsekwencji, wymuszają swoje rozwiązania. Mówią prosto w nos, co o tobie myślą, nawet jak cię nie lubią. Potrafią być mili, ale nie bez powodu. Trudności w nawiązywaniu znajomości skutecznie ukrywają za szczerbatym uśmiechem - boją się dentysty. Jest raczej wierny i lojalny, chociaż lubi mieć babkę lub faceta na boku, często uczuciowy (czerwieni się) i wyrozumiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 hihih to jest szczególnie dobre: Trudności w nawiązywaniu znajomości skutecznie ukrywają za szczerbatym uśmiechem - boją się dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wszystko oprócz zębów zgadza się. Dentysta to mój ulubiony lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wszystko oprócz zębów zgadza się. Dentysta to mój ulubiony lekarz. to też: Jest raczej wierny i lojalny, chociaż lubi mieć babkę lub faceta na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja Ci się pośmieje, może teraz wklej bliźniaka. Pancka a Ty z pod jakiego znaku jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dziewczyny ja naprawdę znikam - za 6 godzin pobudka iznowu cały dzień na forum Dobranoc I nie obgadywac mnie tu bo wszystko jutro przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wszystko oprócz zębów zgadza się. Dentysta to mój ulubiony lekarz. to też: Jest raczej wierny i lojalny, chociaż lubi mieć babkę lub faceta na boku Romku, takich sekretów to ja nawet mężowi nie zdradzam a Ty myślisz, że na forum zacznę coś pisać. A tak wogóle to zawsze lepiej się dogadywałam z facetami niż z kobietami. Jak to kiedyś powiedział przyjaciel mojego męża "wiesz Monika ja to wolę się z tobą napić bo mi się z toba lepiej gada niż z Pawłem". Od tego czasu mamy zakaz przebywania sam na sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dziewczyny ja naprawdę znikam - za 6 godzin pobudka iznowu cały dzień na forum Dobranoc I nie obgadywac mnie tu bo wszystko jutro przeczytam Miłych snów a zaesze możemy obgadać Ciebie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Bliźnięta lubią być dobrze poinformowane, często bywają posądzane o plotkarstwo, oraz nieumiejętność zachowania tajemnicy. Są niezwykle "humorzaste" i często popadają ze skrajności w skrajność- od euforii po rozpacz, od miłości do nienawiści. Mają kilka osobowości naraz, dlatego też są mało przewidywalne, nigdy nie wiadomo jak mogą się zachować. W miłości i związkach lubią częste zmiany i silne wrażenia. Są niestabilne uczuciowo, ponieważ ulegają łatwo nowym fascynacjom. Nie czują się dobrze, kiedy mówi się o uczuciach, nie lubią deklaracji ponieważ często nie mogą ich dotrzymać. Wolą luźne związki i układy. Często są niedyskretni. Są nerwowe i nadpobudliwe, co może je wpędzić w bezsenność i kłopoty z żołądkiem oraz sercem. Manipulowanie innymi, przychodzi im z łatwością, lubią intrygować. Monotonne życie może je doprowadzić nawet do choroby, łatwo je wyprowadzić z równowagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 To teraz coś lepszego o lwach: Lew jest piątym znakiem zodiaku, jego patronem jest Słońce a trygonem Ogień. Mając takich patronów nic dziwnego że obdarzony jest dużym temperamentem, charyzmą, władczą postawą, wrodzoną godnością, wysokimi aspiracjami i odwagą. Fascynuje go wszystko co jest wielkie i szlachetne. Bardzo lubi być w środku zainteresowania, łatwo zdobywa sympatię innych ludzi, zazwyczaj ma dużo przyjaciół i znajomych, którzy docenią jego otwartość i życzliwość. Jest jednym z najbardziej kreatywnych znaków zodiaku. Pracowity, wytrzymały i konsekwentny w działaniu, obdarzony wieloma talentami. Bez względu na to co robi dąży do osiągnięcia władzy, sukcesu i prestiżu. Posiada osobisty magnetyzm i czar, który przyciąga płeć przeciwną, często zachowuje się jak " lew salonowy". W sposób impulsywny i bardzo emocjonalny okazuje swoje uczucia i zainteresowanie drugą osobą. Jeśli się zakocha to szaleńczo. Ale też wbrew pozorom jest ciepły, delikatny i łagodny. Jego mottem jest samorealizacja, energia, władza, prestiż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 o to jest dobre Bliźnięta szybko się nudzą, chociaż lubią siedzieć u kosmetyczki i pitolić o farmazonach. Skrupulatne, szczególnie w liczeniu pensji małżonka/i. Łatwo nawiązują kontakty z płcią przeciwną. Mają masę przyjaciół, którzy lubią z nimi pójść na wódkę. Cholerycy - jeżeli nadepniesz im na odcisk zemszczą natychmiast wywołując burzę. Nie lubią dzieci, chociaż mają skłonności pedofilskie. Mają w szafie kolekcje beretów, niezależnie od płci lubią chodzić do kościoła i mają w nim swoje stałe miejsce. Są świetnymi harcerzami w młodości i oddają się swojej pracy, jeżeli są godziwie opłacani, w innym wypadku kradną spinacze. Baran, Bliźnięta i Lew to kumple od kieliszka, ale kiedy się rozśpiewają, Bliźnięta łatwo ich porzucają. MĘŻCZYZNA BLIźNIęTA Mężczyzna Bliźniak to fi**ek, grymasi, wiecznie niezadowolony, spuszcza spodnie na widok fajnej laski. Jeżeli zostanie sam w domu, bądź pewna, że zastaniesz go z przyjaciółką. Jeżeli wydaje pieniądze, to na duperele. Kobiet w zasadzie nie lubi, stąd jego szowinistyczne zapędy i brak szacunku dla matki. Zazwyczaj ma krzywe zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.02.2008 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ja som strzelec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Strzelce nie mają problemów z podrywem - mają świetny bajer, którego zazdroszczą mu inni faceci. Kiedy już złapie jedną babkę, chce następnej niezależnie od ewentualnej miłości. Nienasyceni w łóżku, nie lubią gdy puszcza się bąki pod kołdrą, chociaż same to robią. Łatwo wydaja osądy o innych i o dziwo rzadko się mylą. Często ulegają konfliktom z otoczeniem, w pracy lubią się kłócić o wszystko, w domu prawie o wszystko. Gdy znudzi mi się ciepełko rodzinne, chętnie wsiada w auto i odjeżdża w siną dal, niezależnie od płci. Świetnie bawią się ze Skorpionami, Baranami, Lwami i Wagami. Lwy świetnie sprawdzają się w łóżku Strzelca. KOBIETA STRZELECKobieta Strzelec flirtuje chętnie, ale nie licz na szybki numerek. Musisz poczekać do drugiej randki - ona nie jest ladacznicą. Jeżeli ją okłamiesz, możesz być pewny rewanżu, potrafi trwać w toksycznym związku latami. Uwielbia męczyć psychicznie partnera i siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.02.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 pancka, jak myślisz spodoba się Romkowi ten podkreślony horoskop? Pewnie znowu strzeli focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 pancka, jak myślisz spodoba się Romkowi ten podkreślony horoskop? Pewnie znowu strzeli focha a nie strzeli nic się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts