maliniaczek 29.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam, Szukam ekipy do tynków maszynowych na 2 i 3 tydzień kwietnia. Sprawa pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.01.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam, Szukam ekipy do tynków maszynowych na 2 i 3 tydzień kwietnia. Sprawa pilna. Pilne? do kwietnia jeszcze 2 miesiace:P Duuuuużo zmienic sie moze do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 29.01.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dla mnie pilne, wiadomo jak teraz jest z ekipami, w kolejce trzeba sie ustawiać na kilka tygodni przed jak nie miesięcy, zreszta ci do których już dzwoniłam nie maja czasu w kwietniu, pierwsze wolne terminy to okolice lipca, sierpnia i tez nie na 100%....więc dlatego teraz szukam ekipy , bo w kwietniu nie chcę się obudzic z ręką w nocniku.Prośbe swa ponawiam na tynkarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jak kupie agregat to zrobie i Tobie tynki jak ta lala:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 30.01.2008 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Wielkie dzięki za twoja oferte, ale juz znalazłam ekipa, która ma czas pod koniec kwietniapozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts