davidoff24 29.01.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 WitamJestem przed wylewaniem chudziaka, jezeli bede miał kominek w pokoju to czy musze poprowadzic jakąc rure która bedzie odprowadzala spaliny, lub dawała nawiew na kominek, jestem zielony w tym temacie i nie wiem jak to sie robi a zostały mi zaledwie dwa dni, wiec nie chciałbym odstawić jakiejs lipybede wdzieczny za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 29.01.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jeśli kominek będzie miał zewnętrzny dolot powietrza. to musisz pod wylewką dać rurę, najlepiej prostokątną i wyprowadziś ją na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.01.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 przepisy prawa bud. - zapewnić 10m3 powietrza nawiewanego na 1 kw mocy paleniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 29.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jeśli kominek będzie miał zewnętrzny dolot powietrza. to musisz pod wylewką dać rurę, najlepiej prostokątną i wyprowadziś ją na zewnątrz. a dlaczego najlepiej prostokatną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 29.01.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Pod samym kominkien nie dawaj styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 30.01.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ......... jezeli bede miał kominek w pokoju to czy musze poprowadzic jakąc rure która bedzie odprowadzala spaliny........ Potrzebny jest "elementarz". http://kominki.bou.pl/budowa-kominka.html a potem poszukaj wątków o kominkach. Pod samym kominkien nie dawaj styropianu. Pod kominkiem możesz dać tyle styropianu, ile Ci sie podoba jeżeli owy stoi na "nogach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts