MONIA i WOJTEK 29.01.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Kupię styropian termoorganiki 10 z frezem na ścianę, interesuje mnie platinum lub platinum gold oraz 5 cm na podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr B. CDS 31.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 http://forum.muratordom.pl/uwaga-na-styropian-termoorganika,t110993.htm informacyjnie do poczytania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin kabex 05.02.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam. Chciałem zdementować pogłoski o krzywym styropianie Termo Organika. Sprzedaje styropian tej firmy od paru lat. Raz mi sie tylko zdarzyło zeby klient narzekał na ten styropian, że za drogi. A wszystko było spowodowane "bumem budowlanym" , czyli klienci kupowali wszystko i za każdą cene. Nie wiem jak było w innych firmach Knayf ,Austroterm.Sprzedaje sprawdzony styropian, a nie tak jak inni. Są zablokowani w jednej fabryce ze styropianem bo wiszą kase i biorą towar z innej fabryki i wtedy piszą że towar który sprzedają jest najlepszy i krytykują towary z innych fabryk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.02.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A jakąś wycenę można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts