Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poprowadzę budowę systemem gospodarczym: Poznań i okolice

Recommended Posts

Witam.

A może szanowni przedmówcy, zamiast impertynencji kierowanych pod moim adresem podzielili byście się opiniami z moimi wątpliwościami, jakie zawarłem we wcześniejszych postach:

1. jaka będzie odpowiedzialność takiego ogłoszeniodawcy jeżeli narobi konkretnych szkód materialnych?

2. czym różni się ww działalność od deweloperki (kosztami - w ogólnym rozrachunku - wątpliwe)?

3. uzupełnienie punktu pierwszego - jakie ma być umocowanie prawne takiej działalności...na gębę?

Zatrudnij Lenart taką osobę i zobaczysz jak szybko skończy się "zaufanie" kiedy w grę zaczną wchodzić konkretne pieniądze. Bo nie będzie to już "przysługa za koniak czy piwko".

ProStaś - bzdurą nazwałem tylko i wyłącznie Twoje odniesienie się do intencji moich wypowiadanych tu wątpliwości. Uraziłem - przepraszam. Co do nie podzielenia się pełną wiedzą w interesującym Cię temacie - wypowiadałem się w innym poście o tym dlaczego tak robię. Dla zobrazowania: w większości przypadków sprowadza się to później do "samoróbki", tyle że brak wyobraźni i doświadczenia może prowadzić do takich rzeczy (zdjęcie zrobione przez zawodowego strażaka, który gasił pożar u jednego z forumowiczów):

http://foto1.m.onet.pl/_m/82be02f20e41415619b0350b1124f075,10,19,0.jpg

Pozdrawiam.

PS. Myślę że moje wypowiedzi w tym wątku niczego dalej nie wniosą. Baba budowniczy - przepraszam za zamieszanie. Życzę powodzenia...i braku problemów z potencjalnymi klientami :wink: