ave 30.01.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 mam taki sam domek jak Tinek i Pati. Na dole mam prysznic i... bezwstydnie o gosciach nie myślę, a raczej o naszej -(2+1) wygodzie np rano, - wreszcie bez blokowania łazienki. zamiast 3 pokojów na górze mam dwa (każdy z garderobą ) i została jeszcze antresola, gdzie jest kącik do pracy - biurko -komputer -ksiażki. (nie mam pokoju goscinnego.... a lubię gości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 30.01.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 U mnie też na razie pokoju gościnnego niet . Domek mały, a jest nas czworo. Może w przyszłości jak się rozgęści. A na razie przyjezdni goście będą spać w pokoju dziennym, więc tym bardziej łazienka się przyda. A jak komuś niepotrzebna, to nic na siłę, ewentualnie tak zaplanować, że w razie potrzeby dostawić kabinkę bez jakiejś większej ruiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 30.01.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 U mnie też na razie pokoju gościnnego niet . Domek mały, a jest nas czworo. Może w przyszłości jak się rozgęści. A na razie przyjezdni goście będą spać w pokoju dziennym, więc tym bardziej łazienka się przyda. A jak komuś niepotrzebna, to nic na siłę, ewentualnie tak zaplanować, że w razie potrzeby dostawić kabinkę bez jakiejś większej ruiny. Kwestia gabarytow ale z drugiej strony to na zas trzeba wszystko podciagnac cwu kanalize i jakos nie sadze zeby to wygladalo a tymbardziej jak jest czlowiek pewny ze nie bedzie tego robil. Jak ktos chce wladowac kabine to robi to od razu a jak nie ma sie mozliwosci to sie odpuszcza. Po co komu kolejne m2 do mycia Ca(CO)3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.01.2008 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 mam taki sam domek jak Tinek i Pati. Na dole mam prysznic i... bezwstydnie o gosciach nie myślę, a raczej o naszej -(2+1) wygodzie np rano, - wreszcie bez blokowania łazienki. to rozumiem, bedziemy mieli 2 łazienki na gorze i wc na dole. zamiast 3 pokojów na górze mam dwa (każdy z garderobą ) i została jeszcze antresola, gdzie jest kącik do pracy - biurko -komputer -ksiażki. (nie mam pokoju goscinnego.... a lubię gości) i chca do Ciebie jeszcze przychodzic??? My w mieszkaniu tez nie mamy pokoju goscinnego, ostatnio po imprezie nocowal u nas kolega. Spał w pokoju dziennym ( bez drzwi) i na nierozkładanej kanapie. Rano się nie myl - wstał i wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 31.01.2008 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Kwestia gabarytow ale z drugiej strony to na zas trzeba wszystko podciagnac cwu kanalize i jakos nie sadze zeby to wygladalo a tymbardziej jak jest czlowiek pewny ze nie bedzie tego robil. Jak ktos chce wladowac kabine to robi to od razu a jak nie ma sie mozliwosci to sie odpuszcza. Po co komu kolejne m2 do mycia Ca(CO)3 No to jak nie chce i wie, że na pewno - to co się pyta! Samokrytycznie też podejdę do mojej własnej porady - rozwiązania "na wszelki wypadek" są faktycznie kosztowne i na ogół niepotrzebne, też ich w zasadzie nie lubię i staram się nie stosować, chyba,że mnie coś (lub ktoś) podkusi. - Jak w dowcipie, który za późno sobie przypomniałam: "Na wszelki wypadek to ksiądz ma kut...sa!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 31.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Każdy robi jak uważa, po co w ogole zadawać takie pytanie na forum Jak ci nie potrzebny ten prysznic, to po prostu go nie umieszczaj w łazience na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 31.01.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Każdy robi jak uważa, po co w ogole zadawać takie pytanie na forum Jak ci nie potrzebny ten prysznic, to po prostu go nie umieszczaj w łazience na dole Skoro zadaje pytanie, to znaczy, ze do konca nie jestem przekonana. Jestem osoba otwarta i chetnie wysłucham argumentów innych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 31.01.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Każdy robi jak uważa, po co w ogole zadawać takie pytanie na forum Jak ci nie potrzebny ten prysznic, to po prostu go nie umieszczaj w łazience na dole Skoro zadaje pytanie, to znaczy, ze do konca nie jestem przekonana. Jestem osoba otwarta i chetnie wysłucham argumentów innych osób Do każdej tezy można wymyślić argumenty, ale czy o to tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.01.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 [(nie mam pokoju goscinnego.... a lubię gości) i chca do Ciebie jeszcze przychodzic??? Przychodni lubią przychodzić, a i przyjezdni też -(jak goście bardziej "szacowni" to dostaną pokój syna (bedzie nocował na dole - luksus, bo kanapa jest rozkładana ) a z drugiej łazienki - jak powiedziałam, jestem zadowolona- wreszcie nie będzie ranego poganiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 31.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nieraz łazienka na dole z prysznicem to konieczność - wtedy, gdy chce się już mieszkać, a wykończony jest tylko dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Każdy robi jak uważa, po co w ogole zadawać takie pytanie na forum Jak ci nie potrzebny ten prysznic, to po prostu go nie umieszczaj w łazience na dole Skoro zadaje pytanie, to znaczy, ze do konca nie jestem przekonana. Jestem osoba otwarta i chetnie wysłucham argumentów innych osób Do każdej tezy można wymyślić argumenty, ale czy o to tu chodzi? Pani ma dziś zły dzień Młoda damo sama tworzysz kilka wątków aby zasięgnąć opinii innych forumowiczów - pozwól na to innym. Ja bym nie robiła prysznica na dole - bo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 zrób sobie podejście wody i kanalizy. Jak ci zacznie w jakimś celu być potrzebne, to sobie odkorkujesz i wstawisz brodzik Osobiście mam łazienkę na dole ale nie mam dwóch na górze. Tylko jedną. Więc ta łazienka na dole jest drugą a nie trzecią. Trzech bym chyba nie budowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 05.02.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Prysznic na dole powinien być. O ile jest na to miejsce.Własnie po to by czasami wchodząc brudnym z ogrodu, garażu do domu nie łazic po górze i brudzic tylko umyć sie od razu na dole. Na szybko. To jest też wygodne jak są goście i jest pokój gościnny na dole. Nie musisz nikogo wpuszczac do siebie na góre by zobaczył Twoje kosmetyki i inne duperelki. Po co? Ma wszystko co powinien miec jako gość na dole. Trzeba tez myslec o osobach starszych. Docelowo nawet o sobie. Nie będzie sie chciało drapac na pięterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 26.02.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Będziemy mieć dwie łazienki na dole właśnie z prysznicem i góry z wanną.Jak możesz to zrób Sobie prysznic na pewno nieraz się przyda nie tylko dla gości ale bardziej dla domowników przynajmniej przed jakimkolwiek wyjściem nie musi jeden stać pod łazienką i czekać aż drugi się wykąpie bo czas nagli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 26.02.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 My będziemy miec prysznic w dolnej i górnej łazience, na dole jest pokój gościnny, poza tym 2 prysznice w domu przy większej rodzince to wygoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 29.02.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Na dole mała łazienka z prysznicem, na górze duża z wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 29.02.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Na dole mała łazienka z prysznicem, na górze duża z wanną na górze będę miała 2 łazienki, każda z wanna i prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.02.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja na dole robie prysznic, bo gornej lazienki na razie nie robie w ogole. W przyszlosci bedzie tam wanna i prysznic, wtedy przejmie role lazienki dolnej, a na dole z prysznica beda mogli skorzystac na przyklad goscie zostajacy na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 29.02.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Na dole prysznic , na górze wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 29.02.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 To i ja dodaję się do statystyk. Na dole mała łazienka z prysznicem, u góry większa z wanną. Pokój gościnny planujemy na dole więc będzie w razie czego jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts