mircia 08.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 łazienka na parterze oczywiście, że z prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.04.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 mamy 3 poziomy dol - piwnicasrodek - czesc dzienna (kuchnia 15m, salon 35m, garderoba 2m, lazienka 5m)poddasze - czesc sypialna (my, corka oraz goscinny/zapasowy) na parterze robimy prysznic w lazience, pojedyncza umywalke na gorze prysznic, wanna, podwojna umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabi74 16.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 na parterze WC, mała umywalka, prysznic bez kabiny:) Na górze: kabina, wanna, dwie umywalki , WC Na dole planuję kąpać psa i czasem gości. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A ja myślę, że goście powinni wykąpać się sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 18.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Eee.... niektóre (goście płci lepszej) to bym wykąpał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.08.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Nie zapomnij sprawdzić czy prokurator łapy jeszcze nie trzyma na tej płci z racji wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ooooczywiście (ale takie to raczej córkami mogłyby być) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wiesz, teraz na świecie, to się rózne rzeczy dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 jak Ty szybko odpowiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No, wiesz, szybka jestem. Sam napisałeś, że czas to pieniądz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Na dole koniecznie łazienka z prysznicem, bo po koszeniui innych pracach nie warto paradowac po całym domu na poddasze zeby sie do kultury doprowadzic tylko jak najkrótrzą drogą do prysznica na dole, I jeszcze jedno niech to bedzie minimum 90 bo inne to raczej złokonieczne z braku miejsca w przeciwnym przypadku wielkie nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 20.08.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 gawel ma racje-w lecie prysznic na dole nieoceniony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja się zastanawiałam nad przydatnością prysznica na dole, ale szybkie opłukanie z brudów garażowych (życzenie mego ukochanego) + ewentualna niemożność wchodzenia po schodach + rodzic mieszkający z nami jakby co przeważyły na korzysć prysznica. Poza tym jest trzech mieszkańców - zawsze to lepiej jak jest większa elastyczność. Łazienka nie jest baaardzo klitkowata więc prysznic nie będzie zawadzał. Argumentacja w stylu to może dla mamusi oddzielnie, dla tatusia oddzielnie, dla gości oddzielnie well... no comments prawie Równie dobrze mogłabym napisać: to może prysznica nie, wanny nie, a jedynie szlauf ogrodowy pod chmurką, albo w ogóle po co się myć? nie wystarczy umywalka? Gościom ma przeszkadzać kabina? To nie Mcdonald żeby były kabiny w szeregu co by się każdy czuł jak sikając na mieście. A w bloku jak macie kibel to przed przyjściem gości przemeblowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tujajestem 21.08.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 a ja mam w planie na dole mała łazienka z prysznicem a u góry większa z wanną i prysznicem często mam gości i to ok 15 osób (prawie każde święta) i już mam dość kolejek do mycia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M M KOMARZEWO 31.08.2008 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Pomyśl na przykład, że złamiesz nogę - dla mnie to wystarczający argument aby mieć prysznc na dole. Wdrapanie się wtedy na góre , aby się umyć , może być co najmniej kłopotliwe, a po co sobie utrudniać życie Witam serdecznie. Ja miałem złamaną rękę i powiem szczerze że nie brałem prysznica z ręką w gipsie, opcja mycia w wannie. nie wiem czy ktoś bierze prysznic mając rekę lub nogę w Gipsie ???! Nowy domek łazienka na dole i u góry - dużo przemyśleń i nie mamy prysznica na dole skoro człowiek i tak musi iść do góry po świeże ciuchy. Z doświadczenia znajomych wiem że mając 2 i tak korzystają z górnego a dolny robi jako reprezentacyjny mebel. Niektórzy twierdzo że wyrzucenie pieniędzy ! Jeden woli Mercedesa a drugi BMW. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 02.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja sobie nie wyobrażam dołu bez prysznica. Mąż lubi chodzić na grzybki, wraca z przemoczonymi butami i skarpetami, synek lubi też brudzic się na dworzu, więc łazienka z prysznicem na dole to baaardzo duża wygoda, po co maja mi sie kitrać na górę w brudnych i mokrych ubraniach kiedy mogą od razu wejść do łazienki na dole wziąć prysznic i po kłopocie. Poza tym czy goście przyjadą, czy rodzinka w sensie rodzice, prysznic na dole to podstawa. Poza tym łazienka na górze to moje królestwo i nie bardzo chce żeby mi sie tam ktoś kręcił. Na górze wygodna wanna a na dole prysznic, po co pozbawiac sie wygody, przecież to nie jest duży koszt a i źle nie wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarsis 05.09.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Łazienka i prysznic na dole na pewno się przydadzą. Zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudezm 07.09.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ja rozważałem wiele opcji, od jednej kabiny prysznicowej na górze począwszy. Poczytałem, pomyślałem i koniec końców stawiam na prysznic na dole oraz wanna + prysznic na górze. Nie mam natomiast przekonania do prywatnych łazienek przy sypialniach. To dobre do hoteli albo pensjonatów, gdzie nie wiadomo na kogo trafisz na holu. Ale we własnym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 07.09.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ja rozważałem wiele opcji, od jednej kabiny prysznicowej na górze począwszy. Poczytałem, pomyślałem i koniec końców stawiam na prysznic na dole oraz wanna + prysznic na górze. Nie mam natomiast przekonania do prywatnych łazienek przy sypialniach. To dobre do hoteli albo pensjonatów, gdzie nie wiadomo na kogo trafisz na holu. Ale we własnym domu? Według mnie to jest najlepsze rozwiązanie. Niedobrze jak na górze jest tylko wanna, ponieważ później okazuje się, że większość domowników woli się myć pod prysznicem i wszyscy latają na dół. pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts