aspidisca 29.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 spadłam z krzesła normalnie http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1429644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 spadłam z krzesła normalnie http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1429644 eee........ chyba malutkie było to krzesło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 29.01.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 spadłam z krzesła normalnie http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1429644 eee........ chyba malutkie było to krzesło... I to, co na nim siedziało też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ja piernicze.... porażka....15-letni szczyl bez poczucia odpowiedzialności... boję sie pomyśleć co z takiego wyrośnie za 10 lat osobiście poszłabym z tym na policję...ukarać synusia i mamusię...im wcześniej zacznie się to robić tym większa jest szansa że może coś to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.01.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No bez przesady, to był chyba tylko żart w odpowiedzi na durny komentarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.01.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Brakue słów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szelest 30.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 widze ze mało na allegro siedzicie takie sytuacje/osoby/zdarzenia są na porzadku dziennym tak jak zdjęcia np samochodów do sprzedazy a w lakierze odbija się naga kobieta ktora roiła to zdjęcie czy np zdjecie nart a obok na kanapie lezy wibrator itd itd jedni maja poczucie humoru inni sa po prostu "dziwni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 30.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Allegro ma nawet swoją stronę http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/2007_01_01_archive.html . W archiwum same ciekawostki typu kobieta z klasą , dekoracja wnętrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 SZELEST...na allegro przebywam sporo , dużo kupuję (teraz przeważnie materiały budowlane ) i kiedyś sprzedawałam (mam 600 komentarzy na koncie )...i nigdy nie zdarzyło mi się, żeby dostać od kogoś jakiś głupawy komentarz . Sprawy trudne zdarzały się oczywiście, ale wszystkie zostały rozwiązane pozytywnie ponieważ transakcje robiłam z ludźmi dorosłymi (bo tylko tacy na allegro mogą się teoretycznie zarejestrować ) i odpowiedzialnymi. I jako doświadczony sprzedawca i kupujący podtrzymuję to co napisałam w poprzednim wpisie- poszłabym z tym na policję .... a system komentarzy nie jest na allegro po to, żeby sobie robić jaja tylko po to żeby kupujący lub sprzedający wiedzieli z kim mają do czynienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 30.01.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 komentarz jak komentarz, gość opisał sytuację i dobrze zrobiłchłopaczkiem zapewne zajęła się policja, od tego jest, allegro napewno zawiadomiło bo szczeniak wypowiedział w odpowiedzi groźby karalne, pewnie już ma kuratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 31.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 No to macie jeszcze jeden Słuchaj pieprzony szczylu o imieniu "Stasio"!!!!!!!!! Po pierwsze napisz co oznacza twój nick -Makumba-, bo ja go odczytuję jako wieśniaka z wioski murzyńskiej. Stierdzenia typu "moja mama powiedziała" same wskazują na to że jesteś gnojem i małolatem. A jeżeli kupiłeś taniej ten telefon to mogłeś jełopie poprosić o wycofanie oferty. Następnym razem pomyśl zanim coś kupisz jebany szczylu. Szmatą jesteś ty i już jesteś na czarnej liście. Innym też radzę to z tobą zrobić. Jeszcze jedno. Pedofila to poszukaj w swojej rodzinie. A teraz do nauki jełopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pelna kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 31.01.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 To było 5 lat temu i "Stasio" ma dziś lat 20. Ciekawe co z niego wyrosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 31.01.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nie chce wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 01.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Allegro to już nie jest portal aukcyjny,został opanowany przez firmy i oferty Kup Teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 02.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 allegro to nie tylko malolaty nudzace sie w domu to tagze ludzie ktuzy potrafia cos dobrze sprzedac a le i tez oszusci slyszalem jak facet kupil autko cieszyl sie jak dziecko dopuki niezadzwonil do niego listonosz z paczka dostal autko z kiosku a nie normalne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 23.02.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 o kurcze w szoku jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.02.2008 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 o kurcze w szoku jestem ... ja też - postem powyżej Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.02.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To było 5 lat temu i "Stasio" ma dziś lat 20. Ciekawe co z niego wyrosło? hmmma moze jest na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 10.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 hmmma moze jest na forum? Jest nadzieja, że nie... Strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts