maroco11 30.01.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Poszukuję ekipy do budowy domku w stanie surowym 140m2 pow użytkowej w okolicach wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 30.01.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 witamzapraszam do wyceny materiałów potrzebnych do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 30.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Prosze o wycene materiałów budowlanych.co muszę przedstawić.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroco11 30.01.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 witam zapraszam do wyceny materiałów potrzebnych do budowy Nie ma problemów buduję dom http://www.wlasnydom.pl/materialy/INTERNET_2520/index.html Chyba , ze trzeba jakies inne konkrety to mogę jakos udostępnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasibeata 30.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 a ja w razie potrzeba moge polecic kierownika budowy, z ktorego bylem bardzo zadowolony. jesli ktos jest zainteresowany namiarem- smialo mozna sie kontaktowac na meila [email protected] z checia pomoge pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroco11 30.01.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 a ja w razie potrzeba moge polecic kierownika budowy, z ktorego bylem bardzo zadowolony. jesli ktos jest zainteresowany namiarem- smialo mozna sie kontaktowac na meila [email protected] z checia pomoge pozdrawiam Dzięki za dobre chęci, zasadniczo mam wstępnie kierownika za 1,8 tys , ale zawsze można pogadać z innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 30.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Prosze o wycene materiałów budowlanych.co muszę przedstawić.??? Witam. Do wyceny potrzebuje rzuty z projektu. Można je wysłać albo na maila albo faksem. Ewentualnie proponuje spotkanie. Pozdrawiam Maciej Hanyś 608 436 636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts